Αγαπάτε αυτόν ή τις αναμνήσεις μαζί του;

Αγαπάτε αυτόν ή τις αναμνήσεις μαζί του;

Όταν αγαπάς τις αναμνήσεις περισσότερα από το πρόσωπο… είναι η ώρα τής αναχώρησης! Όλες έχουμε τις στιγμές, όπου θέλουμε να πάμε πίσω στον τρόπο που τα πράγματα ήταν. Άλλωστε, η αρχή της κάθε σχέση είναι γεμάτη από πεταλούδες, ρομαντισμό και την ελπίδα για ένα συναρπαστικό μέλλον με ένα άλλο πρόσωπο. Τώρα τι γίνεται;

από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Ενώ θα πρέπει με κάθε τρόπο να απολαύσετε την αρχή της σχέσης, δεν  πρέπει και να παραμείνετε εκεί… Το ιδανικό σε μία σχέση είναι πάντοτε ο τρόπος που εξελίσσεται. Οι άνθρωποι αλλάζουν καθημερινά, και η σχέση σας, είτε θα αναπτυχθεί είτε… θα καταρρεύσει. Το τρομακτικό πράγμα είναι ότι δεν έχουμε κανέναν τρόπο να προβλέψουμε, προς τα πού θα πάει!

Ενώ δεν υπάρχει καμία επιστημονική φόρμουλα για να ξέρουμε πόσο καιρό ακριβώς θα διαρκέσει η φάση… του μέλιτος, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στο πώς αισθάνεστε για τη σχέση μόλις περάσει η πρώτη ειδυλλιακή περίοδος.

Το καλύτερο είδος της σχέσης είναι αυτό που μπορείτε να διασκεδάζετε μαζί, δηλαδή να περνάτε καλά. Το πάθος είναι σπουδαία υπόθεση, αλλά δεν είναι η βάση πάνω στην οποία μπορούμε να οικοδομήσουμε μια ζωή. Αν συλλάβετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί το πρώτο σας ραντεβού ή πώς σας συμπεριφερόταν όταν πρωτογνωρίστηκατε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το να σκέφτεστε το πώς είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή και να απολαμβάνετε το παρόν, τότε έχετε πρόβλημα.

Αυτό είναι συχνά το σήμα κινδύνου. Οι σχέσεις πρέπει να προσαρμόζονται στις συνθήκες για να επιβιώσουν Κι αν εσείς αγκιστρώνεστε στο παρελθόν, τότε δεν έχετε πολλές δυνατότητες για ένα μέλλον. Φυσικά,  ο χωρισμός δεν πρέπει ποτέ να είναι κάτι που κάνουμε χωρίς σοβαρή σκέψη και εξέταση (στις περισσότερες περιπτώσεις). Έτσι, πριν τον εγκαταλείψετε, επειδή δεν σας αγοράζει πια λουλούδια, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του.

Υπάρχουν εμπόδια στις σχέσεις και υπάρχουν και μοτίβα. Τα εμπόδια μπορούν πάντα να ξεπεραστούν με μια μικρή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, αλλά τα μοτίβα είναι συνήθως ενδείξεις ότι δύο άνθρωποι απλά δεν είναι γραφτό να είναι μαζί. Αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε ειλικρινείς με την καρδιά σας, τότε θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.