Ελεύθερο Ζευγάρι: Μία παράσταση που χαρίζει γέλιο

Ελεύθερο Ζευγάρι: Μία παράσταση που χαρίζει γέλιο

Επτά χρόνια μετά και η παράσταση συνεχίζεται… Πάμε θέατρο λοιπόν, με μία παράσταση που προσφέρει στον κόσμο αυτό που χρειάζεται περισσότερο αυτή την περίοδο. Και αυτή τη στιγμή… το γέλιο μας χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Οι ηθοποιοί λοιπόν, ξεκρέμασαν τα ρούχα τους από την ντουλάπα, φόρεσαν τις μάσκες τους (βάσει των επιταγών της εποχής), ο σκηνοθέτης πήρε τη θέση του στην πλατεία του θεάτρου, ο ηλεκτρολόγος έβαλε γνώριμους ήχους στο cd και η πρόβα ξεκίνησε…

Στόχος; Μια ανανεωμένη παράσταση, έτοιμη να χαρίσει και πάλι το γέλιο στο κοινό. Το γέλιο, που -ίσως- τώρα περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή χρειαζόμαστε! Γιατί σκοπός της τέχνης είναι να προσφέρει στον κόσμο, αυτό που χρειάζεται την κάθε χρονική περίοδο. Και αυτή τη στιγμή… το γέλιο μας χρειάζεται περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο.

Η ιστορία μας γνωστή: Ο Κρητικός μουρντάρης σύζυγος, που ζητάει από την Ιταλίδα γυναίκα του να μετατρέψουν τη σχέση τους σε «ελεύθερη» , ώστε να μπορεί με τις ευλογίες της να κάνει τα παραστρατήματά του. Το αποτέλεσμα, όταν η σύζυγος αποκτάει εραστή; Η συνέχεια… επί της σκηνής!

Η συμμετοχή του κοινού; Απαραίτητη! Ο τόσα χρόνια extra ηθοποιός τής παράστασης είναι το κοινό, το οποίο κάθε βράδυ δίνει νέα πνοή με τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους του με τους ηθοποιούς. Και αυτή τη φορά αποτελεί (τηρουμένων πάντα των μέτρων προφύλαξης βεβαίως, βεβαίως), απαραίτητο συστατικό γέλιου.

Η ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη (απο το έργο των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε) παρουσιάζεται, για 7η χρονιά, από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Παράσταση: Ελεύθερο ζευγάρι

Δείτε Επίσης
“Το βεραμάν φόρεμα” της Άννας Βαγενά

Ελεύθερο ζευγάρι
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιώργης Κοντοπόδης, Μαρσώ Φίλη, Κριστιάν Κουλμπίντα
Φωτογραφίες: Τζωρτζίνα Πιτιανούδη

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο και Κυριακή στις 21:15
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 12 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, Α.Μ.Ε.Α.)

Θέατρο ΒΙΚΤΩΡΙΑ: Μαγνησίας 5, Αθήνα, Τηλ.: 210 8820008
Email : tsai2012saxara@gmail.com

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.