Ανακάλυψε το δικό σου iD!

Ανακάλυψε το δικό σου iD!

Τι είναι αυτό που θα πρέπει να ανακαλύψετε; Αν μέχρι τώρα δεν έχετε μάθει για τη μεγάλη καινοτομία στην ενυδάτωση προσώπου, σίγουρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το επαναστατικό Clinique iD και τώρα έχετε κι έναν λόγο παραπάνω! Ενημερωθείτε! Και αποκτήστε ένα δώρο για μία αληθινά «μόνο χαρούμενη επιδερμίδα»!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το Clinique iD είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εξατομικευμένης περιποίησης: Με 3 ενυδατικές βάσεις για κάθε τύπο επιδερμίδα και 5 κάψουλες για κάθε ανάγκη, διαθέσιμο σε 15 μοναδικούς συνδυασμούς, που κάνουν την εξατομίκευση πράξη.

Φυσικά, δεν είναι μία τυχαία καινοτομία, αφού έρχεται σε συνέχεια της ιστορίας της μάρκας. Η Clinique ήταν η μάρκα ομορφιάς που παρουσίασε την ιδέα της εξατομικευμένης περιποίησης προσώπου ήδη από το 1968(!) με το εμβληματικό Σύστημα Περιποίησης 3-Step που αγάπησαν οι γυναίκες παγκοσμίως.

Φθάνοντας στο σήμερα, η Clinique  μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάθε γυναίκα τη δική της ενυδατική ιεροτελεστία. Αυτή που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας της και στις δικές της ανάγκες ή ανησυχίες

Η εξατομίκευση χωρίς συμβιβασμό

Τι κάνουμε λοιπόν; Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη! Απλά επιλέγετε τη δική σας ενυδατική βάση και μία από τις πέντε ενεργές κάψουλες συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών για να δημιουργήσετε την  προσωπική σας Clinique iD εξατομικευμένη ενυδάτωση.

Βήμα πρώτο: Επιλέγετε την ενυδατική βάση Dramatically Different βασιζόμενη στο δικό σας τύπο επιδερμίδας και στην προτίμησή σας σε υφή:

  • Dramatically Different™ Hydrating Jelly, μία ανάλαφρη και αναζωογονητική υδάτινη υφή, που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
  • Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+με μεταξένια υφή, κατάλληλη για ξηρή, πολύ ξηρή ή και μεικτή επιδερμίδα.
  • Dramatically Different™ Oil-Free Gelμία ανάλαφρη υφή, λοσιόν-gel, που βοηθά στην εξισορρόπηση της λιπαρής και μεικτής  επιδερμίδας.

Στη συνέχεια επιλέγετε τη δική σας ενεργή κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Κάθε κάψουλα περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση καθαρότητας, συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά που στοχεύουν σε μια εξειδικευμένη ανάγκη.

Δείτε Επίσης
Τι θα συμβεί εάν εφαρμόσουμε τα προϊόντα περιποίησης με λανθασμένη σειρά;

  • Πράσινη κάψουλα:Ερεθισμός: κατευνάζει, χαρίζει άνεση.
  • Μπλε κάψουλα:Πόροι & Ανομοιόμορφη υφή: βελτιώνει την υφή, χαρίζει φωτεινότητα.
  • Λευκή κάψουλα:Ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος: ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φωτεινότητα.
  • Πορτοκαλί κάψουλα:Κούραση: χαρίζει ενέργεια, αναζωογονεί τη λάμψη.
  • Μοβ κάψουλα:Γραμμές & Ρυτίδες: λειαίνει γραμμές, «γεμίζει».

Και τέλος, εισάγετε στην ενυδατική βάση λοιπόν την ενεργή κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών και δημιουργείτε έτσι απλά και σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα το δικό σας σύστημα εξατομικευμένης ενυδάτωσης.

Και τώρα έρχονται τα καλύτερα! Μπείτε στο https://www.clinique.gr/cliniqueid%20?utm_medium=influence&utm_source=instagram&utm_campaign=cliniqueid_202005&utm_content=story-id__cl_id____cl_id__

Και αποκτήστε με ειδική τιμή την ενυδατική βάση και ΔΩΡΟ την κάψουλα συνδυασμού της επιλογής σας! Το σύνθημα «μόνο χαρούμενη επιδερμίδα» παίρνει άλλες διαστάσεις!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.