Λαμπερό πάρτι για τα 50 χρόνια της ελληνικής εταιρείας Envie Shoes

Λαμπερό πάρτι για τα 50 χρόνια της ελληνικής εταιρείας Envie Shoes

Με ένα μεγάλο πάρτι, η Envie Shoes γιόρτασε στο Balthazar τα 50 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και καινοτομίας στον χώρο της υπόδησης, που την έχουν χρίσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις  στην Ελλάδα.

Από την Μαρία Καλοπούλου

Ο έτσι κι αλλιώς υπέροχος χώρος του Balthazar έβαλε… τα καλά του για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της Envie Shoes με αφορμή μισό αιώνα παρουσίας στον χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα.

Το ατμοσφαιρικό ντεκόρ στα λαμπερά κόκκινα βελούδα και τα κλαδιά με τα πανέμορφα λουλούδια δημιούργησαν το σκηνικό για την ανάδειξη των παπουτσιών από τις νέες συλλογές Envie Shoes και Mairiboo For Envie για τη φθινοπωρινή σεζόν.

H νέα εκπληκτική συλλογή παπουτσιών ενθουσίασε, καθώς δίνει για μια ακόμη φορά τον παλμό, με εντυπωσιακά σχέδια που απηχούν τις τάσεις της μόδας, και σε συνδυασμό με την άνεση και την εξαιρετική ποιότητά τους με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια θα αποτελέσουν και πάλι τη Νο1 επιλογή των γυναικών για κάθε κομψή τους εμφάνιση.

Δείτε Επίσης
Κιτρίνισμα και ευαισθησία στα δόντια; Διάλεξε να… μην διαλέξεις!

Στο πάρτι φυσικά έδωσαν το παρόν οι εκπρόσωποι της μάρκας, Δούκισσα Νομικού και Μαίρη Συνατσάκη μαζί με όλα τα φανατικά #EnvieGirls για να ευχηθούν στην αγαπημένη ελληνική εταιρία και να σβήσουν μαζί με τους ιδιοκτήτες της Envie Shoes, Θεόδωρο, Γιώργο και Κωνσταντίνο Λαμπρινίδη, τα 50 κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη από τα Fresh Patisserie.

Κωνσταντίνος Λαμπρινίδης (ιδιοκτήτης Envie Shoes), Μαίρη Συνατσάκη,  Δούκισσα Νομικού και Γιώργος Λαμπρινίδης (ιδιοκτήτης Envie Shoes)
Κωνσταντίνος Λαμπρινίδης (ιδιοκτήτης Envie Shoes), Μαίρη Συνατσάκη, Δούκισσα Νομικού και Γιώργος Λαμπρινίδης (ιδιοκτήτης Envie Shoes)

Αυτή ήταν και η στιγμή που έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το πάρτι, το οποίο συνεχίστηκε μέχρι αργά, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τα ευφάνταστα κοκτέιλ “50 & Fabulous” και “#EnvieGirl” που δημιούργησε ειδικά για τη βραδιά το Bombay Sapphire, το premium gin που ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Ήταν μια βραδιά όπως ακριβώς θα ταίριαζε στα 50 χρόνια συναρπαστικής πορείας που έχει διαγράψει η Envie Shoes. Λαμπερή, αισιόδοξη και γεμάτη μόδα, αφού οι λάτρεις των Envie Shoes.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.