Φθινόπωρο: Η τέλεια εποχή για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου

Φθινόπωρο: Η τέλεια εποχή για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου

Η εποχή των αλλαγών είναι εδώ. Και είναι μια τέλεια ευκαιρία για να έρθουμε λίγο πιο κοντά στη ζωή που θέλουμε. Φυσικά με τη βοήθεια του manifestation. Αν δεν ξέρετε τον όρο, manifestation είναι η πρακτική που μας επιτρέπει να οπτικοποιήσουμε και να καθορίσουμε το τι θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας. Μας επιτρέπει επίσης να βάλουμε μπροστά τις ενέργειες που θα μας βοηθήσουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πώς ακριβώς θα το καταφέρουμε όμως;

Από τη Σοφία Κροκιδά

Το φθινόπωρο είναι ιδανικό για manifestation και επίτευξη στόχων. Αν και δεν υπάρχει λάθος στιγμή για να ξεκινήσει κανείς το λεγόμενο manifestation, υπάρχουν σίγουρα περίοδοι που είναι πιο «γόνιμες» από κάποιες άλλες. Και το φθινόπωρο είναι μία από αυτές!

Γιατί το φθινόπωρο; Τι κάνει την εποχή αυτή ιδανική για manifestation;

Υπάρχει όρεξη για νέα ξεκινήματα

Δεν χρειάζεται να περιμένετε το νέο έτος για να βάλετε τους επόμενους στόχους σας. Το φθινόπωρο είναι γεμάτο ενέργεια και όρεξη για αλλαγές. Σηματοδοτεί την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς μετά το καλοκαίρι, βοηθώντας μας να βάλουμε μια νέα τάξη στις σκέψεις μας.

Το φθινόπωρο είναι επίσης μια εποχή που οι περισσότεροι νιώθουν αναζωογονημένοι και έτοιμοι για τα επόμενα κεφάλαια της ζωής τους. Είναι η τέλεια εποχή για να κάνετε λοιπόν όνειρα για το μέλλον. Επίσης, τυχαίνει η ονειροπόληση να είναι το πρώτο βήμα του manifestation. Σημειώστε τους στόχους σας, αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο να σκεφτεί τη ζωή που θέλετε και ονειρευτείτε ελεύθερα!

Νιώθουμε την ανάγκη να κοιτάξουμε μέσα μας

Όπως το καλοκαίρι μας κάνει να θέλουμε να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί, έτσι και το φθινόπωρο μας δημιουργεί την ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση και χρόνο για τον εαυτό μας.

Περνώντας πλέον περισσότερο χρόνο στο σπίτι μπορείτε να αφεθείτε στις πιο εσωτερικές σας σκέψεις και ανάγκες. Επιπλέον, έχετε χρόνο να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε κουλουριασμένη στον καναπέ ίσως είναι μια ευκαιρία να συνδεθείτε με τον εαυτό σας.

Είναι η πιο μυστικιστική περίοδος του χρόνου

Σίγουρα ξέρετε ότι το φθινόπωρο γιορτάζεται το Halloween και η Μέρα των Νεκρών. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι οι ρίζες των γιορτών αυτών βρίσκονται στην Κέλτικη γιορτή Σαμαίν που βασίζεται στην ιδέα ότι το φθινόπωρο σηματοδοτεί την κατάργηση των συνόρων μεταξύ του πραγματικού κόσμου και του κόσμου των πνευμάτων.

Για να γιορτάσουν το Σαμαίν οι Κέλτες φορούσαν κοστούμια που υποτίθεται ότι τους βοηθούσαν να μπουν σε άλλα πνεύματα.

Μπορεί οι γιορτές να έχουν μεταξύ τους διαφορές, αλλά έχουν και ένα μεγάλο κοινό: την αναγνώριση ενός ισχυρού δεσμού του ανθρώπου με τον πνευματικό κόσμο αυτή την εποχή του χρόνου. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να ανοίξετε το μυαλό σας λίγο περισσότερο και να πιστέψετε στα θαύματα και τη μαγεία του manifestation.

Δείτε Επίσης
7 τρόποι για να φροντίσετε το δέρμα σας το φθινόπωρο

Είναι η εποχή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας

Ένας ακόμη λόγος που η γιορτή του Σαμαίν ταιριάζει με την πρακτική του manifestation  είναι ότι μπλέκει τον μυστικισμό με κάτι πολύ πιο απτό: με τον θερισμό. Το Σαμαίν είναι η γιορτή του γενναιόδωρου καλοκαιριού που μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε για τον μακρύ χειμώνα.

Το manifestation μπορεί να νομίζουμε ότι έχει να κάνει με το μέλλον αλλά ένα σημαντικό σκέλος του είναι το να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Με το να σκεφτόμαστε πώς είναι η ζωή μας τη δεδομένη στιγμή μπορούμε να εντοπίσουμε πιο εύκολα τι θέλουμε να αλλάξουμε σε αυτή.

Όταν δίνουμε στον εαυτό μας τον χρόνο να απολαύσει τους καρπούς των σπόρων που έσπειρε, όσο μικροί κι αν είναι αυτοί, μας είναι πιο εύκολα να δούμε τα πράγματα θετικά.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να κάνετε manifest μια σχέση, θα πρέπει να νιώθετε ευγνώμων για την αγάπη που έχετε πάρει μέχρι τώρα στη ζωή σας. Αν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, θα πρέπει να νιώθετε ευγνώμων που έχετε μια στέγη και μπορείτε να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας. Εμπνευστείτε από την εποχή του θερισμού και εκτιμήστε τους καρπούς των κόπων την ήδη υπέροχης ζωής σας.

Έτοιμη για manifestation;

Όλοι αξίζουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε. Και με την ενέργεια του φθινοπώρου να μας στηρίζει, μπορούμε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στις επιθυμίες μας. Το καλοκαίρι άλλωστε μας έχει εξοπλίσει επαρκώς για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη νέα αυτή εποχή.

  • Κάντε έναν απολογισμό του πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, τι πάει καλά και τι όχι, και τι θέλετε να σας φέρει το μέλλον.
  • Φτιάξτε μια λίστα με τους στόχους σας, και ύστερα σκεφτείτε τους τρόπους που θα σας επιτρέψουν να γίνετε ο άνθρωπος που ονειρεύεστε.
  • Προσπαθήστε να τοποθετήσετε τον άνθρωπο αυτό στην καθημερινότητά σας, ώστε να μπορέσετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στο να αποδεχτείτε όσα έρχονται.
  • Και κάντε μικρά βήματα μπροστά. Στείλτε το βιογραφικό σας στην εταιρεία που ονειρεύεστε, αποταμιεύστε για το ταξίδι που πάντα θέλατε να κάνετε, βγείτε ραντεβού χωρίς να φοβάστε.
  • Ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε να τα καταφέρετε, αρκεί να προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Το φθινόπωρο είναι μια μοναδική ευκαιρία για αλλαγή!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.