Η Μπιγιονσέ τραγουδά κάντρι… και η Χάιλι Μπίμπερ φτιάχνει σιρόπι σοκολάτας!

Η Μπιγιονσέ τραγουδά κάντρι… και η Χάιλι Μπίμπερ φτιάχνει σιρόπι σοκολάτας!

Δύο πρόσωπα που για κάποιον λόγο ό,τι κι αν κάνουν τραβούν την προσοχή του παγκόσμιου κοινού! Και για μία ακόμη φορά, με τις επιλογές τους έχουν «αναστατώσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η Μπιγιονσέ «σπάει» τους κανόνες!  

Υπάρχουν μερικοί κανόνες σχετικά με τις κυκλοφορίες στη βιομηχανία της μουσικής: Μην κυκλοφορήσετε ένα άλμπουμ πριν από το Σαββατοκύριακο, μην κυκλοφορήσετε ένα άλμπουμ μέσα σε μια μεγάλη γιορτή και σίγουρα, σίγουρα, μην σκεφτείτε καν λανσάρετε ένα καινούργια τραγούδι την ίδια μέρα με ένα παγκόσμιο γεγονός.

Η Beyoncé όχι μόνο αγνόησε όλα τα παραπάνω, αλλά και αναμόρφωσε τον τρόπο που άλλοι καλλιτέχνες κυκλοφορούν μουσική. Θα κυκλοφορήσει σε μια πολυάσχολη Παρασκευή και θα βγάλει ένα πλήρες άλμπουμ (με γραφικά!), θα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα και την περασμένη εβδομάδα, έσπασε τον μεγαλύτερο κανόνα όλων και έβαλε νέα κομμάτια κατά τη διάρκεια του αμερικανικού Super Bowl.

Ακριβώς καθώς ολοκληρώθηκε η ξεκαρδιστική διαφήμιση της Verizon – στην οποία προσπάθησε να σπάσει την κάλυψη 5G του δικτύου με πιο τρελά και από τα πιο τρελά ακροβατικά – η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε δύο κομμάτια μουσικής κάντρι από ένα προσεχές project.

Οι αντιδράσεις στα βίντεο ήταν γεμάτες ύμνους, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο θα κυριαρχήσει σε οποιοδήποτε είδος ασχολείται, αλλά ότι όταν το κάνει, οι θαυμαστές της θα είναι εκεί για να πουν, «όρμα!».

Δείτε Επίσης
Μαρινέλλα «Σήμερα...» Συνεχίζονται οι παραστάσεις!

Καστανά μαλλιά; Σε άνθρωπο; Να κάτι νέο!

Ό,τι σχετίζεται με την ομορφιά που κάνει η Hailey Bieber μετατρέπεται σε τάση και για κάποιο λόγο, όλα έχουν πάρει το όνομά τους από το φαγητό: glazed donut skin (δέρμα σαν γλασαρισμένο ντόνατ), lemon glaze nails (νύχια γλάσο λεμονιού), και τώρα chocolate syrup hair, μαλλιά με σιρόπι σοκολάτας. Μαλλιά σιρόπι σοκολάτας;

Μα πού τα βρίσκει; Και γιατί άραγε άπαντες ασχολούνται με τα απλώς… καστανά μαλλιά που είναι και τα φυσικά της; Ελάτε τώρα! Μην το παρακάνουμε! Αν και η Hailey Bieber συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο με το νέο της χρώμα, είναι προφανές ότι παραμένει μια σημαντική δύναμη στη βιομηχανία της ομορφιάς. Η ικανότητά της να θέτει τάσεις και να εμπνέει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο είναι απόδειξη της επιρροής και της ελκυστικότητάς της.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.