Το παράξενο πράγμα, με το οποίο ταξίδευε πάντοτε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το παράξενο πράγμα, με το οποίο ταξίδευε πάντοτε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ενώ η ζωή ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας μοιάζει λαμπερή, έχει κι αυτή τα μειονεκτήματά της. Όπως, για παράδειγμα τα ταξίδια! Μπορεί να φαντάζουν εύκολα, αλλά, τελικά δεν είναι λόγω των μέτρων ασφαλείας. Τι δεν έπρεπε να ξεχάσει ειδικά στα ταξίδια της η αδικοχαμένη Νταϊάνα;

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, υπήρχε ένα πράγμα που η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έπρεπε πάντα να έχει έτοιμη αμέσως, ειδικά όταν ταξιδεύει: ένα ψυγειάκι γεμάτο με το δικό της αίμα! Κι αν αυτό σας ακούγεται παράξενο ή ακόμη και τρομαχτικό, στην πραγματικότητα υπήρχε αρκετά πρακτικός λόγος για αυτό.

Όπως είπε ο Patrick Jephson, ο οποίος εργάστηκε ως ιδιωτικός γραμματέας της Νταϊάνα από το 1988 έως το 1996, στην Daily Star, ήταν για τη δική της ασφάλεια σε περίπτωση που παρουσιαζόταν κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα «ήταν πολύ συχνά υπό την απειλή σωματικού κινδύνου».

Δείτε Επίσης
Τα μυστικά ομορφιάς της Lady D

«Ιδιαίτερα όταν ήμασταν στο εξωτερικό και κυρίως σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου, κουβαλούσαμε ένα μικρό ψυγείο γεμάτο με εφεδρικές προμήθειες αίματος της Νταϊάνα», δήλωσε ο Jephson. Και πρόσθεσε ότι όλοι όσοι αποτελούσαν την ομάδα της πριγκίπισσας έκαναν τεστ ώστε οι γιατροί να γνωρίζουν τον τύπο του αίματός τους σε περίπτωση που ένας από αυτούς έπρεπε να δώσει αίμα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν ήταν το μόνο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που απαιτείται να ταξιδέψει με το δικό του αίμα. Η βασίλισσα Ελισάβετ και οι κληρονόμοι που βρίσκονται πιο κοντά στον θρόνο, δηλαδή ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, πρέπει στα ταξίδια τους να συνοδεύονται από τον βασιλικό ιατρό και να έχουν το ψυγειάκι με το δικό τους αίμα, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.