Ερωτικές προβλέψεις για το 2017

Ερωτικές προβλέψεις για το 2017

Τι μας περιμένει από αστρολογική σκοπιά για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε; Φαίνεται ότι το 2017 είναι μια χρονιά που φέρνει δυνατές εξελίξεις στα αισθηματικά μας, πολλές από τις οποίες θα έχουν έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα! Θα βρούμε την αδελφή ψυχή; Θα ερωτευθούμε με την πρώτη ματιά; Θα ζήσουμε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο μας; Θα βρούμε αρμονία και χαρά στις ερωτικές μας σχέσεις; Τι περιμένετε; Διαβάστε το ζώδιό σας και… προετοιμαστείτε αναλόγως!

Το 2017 πολλές σχέσεις θα σπάσουν απότομα, άλλες θα αποδομηθούν για να χτιστούν εκ νέου, ενώ φαίνεται πως θα γεννηθούν και νέοι, κεραυνοβόλοι έρωτες με αυξημένα τα ενδεχόμενα γρήγορης επισημοποίησης. Πρωτόγνωρα συναισθήματα, παραμυθένιοι έρωτες και μια διάχυτη ευαισθησία και αλληλοκατανόηση στις σχέσεις, συνθέτουν ένα σκηνικό μαγείας.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Φαίνεται ότι οι Κριοί θα αντιμετωπίσουν ένα σχετικά δύσκολο χρόνο για τα ερωτικά και τις σχέσεις τους. Όσες είναι μόνες, δεν θα αισθανθούν έτοιμες για δεσμεύσεις το 2017. Πολλά ραντεβού με διαφορετικούς ανθρώπους και σχέσεις που μονίμως θα δοκιμάζονται βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, με τον γάμο να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας! Οι δεσμευμένες θα νιώσετε κάποια ένταση στον γάμο σας ή στη μόνιμη σχέση σας. Να είστε υπομονετικές, μιλήστε για τα προβλήματα με τον σύντροφό σας και αναζητήστε μόνιμες λύσεις. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Το 2017 για τις Ταυρίνες προαναγγέλλει νέες φιλίες και ρομαντικές σχέσεις. Βέβαια, δεν θα στεφθούν όλες με επιτυχία! Θα υπάρξουν στιγμές με πολύ ρομαντική και συναισθηματική διάθεση, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε και περιπτώσεις που το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν θα δείχνει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, ενώ εσείς θα θέλετε να νιώσετε το πάθος! Χρειάζεται να αναθεωρήσετε λίγο τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον ερωτικό τομέα, αν θέλετε να βρείτε την αδελφή ψυχή αυτή τη χρονιά!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Αυτή είναι η χρονιά που οι Δίδυμοι θα δημιουργήσουν πραγματικά ισχυρούς και σταθερούς δεσμούς με τους αγαπημένους τους. Η τύχη θα σας συνοδεύει όλη τη χρονιά στα ερωτικά και συναισθηματικά ζητήματα! Γι’ αυτό επωφεληθείτε όσο καλύτερα μπορείτε! Για όσες αναζητούν κάτι καινούργιο, κάντε το βήμα για να δοκιμάσετε ένα νέο πρόσωπο ή εκείνον τον -μέχρι τώρα- φίλο για τον οποίο πάντοτε κάτι αισθανόσασταν… οι προοπτικές είναι καλές. Για όσες έχουν μόνιμη σχέση είναι η χρονιά που θα νιώσετε να αφιερώνεστε στον σύντροφό σας σε όλες τις πτυχές της. Η γενική μάλιστα εικόνα τής χρονιάς είναι ότι θα λάμψετε στον κοινωνικό σας χώρο!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα ζήσουν πολλές ρομαντικές στιγμές και θα έχουν πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, χάρη κυρίως στον μαγνητισμό που θα εκπέμπουν όλη τη χρονιά! Επίσης, η διαίσθησή σας θα παίξει σημαντικό ρόλο για την κατανόηση των αναγκών του συντρόφου σας πριν καν εκείνος τις εκφράσει! Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα… θα κερδίσετε πολλούς πόντους! Αν είστε σε μόνιμη σχέση, η κατανόηση και οι γλυκές στιγμές δίνουν τον τόνο, αλλά μην επιτρέψετε και να σας πάρουν τον αέρα, επειδή θα δείχνετε τόσο καλή και συναινετική συμπεριφορά!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι αυτό που φαίνεται να φέρνει στις Λιονταρίνες το 2017. Απλά δεν ξέρετε πού και με ποιον θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα! Θα σας συμβεί αναπάντεχα, και δεν θα σας έχει περάσει καν από το μυαλό, μέχρι τη στιγμή που θα σας καταλάβει το πάθος. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτή τη χρονιά θα αισθάνονται ανά πάσα στιγμή έτοιμες να δοκιμάσουν νέα πρόσωπα και καταστάσεις. Οι δεσμευμένες θα ζήσουν διασκέδαση και ενθουσιασμό στη σχέση τους και θα ξέρουν πώς να φροντίσουν τον σύντροφό τους. Όμως η διάθεση για το απρόβλεπτο «παραμονεύει», οπότε σκεφθείτε τη δράση σας… αν δεν θέλετε να προκαλέσετε κάποιον χωρισμό!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η αναζήτηση για τον «τέλειο σύντροφο» θα πάρει τέλος για τις Παρθένους μέσα στο 2017. