Για μικρούς επιστήμονες

Για μικρούς επιστήμονες

Ο μαγικός κόσμος των φυσικών επιστημών και της εκπαιδευτικής ρομποτικής περιμένει τους μικρούς μαθητές με πειράματα και κατασκευές στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τη νέα σεζόν και με αφορμή την επιστροφή στα θρανία, ετοιμάζει διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του. Σε συνεργασία με τη Σχολή Μωραΐτη, διοργανώνονται δύο πρωτότυπα διαδραστικά εργαστήρια Φυσικών Επιστημών & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στα οποία οι μικροί μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 7-12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να το απολαύσουν!

Οι μικροί «επίδοξοι επιστήμονες»  θα ανακαλύψουν φυσικά φαινόμενα συμμετέχοντας στην εκτέλεση πειραμάτων αλλά και θα μυηθούν στον μαγικό κόσμο τής εκπαιδευτικής ρομποτικής, που προσφέρει το moraitis blast lab, προγραμματίζοντας και κατασκευάζοντας ρομπότ με την κορυφαία πλατφόρμα Ρομποτικής LEGO MINDSTORMS®.

Τα εργαστήρια θα λειτουργούν κάθε Σάββατο από τις 5 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, 11.00 – 18.00, με ελεύθερη είσοδο.

Για τη μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr.

Δείτε Επίσης
Η δύναμη του μαύρου!

Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, διατίθεται δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.