Signature Naturelle: Το νέο άρωμα του οίκου Chloé είναι οικολογικό

Signature Naturelle: Το νέο άρωμα του οίκου Chloé είναι οικολογικό

Ο οίκος Chloé εργάζεται για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε όλες τις δημιουργίες του, από τη μόδα μέχρι το άρωμα. Σχεδιασμός και αξίες εναρμονίζονται με νέους και ουσιαστικούς τρόπους. Το νέο άρωμα της συλλογής Signature αντικατοπτρίζει αυτήν την προσέγγιση.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Ο οίκος Chloé διακρίνεται για τον ανθρωπιστικό, ανοιχτό και θαρραλέο του χαρακτήρα. Σήμερα, πέρα από την ασταμάτητη δέσμευση για την πρόοδο των γυναικών και την πληρότητά τους εστιάζει στη δημιουργία προϊόντων με  θετικά κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Το νέο άρωμα Signature Naturelle

Πρόκειται για ένα άρωμα 100% φυσικής προέλευσης, σχεδιασμένο με συστατικά από ηθικές καλλιέργειες και συσκευασία χαμηλότερης επιβάρυνσης στο περιβάλλον.

Ένα άρωμα vegan που στη σύνθεσή του περιέχει φυσική αλκοόλη και νερό. Δεν περιέχει ούτε φίλτρα ούτε τεχνητό χρωματισμό μόνο υλικά υψηλής ποιότητας που επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή.

Η αρωματική δημιουργία

Το έμβλημα της συλλογής Chloé signature ήταν πάντα ένα φρέσκο, μοναδικό τριαντάφυλλο. To αυθεντικό αυτό άνθος έρχεται στην πρώτη γραμμή της καρδιάς του νέου αρώματος που δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Michel Almairac

Τα αιθέρια έλαια του τριαντάφυλλου που χρησιμοποιούνται στο άρωμα προέρχονται από αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας στη Βουλγαρία και παρουσιάζεται στην ευγενέστερη μορφή του.

Η εσάνς του τριαντάφυλλου αναμιγνύεται με το νερολί* σχηματίζοντας ένα βελούδινο μπουκέτο που ανυψώνει τη ζωντανή φρεσκάδα από το κίτρο και τα μπουμπούκια φραγκοστάφυλου.

Το απόλυτο έλαιο της απαλής, ηλιόλουστης μιμόζας παντρεύεται ιδανικά με τη διακριτική ένταση από τις νότες κέδρου στη βάση, δημιουργώντας ένα αισθησιακό φλοράλ πνεύμα Η εκλεπτυσμένη ξυλώδης υπογραφή δημιουργεί ένα άρωμα με διάρκεια!

*Τόσο το νερολί, όσο και το ξύλο κέδρου και το κίτρο προέρχονται από ηθικές καλλιέργειες.

Το μπουκάλι

Με τις καθαρές και κυματιστές γραμμές του, εμπνευσμένες από τις ακτίνες του ήλιου το μπουκάλι Chloé δεν χρειάζεται συστάσεις. Η διαφορά είναι ότι στο νέο άρωμα η κορδέλα καθώς και το κουτί του παίρνουν μία παστέλ δροσερή πράσινη απόχρωση, σηματοδοτώντας ιδανικά την οικολογική προσέγγισή του.

Δείτε Επίσης
30 προτάσεις για να απαλλαγούμε από τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος, τώρα!

Το εμβληματικό αυτό μπουκάλι επανερμηνεύεται περαιτέρω με χαμηλότερη επίδραση στο περιβάλλον χάρη στα ανακυκλωμένα υλικά Το 25% του γυάλινου μπουκαλιού και το 100% του πολυεστέρα στην κορδέλα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, τα οποία αποτελούν επίσης το 40% της χάρτινης συσκευασίας.

Η διαφημιστική καμπάνια

Η γυναίκα Chloé ενσαρκώνεται από τη Lucy Boynton, η οποία εμφανίζεται σε ένα φυσικό σκηνικό για τη νέα καμπάνια που σκηνοθετεί ο Jonathan Alric από το γαλλικό ντουέτο the blaze Το ντουέτο δημιούργησε επίσης τη μουσική που καθορίζει τον ρυθμό για το κλιπ: Breathe

Η Βρετανίδα ηθοποιός προσωποποιεί τη γυναίκα Chloé σε απόλυτη αρμονία με την αυθεντικότητά της: Μία γυναίκα που εκτιμά τις βασικές αξίες, βυθισμένη σε ένα φυσικό κόσμο διανθισμένο με δύναμη και ενέργεια.

Το σύνθημά της: «Η φύση μου, η δύναμή μου». Νιώθει ανανεωμένη και ελεύθερη. Πλήρως στο στοιχείο της, η γυναίκα Chloé μοιράζεται αυτή τη στιγμή με άλλους, αγκαλιάζοντας την επαφή μαζί τους.

Σε ένα άνευ προηγουμένου ασπρόμαυρο στιγμιότυπο καταγράφεται επίσης μια συμβίωση με το περιβάλλον: Το ποιητικό όραμα μιας αυθόρμητης ηρωίδας που σκαρφαλώνει στην κορυφή του εμβληματικού δέντρου της, ένα αφοπλιστικά φυσικό πορτρέτο.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.