Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί!

Κάντε τα απαραίτητα σχολικά ψώνια για το σχολείο και τα εξωσχολικά μαθήματα για μία όμορφη σχολική χρονιά! Μερικές έξυπνες ιδέες θα σας βοηθήσουν!
Κάντε τα απαραίτητα σχολικά ψώνια για το σχολείο και τα εξωσχολικά μαθήματα για μία όμορφη σχολική χρονιά! Μερικές έξυπνες ιδέες θα σας βοηθήσουν!
Το κολατσιό είναι μεγάλης σημασίας για καλή υγεία, δύναμη και? επιδόσεις! Με ένα Post-it?? δεν θα ξεχαστεί!
Με τα πολύχρωμα stickers Post-it? όχι μόνο θα βρίσκουν εύκολα τις σελίδες που πρέπει να διαβάσουν στα βιβλία και στα τετράδια αλλά θα μάθουν και την οργάνωση.
Για οποιαδήποτε «κολλήματα» τα σελοτέιπ Scotch? Magic? και Scotch? Crystal κολλάνε παντού? και είναι αόρατα! +4
Προβολή Φωτογραφιών
Κάντε τα απαραίτητα σχολικά ψώνια για το σχολείο και τα εξωσχολικά μαθήματα για μία όμορφη σχολική χρονιά! Μερικές έξυπνες ιδέες θα σας βοηθήσουν!

Τέρμα τα ψέματα! Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε για τα καλά και εμείς τρέχουμε και δεν φτάνουμε για να κάνουμε το σχολείο όσο πιο διασκεδαστικό και εύκολο γίνεται. Πώς θα κάνετε λοιπόν το παιδί σας να λατρέψει τα μαθήματα, τις εργασίες και όλα αυτά τα νέα πράγματα που θα μάθει κάνοντας κεφάτη την κάθε μέρα;

από τη Σοφία Κροκιδά

Κάντε τα απαραίτητα σχολικά ψώνια για το σχολείο και τα εξωσχολικά μαθήματα και ακολουθήστε τα tips που συγκεντρώσαμε για εσάς. Μας ευχαριστείτε αργότερα!

Να μην ξεχάσω το πρωινό μου!

Να μην ξεχάσω να σου πω πόσο σ’ αγαπώ!

Είναι λογικό τα περισσότερα μικρά παιδιά και τα πρωτάκια να νιώθουν ανασφάλεια μακριά από το σπίτι τους τις πρώτες μέρες του σχολείου.

Για να το βοηθήσετε να νιώσει όμορφα ακόμα και αν δεν είστε δίπλα του, κάντε του έκπληξη κρύβοντας στα τετράδιά του πολύχρωμα Post-it® αυτοκόλλητες σημειώσεις Super Sticky με όμορφα λογάκια ή χαριτωμένα σχέδια.

Να μην ξεχάσω να κάνω τα μαθήματά μου!

Τόσα βιβλία, τόσες ασκήσεις, πώς να μην μπερδευτεί; Βοηθήστε το να μην χάνει τις σελίδες που πρέπει να διαβάσει τοποθετώντας πολύχρωμους σελιδοδείκτες Post-it® ανάλογα με το μάθημα και «φωτίστε» τα βιβλία του.

Να μην ξεχάσω να γράψω τις απαντήσεις στην ιστορία!

Σκίστηκε η εργασία που μόλις είχε καθαρογράψει; Κανένα πρόβλημα! Έχετε πάντα στο συρτάρι την τις ταινίες Scotch® Magic™ και Scotch® Crystal που κολλάει για πάντα και δεν φαίνεται καν.

Να μην ξεχάσω… το παιχνίδι!

Η πρώτη φορά στο σχολείο είναι η πιο ξεχωριστή! Γιορτάστε τη με το παιδί σας κολλώντας με ένα πολύχρωμο Post-it® στο ψυγείο ή στον πίνακα των εργασιών του την πρώτη του εργασία ή ζωγραφιά!

Να μην ξεχάσω την αριθμητική!

Δείτε Επίσης
Επίσκεψη στον παιδοψυχίατρο

Σίγουρα θυμάστε πόσο δύσκολο ήταν να μάθετε την προπαίδεια και την ορθογραφία. Αλλά όχι πια! Κάντε τα μαθήματα παιχνίδι χωρίζοντας τους αριθμούς ή τις λέξεις σε πολλά διαφορετικά πολύχρωμα Post-it®  που στη συνέχεια το παιδί σας θα βάλει μόνο του στη σωστή σειρά.

Να μην ξεχάσω να οργανωθώ!

Είναι πια μεγάλο παιδί! Βοηθήστε το να νιώσει υπεύθυνο και ικανό αφήνοντάς το να οργανώσει μόνο του τα μαθήματα της επόμενης μέρας. Ένας «πολύχρωμος» τρόπος είναι να έχει τις Post-it® αυτοκόλλητες σημειώσεις Super Sticky μπροστά στο γραφείο του. Ο καλύτερος τρόπος για να βάλει σε σειρά τις υποχρεώσεις του και να το δει σαν παιχνίδι!

Να μην ξεχάσω την καλλιτεχνική του φύση!

Το σχολείο δεν είναι μόνο μάθηση αλλά και παιχνίδι. Με το αγαπημένο του παιδικό ψαλίδι Scotch™ κόψτε φωτογραφίες από περιοδικά και εφημερίδες και φτιάξτε μοναδικά κολάζ με χρώματα και προτασούλες που θα δημιουργήσει μόνο του. Κολλήστε τα με την κόλλα Scotch™ και θαυμάστε ένα αληθινό έργο τέχνης!

Βοηθήστε το να αναπτύξει την καλλιτεχνική πλευρά του. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε παιχνίδια που θα βαρεθεί την επόμενη μέρα. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί του φτιάχνοντας εντυπωσιακά origami με χαρτάκια Post-it® κι αφήστε τη φαντασία του να δημιουργήσει τις πιο πρωτότυπες χειροτεχνίες.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.