Το κόλπο που θα κάνει τις λαμπερές σκιές σας όπως ποτέ πριν!

Το κόλπο που θα κάνει τις λαμπερές σκιές σας όπως ποτέ πριν!

Οι αστραφτερές σκιές προσθέτουν ένα αποτέλεσμα στα μάτια απαράμιλλο σε σχέση με τις ματ επιλογές. Ωστόσο, αν δεν ξέρετε τις συγκεκριμένες τεχνικές, οι λαμπερές σκιές σας πιθανότατα δεν θα… ξετυλίξουν πλήρως τις δυνατότητές τους! Ποιο είναι το κόλπο;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Υπάρχουν διάφοροι προτεινόμενοι τρόποι για να βελτιώσουν την απόδοση της σκιάς ματιών. Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό, όπως να βρέξετε ελαφρά το πινέλο του μακιγιάζ με λίγο σκληρυντικό σπρέι για να το βοηθήσετε να πάρει περισσότερη σκιά.

Αλλά οι έμπειρες λάτρεις του μακιγιάζ χρησιμοποιούν και κάποια προϊόντα πριν περάσουν τη σκιά, όπως (το μαντέψατε!) το κλασικό primer, υγρό concealer ή μολύβια eyeliner.

Ωστόσο, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αυξήσετε το επίπεδο των αστραφτερών ματιών σας, ακολουθήστε τη νέα «ανακάλυψη»: Επιλέξτε μία μαύρη ή λευκή βάση ματιών για να επιτύχετε το επόμενο επίπεδο glam status.

Πώς το βασικό χρώμα επηρεάζει δραματικά τη σκιά shimmer

Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο διαφορετική γίνεται μία λαμπερή σκιά ματιών όταν χρησιμοποιείται πάνω από βάσεις διαφορετικών χρωμάτων.

Δείτε Επίσης
Η μοναδική μυρωδιά του σώματος μπορεί να δώσει στοιχεία για την υγεία μας

Σας δίνουμε ένα παράδειγμα: Αναμειγνύοντας μια μικρή ποσότητα λευκής βάσης στο βλέφαρο και στη συνέχεια π.χ. μία ανοιχτή μοβ με αστραφτερή υφή θα έχετε μία αιθέρια όψη σαν μαργαριτάρι. Αν αντίθετα, εφαρμόσετε μία μαύρη βάση και χρησιμοποιήσετε την ίδια μοβ σκιά, τότε θα έχετε ένα πολύ πιο βαθύ μοβ, ιδανικό για μια βραδινή έξοδο στην πόλη.

Γιατί το βασικό χρώμα κάνει τόσο τεράστια διαφορά

Σχεδόν οτιδήποτε περιλαμβάνει βαφή επωφελείται από μια βασική επίστρωση και μην κάνετε λάθος! Το μακιγιάζ εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία (εξ ου και η φράση «βάφομαι»).

Η βασική επίστρωση βοηθά το χρώμα, ή σε αυτήν την περίπτωση, τη σκιά ματιών που λάμπει, να δείχνει πιο ζωντανή, ανάλογα με το χρώμα που χρησιμοποιείτε ως βάση. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με ένα primer, το οποίο δημιουργεί έναν κενό καμβά και βοηθά τη σκιά να προσκολλάται καλύτερα στην επιφάνεια των βλεφάρων.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.