Γιορτή Υιοθεσίας και Fashion Catwalk με τη συνοδεία σκύλων

Γιορτή Υιοθεσίας και Fashion Catwalk με τη συνοδεία σκύλων

Με στόχο την ενίσχυση των φιλοζωικών ευαισθησιών για την καλύτερη ποιότητα ζωής των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας, διοργανώνεται Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων στο Ζάππειο το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:30 με την υποστήριξη γνωστών καλλιτεχνών και σχεδιαστών μόδας.

Η Προέδρος Κυβέλη Λάσκαρι  και το Δ.Σ του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς «Α.Γ.Α.Π.Η», οργανώνουν υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και τη συνεργασία της Αστικής Πανίδας, Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων στο Ζάππειο (Γιακαράντες), το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:30 με την υποστήριξη γνωστών καλλιτεχνών και σχεδιαστών μόδας.

Οι σκύλοι οδηγοί Τυφλών του Κέντρου Σκύλων Οδηγών Ελλάδος, της Ζωής Γερουλάνου, θα συνοδεύσουν στην πασαρέλα τα μοντέλα με τις δημιουργίες των σχεδιαστών των οίκων Vassilis Emmanouel Zoulias, Δημήτρης Στρέπκος (Celebrity Skin), Μαρί Γυπαράκη Art Myconian Stories, Μαρία Τάγκαλου,  Αθηνά Τρανούλη, Daphne Valente και Ειρήνη Γεράσοβιτς.

Επίσης,  θα συμμετάσχει και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, Πρέσβης του Οράματος του Σωματείου μας καθώς και η Art σχεδιάστρια, Κατερίνα Σταυρίδη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Αννίτα Ναθαναήλ και ο Κώστας Σόμμερ ενώ τη μουσική επιμέλεια θα έχει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Τα “αδεσποτάκια” προς υιοθεσία θα είναι κοντά μας και θα συμμετέχουν στο catwalk με τους επωνύμους, ελπίζοντας ότι μπορεί να βρουν ένα καλό σπιτικό και να γίνουν μέλη μιας οικογένειας.

Για τους παρευρισκόμενους, στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στον χώρο θα βρίσκεται Ιατρικό Προσωπικό για παροχή Α’ βοηθειών, σε περίπτωση ανάγκης,  Κτηνίατρος και Εκπαιδευτής για τα ζώα.

Δείτε Επίσης
Δώρο ένα σκυλάκι;

Ο χώρος θα φυλάσσεται από Ιδιωτική Εταιρία Φύλαξης, την Ελληνική Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων.

Συντελεστές της επίδειξης

Event Manager: Γιάννης Φυρίγος
Communications Management SO FINE!: Tόνια Φουσέκη
Creative Director : Δημήτρης Γραμματικογιάννης
Μακιγιάζ: Freddy Make up Stage
Hair stylist:  Gino Coiffure

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους: Ναταλία Δραγούμη, Ερρίκο Πετιλόν, Σπύρο Πώρο, Έλενα Ψωμά, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αννίτα Ναθαναήλ, Δημήτρη Στρέπκο, Γιώργο Καβακάκη, Περικλή Κονδυλάτο, Κατερίνα Αλεξανδράκη, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ελένη Φιλίνη, Σάρα Σιαμπλή, Τόνια Κούμπα, Ανέστη Τζουτζουράκο, Βανέσσα Αδαμοπούλου, Κατερίνα Τσάβαλου για τη συμμετοχή τους στο Catwalk, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να  ευαισθητοποιήσουν και να μεταδώσουν την αγάπη τους για τα ζώα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.