Ραδιομαραθώνιος Αλληλεγγύης

Ραδιομαραθώνιος Αλληλεγγύης

Αυτή την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ο «Αθήνα 9.84» διοργανώνει Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) του Δήμου Αθηναίων. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πρωτοβουλία αυτή θα αγοραστούν προϊόντα και αγαθά που θα υποδείξει στον σταθμό ο ΚΥΑΔΑ.

Και επειδή ο στόχος είναι σημαντικός, για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε ήχο και εικόνα! Γιατί για έναν τέτοιο σκοπό όλοι μπορούμε να είμαστε κοντά κι ας μας χωρίζουν χιλιόμετρα!

Η τεχνολογία ΖΟΟΜ θα χρησιμοποιηθεί για να ενώσει το στούντιο με  τον χώρο που θα βρίσκονται οι καλεσμένοι των εκπομπών μας. Η εικόνα και ο ήχος όλων των live συνεντεύξεων θα μεταδίδεται σε real time στο site του σταθμού της πόλης www.athina984.gr!

Την Τετάρτη λοιπόν, από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα,  ο «Αθήνα 9.84» αλλάζει όλο του το πρόγραμμα! Παρόντες, σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του σταθμού της πόλης, θα είναι πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, αθλητές, συλλογικότητες, εθελοντές που πρωταγωνιστούν σε δράσεις αλληλεγγύης αλλά και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων.

Από  το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα, θα μπορείτε να στέλνετε sms συμμετέχοντας στην προσπάθεια του σταθμού. 

Η διαδικασία είναι απλή:  Γράφετε 984 και το στέλνετε στο 54534

Κόστος 1,49 ευρώ με ΦΠΑ  πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, βάσει λογαριασμού.

Παράλληλα, για τις ίδιες μέρες, υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης χρηματικού ποσού στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού:GR97 0172 049000 – 5049101698022

Συντονιστείτε!!

Δείτε Επίσης
Μαζί μπορούμε να καταπολεμήσουμε τη βία προς τις γυναίκες!

Ραδιομαραθώνιος Αλληλεγγύης

Υ.Γ. Για την ασφάλεια εργαζομένων και προσκεκλημένων, από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, θα διεξάγονται Rapid Test στις εγκαταστάσεις του σταθμού της πόλης.

Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τους τα Πολυϊατρεία “Medicity” σε Ψυχικό και Βριλήσσια. Επίσης, ανά μια ώρα θα γίνεται σχολαστικός καθαρισμός όλων των εσωτερικών χώρων και στούντιο του σταθμού από τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας “Neon Services”, την οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά της.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.