Ένας ολάνθιστος κήπος στην καρδιά της Αθήνας

Ένας ολάνθιστος κήπος στην καρδιά της Αθήνας

Το μπαρ Noel στην οδό Κολοκοτρώνη μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο και υποδέχεται τον κόσμο με γιορτινή διάθεση στην ανοιχτή, πολύχρωμη, χαρούμενη και δροσερή στοά του!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το Noel αξιοποίησε και με το παραπάνω το διάστημα που έμεινε κλειστό και μεταμόρφωσε ολόκληρη τη στοά του σε έναν ολάνθιστο κήπο! Πολύχρωμα λουλούδια σκαρφαλώνουν στους τοίχους, γεμίζουν όλο τον φρεσκαρισμένο χώρο και σε συνδυασμό με τον φρέσκο αέρα που μπαίνει από την ανοιχτή οροφή, μοιράζουν απλόχερα σε όλους τους επισκέπτες τους θετική ενέργεια και καλή διάθεση.

Η αλήθεια είναι ότι το μπαρ της Κολοκοτρώνη, μας έχει «κακομάθει» όλα τα χρόνια! Κάθε σεζόν ή με αφορμή τις γιορτές, όπως για παράδειγμα τα Χριστούγεννα, βρίσκει τον τρόπο να δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό, για να μην πω… αληθινά παραμυθένιο!

Οπότε, και αυτή τη φορά, για να δώσει τη δική του νότα αισιοδοξίας δημιούργησε μια ολόδροση και πολύχρωμη αλέα σαν από παραμύθι, βάζοντας, στην ομορφιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, τη δική του πινελιά.

Τηρώντας, πάντα, όλα τα μέτρα και τους κανονισμούς υγιεινής και με απόλυτο σεβασμό και προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των επισκεπτών του, δημιούργησε, και αυτό το καλοκαίρι, ένα θεατρικό διαφορετικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τα χρώματα της φύσης.

Στη λίστα των cocktails, την οποία υπογράφει ο Θοδωρής Καϊσίδης, θα βρείτε παραλλαγές αγαπημένων συνταγών, όπως η Pina Colada (έτσι για να ταιριάζει με την καλοκαιρινή διάθεση), ενώ μπορείτε φυσικά δεν λείπουν και οι  κλασικές επιλογές, μοναδικά εκτελεσμένες από την ομάδα των bartenders.

Δείτε Επίσης
P.S. Pecora Bar Restaurant

Όσο για τη μουσική, για τους γνώστες, δεν χρειάζονται συστάσεις! Για όσους δεν έχουν ακόμη την εμπειρία, η ποιότητα και οι διαχρονικές επιλογές, χρόνια τώρα, πρωταγωνιστεί ως η αδιαφιλονίκητη οικοδέσποινα του χώρου.

Όπως δηλώνει και η ομάδα του Holiday Bar: «Αυτό το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε τα “Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης”, γιατί μπορεί φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών η αρχή της άνοιξης να μας βρήκε στα σπίτια μας, για το Noel όμως το να ξεκινήσει τη λειτουργία του ξανά, χωρίς τα στοιχεία της άνοιξης ήταν αδιανόητο»!

Bar Noel: Κολοκοτρώνη 59Β, Αθήνα, τηλ.: 21 1215 9534

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.