Τριανταφυλλένιο scrub σώματος!

Τριανταφυλλένιο scrub σώματος!

Ετοιμαστείτε να νιώσετε υπέροχα απαλή και ακαταμάχητα ευωδιαστή! Προμηθευτείτε τα απλά υλικά και ετοιμάστε ένα απολεπιστικό, για το οποίο το σώμα αλλά και το πνεύμα σας θα σας ευγνωμονεί! 

Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] είναι μαγικό για τις ευεργετικές του ιδιότητες αλλά και για την ευωδιά του. Σας προτείνουμε λοιπόν, μία εύκολη ιδέα για να φτιάξετε ένα υπέροχο scrub για το σώμα που, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, έχει άμεση ανάγκη από καθαρισμό και ενυδάτωση. Το scrub που σας προτείνουμε, ετοιμάζετε σε λίγα λεπτά και θα το χρησιμοποιήσετε σε ελαφρά υγρή επιδερμίδα. Στη συνέχεια κάνετε το ντους σας και φοράτε την ενυδατική σας κρέμα. Αν έχει ευωδιά τριαντάφυλλου… ακόμη καλύτερα!
Το μείγμα αυτό μπορείτε να το βάλετε και στο μπάνιο ή στο υπνοδωμάτιο σας, θα μοσχοβολήσει ο χώρος για κάποιες ημέρες!

Θα χρειαστείτε:

  • Ψιλό θαλασσινό αλάτι (περίπου 2 κ.σ.)
  • Χοντρό θαλασσινό αλάτι (ή ροζ αλάτι Ιμαλαΐων) (περίπου 2 κ.σ.)
  • Αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο (περίπου 5-7 σταγόνες)
  • Έλαιο Jojoba (περίπου 50 ml)
  • Ένα γυάλινο βαζάκι

Πώς θα το φτιάξετε:

– Ανακατεύετε μαζί το λεπτό και το χοντρό αλάτι (ο λόγος που προτείνουμε αλάτι Ιμαλαΐων είναι για το ροζ χρώμα του) και προσθέτετε το έλαιο jojoba (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο φυσικό άοσμο έλαιο).
– Προσθέτετε μερικές σταγόνες έλαιο τριαντάφυλλο, ανάλογα με το πόσο δυνατό θέλετε το άρωμά του.
– Η τελική σύσταση, για να είναι τέλεια, πρέπει να είναι σε ισορροπία ανάμεσα στο ξηρό και το υγρό μείγμα, όχι πολύ λιπαρή ούτε και πολύ σκληρή.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.