P.S. Pecora Bar Restaurant

P.S. Pecora Bar Restaurant
P.S. Pecora Bar Restaurant
Η επιβλητική μπάρα για να απολαύσετε το ποτό ή το κοκτέιλ σας
Ο νέος χώρος προτείνει ιδανικές επιλογές για ένα after office light dinner με ευφάνταστα και ποικίλα finger food που εμπλουτίζουν το μενού
Η προσοχή κρίνεται στις λεπτομέρειες, όπως στο κομψό art de la table +2
Προβολή Φωτογραφιών
P.S. Pecora Bar Restaurant

Η αναθεωρημένη έκδοση του αγαπημένου σε όλους Pecora Nera, που για χρόνια αποτελούσε στέκι στους Αμπελοκήπους, τώρα μετακόμισε στο Ψυχικό και μας… περιμένει ξανά!

Η νέα πρόταση των βορείων προαστίων το P.S. Pecora Bar Restaurant, υπόσχεται γαστρονομικές απολαύσεις και διασκέδαση! Αυτά είναι τα δύο χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε στο ολοκαίνουργιο bar-restaurant του Ψυχικού, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ολυμπιονικών & Αγίου Γεωργίου 1.

Με επικεφαλής την Τζένυ Χρονοπούλου, πρώην ιδιοκτήτρια του Pecora Nera, και απόλυτο σεβασμό στο κοινό που το επισκέπτεται καθώς και μια αφοσιωμένη και δημιουργική ομάδα, η επιτυχία είναι αναπόφευκτη και το P.S. Pecora έρχεται για να χαράξει τη δική του λαμπερή πορεία και να κατακτήσει τις εντυπώσεις μέχρι και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η κουζίνα ακολουθεί πιστά τα χνάρια του προηγούμενου εστιατορίου προσφέροντας μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από Ιταλία. Προτείνει ιδανικές επιλογές για ένα after office light dinner με ευφάνταστα και ποικίλα finger food που εμπλουτίζουν το μενού και συμπληρώνουν τα ποτά και τα κοκτέιλ που ετοιμάζει το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του. Απαλός φωτισμός και μουσικές επιλογές από γνωστούς dj δημιουργούν όμορφες στιγμές για τον επισκέπτη, ενώ στη διακόσμηση του χώρου ξεχωρίζουν το μοναστηριακό τραπέζι στην είσοδο και η επιβλητική μπάρα του μπαρ.

Δείτε Επίσης
Peach Smash: Κοκτέιλ με φρέσκα ροδάκινα και μπέρμπον

Το P.S. Pecora σας υποδέχεται από Τρίτη έως Σάββατο για μια ξεχωριστή εμπειρία dining από τις 19:00 το απόγευμα.

P.S. Pecora: Ολυμπιονικών & Αγίου Γεωργίου 1, Ψυχικό, τηλ.: 210 6728107 και 6981083312

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.