Τα μαλλιά σας τώρα έχουν ταυτότητα!

Τα μαλλιά σας τώρα έχουν ταυτότητα!

Για μαλλιά με τέλειο στιλ, επιλέξτε τα νέα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Taft από τον Schwarzkopf, που σας βοηθούν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των μαλλιών σας κάτω από όλες τις συνθήκες!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη με την υπογραφή του Schwarzkopf, γίνεται ο σύμμαχος στον έλεγχο των μαλλιών σας απέναντι στις δυσκολίες τής καθημερινότητας, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές σας.

Με συνολικά 10 νέους και 7 ανανεωμένους κωδικούς, εξειδικευμένες vegan-friendly φόρμουλες και μοντέρνες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, η νέα Taft θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τον εαυτό σας με στιλ και αυτοπεποίθηση.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε μοναδικά και πρωτότυπα χτενίσματα με τα προϊόντα Taft.

Τα νέα sprays μαλλιών καλύπτουν τις βασικές ανάγκες για κράτημα, όγκο, απαλότητα, λάμψη, ενώ είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών.

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα HaptIQ, που θα βρείτε σε όλα τα sprays μαλλιών της Taft, τώρα μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα επανόρθωση, προστασία και δύναμη! Το σύστημα HaptIQ διεισδύει στο εσωτερικό τής τρίχας και δημιουργεί μικρό-δεσμούς που βοηθούν στην αναδόμηση των μαλλιών, φτάνοντας τελικά έως το εξωτερικό της τρίχας και προστατεύοντάς την από μελλοντικές φθορές.

Η Taft έχει προνοήσει και για αυτές που αγαπούν τους αφρούς, γι’ αυτό κυκλοφορεί νέους αφρούς μαλλιών. Είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους μαλλιών, ώστε να καλύπτουν την κάθε ανάγκη ξεχωριστά, ενώ προσφέρουν όγκο, απαλότητα, λάμψη και τέλειες δυνατές μπούκλες.

Όσο για τα (gel, κρέμες και κεριά) τώρα έρχονται πιο ανανεωμένα από ποτέ με νέα φόρμουλα και πιο οικολογική συσκευασία. Οι νέες φόρμουλες στα προϊόντα φορμαρίσματος της Taft είναι εμπλουτισμένες με πανθενόλη, που είναι γνωστή για τις υψηλά θρεπτικές και ενυδατικές της ιδιότητες. Έτσι θα έχετε τέλειο κράτημα μεγάλης διάρκειας, διατηρώντας τα μαλλιά σας αλλά και το τριχωτό της κεφαλής με υγιή όψη και απαλά.

Δείτε Επίσης
Πώς θα απαλλαγούμε από τις ραγάδες και πως θα αποκλείσουμε την εμφάνισή τους;

Taft σημαίνει βιωσιμότητα!

Η αγαπημένη σας μάρκα για το styling των μαλλιών έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο περιβάλλον αλλάζοντας τις συσκευασίες των προϊόντων της, ώστε να είναι ευκολότερη η ανακύκλωσή τους και να χρησιμοποιείται λιγότερο πλαστικό.

Επιπλέον, πάνω σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων αναγράφεται η πιστοποίηση από την PETA, αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό των συστατικών που χρησιμοποιεί η Taft είναι φυσικής προέλευσης, ενώ οι νέες φόρμουλες που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα προϊόντα δεν περιέχουν σιλικόνη και αλκοόλη.

Για να εμφανίζεσαι πάντα με τα καλύτερα μαλλιά και την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, εμπιστεύσου τις δυνατότητες της Taft και επίλεξε τα προϊόντα που ταιριάζουν σε εσένα και στις δικές σου μοναδικές ανάγκες.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.