Μία γεύση από την ανοιξιάτικη συλλογή της ECCO

Μία γεύση από την ανοιξιάτικη συλλογή της ECCO

Η ECCO, η δημοφιλής εταιρία υποδημάτων που έχει δεσμευτεί να συνδυάζει τόσο το στιλ όσο και την εξαιρετική ποιότητα, παρουσίασε τη συλλογή άνοιξη- καλοκαίρι 2024 στο flagship κατάστημά της στην Αθήνα, επί της Ερμού 56.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των Μέσων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι την ολοκαίνουρια Spring Summer 2024 συλλογή, που χαρακτηρίζεται από άνετες φόρμες ιδανικές για all day εμφανίσεις, μεταλλιζέ λεπτομέρειες και trendy χρώματα, ενώ η ειδική ECCO x Natacha Ramsay – Levi συλλογή αποτελεί ένα κράμα του καλλιτεχνικού οράματος της Natacha με την τεχνογνωσία της ECCO.

Λίγα λόγια για την ECCO

Η ECCO είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια, το 1963, από το ζεύγος Karl και Birte Toosbuy της Δανίας, με το όνειρο να φτιάξουν το δικό τους εργοστάσιο υποδημάτων.

Δείτε Επίσης
Μαρινέλλα «Σήμερα...» Συνεχίζονται οι παραστάσεις!

Οι οικογενειακές αξίες βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τής ECCO και σήμερα η εταιρεία εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια Toosbuy. Το 2023, η ECCO λανσάρει το “Modern Family “, μια γιορτή για τις οικογένειες όπως πραγματικά τις βιώνουμε, στο εδώ και στο τώρα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.