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν αλλάξετε τρόπο σκέψης σας και δείτε τον κόσμο από μία διαφορετική οπτική γωνία. Όσες είστε μόνες θα αισθανθείτε να σας έλκουν μυστήριοι, πνευματώδεις τύποι και αινιγματικοί εραστές! Για πρώτη φορά, θα μπορέσετε να σκεφτείτε με την καρδιά σας και όχι με το μυαλό σας. Το πρακτικό πνεύμα σας και ο αναλυτικός χαρακτήρας σας θα είναι το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας που θα κάνει τους άλλους να σας ερωτευθούν!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι προβλέψεις για το 2017 σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τα ερωτικά σας ζητήματα είναι ότι πρόκειται για μία χρονιά… χάους. Θα χρειαστεί να αλλάξετε την αντίληψή σας για τον έρωτα, αν θέλετε να διασώσετε τις σχέσεις σας! Μπορεί να μην έχετε πάντοτε λάθος, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτες και να αποδέχεστε τις απόψεις του συντρόφου σας, έστω και κάποιες φορές. Φέρτε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σας και θα δείτε μεγάλη βελτίωση στα πράγματα! Κάντε μάλιστα και ένα ρομαντικό ταξιδάκι που αναβάλετε εδώ και τόσο πολύ καιρό!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ανάμεικτες καταστάσεις στις σχέσεις και τα συναισθήματά σας προβλέπονται για το 2017 για τις εκπροσώπους του ζωδίου. Είτε θα σκεφτείτε απευθείας τη μόνιμη δέσμευση ή τον γάμο, ή το μόνο που θα θέλετε είναι να μείνετε… φίλοι. Δεν θα υπάρχει τίποτα ενδιάμεσο! Αλλά όπως και να έχει οι ερωτικές σας περιπέτειες θα αφήσουν αυτή τη χρονιά… εποχή! Θα είστε ερωτικά απλώς ακαταμάχητες! Αν αναζητάτε μικρές περιπέτειες, τότε όλα καλά, αν όμως θέλετε κάτι πιο μόνιμο, τότε πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας και να σκεφθείτε με σύνεση. Έτσι θα απολαύσετε μία σχέση αγάπης και τρυφερότητας με τον σύντροφό σας.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2017 σας θέλουν σε πολλές κοινωνικές συναναστροφές, πολλές γνωριμίες με το αντίθετο φύλο και πολύ λιγότερο σε μία διάθεση για μακροπρόθεσμες σχέσεις και γάμο! Αλλά ποιος ξέρει, ίσως απλά να ερωτευτείτε αυτό το άτομο με το οποίο θα θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί του! Αν είστε σε μόνιμη σχέση, θα βιώσετε την αρμονία και την ευτυχία και υπέροχες οικογενειακές στιγμές. Αν μάλιστα είστε σε γάμο, είναι μία καλή χρονιά για να προγραμματίσετε την απόκτηση ενός παιδιού!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις για την αγάπη και την τρυφερότητα θα είναι λίγο… σε αργή κίνηση αυτή τη χρονιά! Ακόμη και η νηφάλιες Αιγόκεροι θα έχουν τη διάθεση για λίγη περιπέτεια, και θα θελήσουν να τολμήσουν ένα ραντεβού με… το άγνωστο! Αυτό και αν θα είναι μία διαφορετική στάση και μία γοητευτική εμπειρία! Και ποιος ξέρει, μπορεί να αποδειχτεί ο έρωτας της ζωής σας! Αυτή είναι επίσης, μία καλή χρονιά αν έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και αν αισθάνεστε σίγουρες για τον σύντροφό σας. Γενικότερα μάλιστα, θα είστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας περίγυρου και θα έχετε ευκαιρίες για πολλές νέες γνωριμίες και φιλίες!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Το 2017 θα φέρει πολλές περιπέτειες και θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε για νέες εμπειρίες παρά για σταθερές σχέσεις… Θα είστε πρόθυμες να δοκιμάσετε νέα πράγματα που θα εκπληρώνουν τα όνειρά σας τόσο για την αγάπη όσο και για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις! Μπορεί να ερωτευθείτε κάποιον πρώην φίλο σας ή τον πρώην αγαπημένο της… φίλης σας! Αν είστε ήδη παντρεμένη, μπορεί να θελήσετε περισσότερη ελευθερία στον γάμο σας, αλλά χωρίς να διαταράξετε τη σχέση σας. Θέλει όμως προσοχή στον χειρισμό, για να μην οδηγηθείτε σε συγκρούσεις και διενέξεις!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Για τις εκπροσώπους του ζωδίου, φαίνεται ότι το 2017 θα είναι μία ήρεμη και γαλήνια χρονιά για την αγάπη. Δεν θα υπάρχουν πολλές εντάσεις, θα υιοθετήσετε μία πιο χαλαρή στάση απέναντι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ρομαντισμό. Αυτή τη χρονιά, θα καταλάβετε ότι η επικοινωνία είναι απαραίτητη για την επιτυχία οποιασδήποτε σχέσης και θα προσπαθήσετε σκληρά να την εφαρμόσετε. Όσες αναζητούν μία νέα σχέση, θα ενδιαφερθούν περισσότερο για άτομα μέσα στον φιλικό τους κύκλο που ίσως καταλήξουν σε πιο μακροπρόθεσμη δέσμευση.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.