Σημάδια ότι σας απατάει…

Σημάδια ότι σας απατάει...

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί κάποια στιγμή στη ζωή σας εάν σας απατάει ο καλός σας. Και ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να απιστήσει, όπως έλλειψη αυτοπεποίθησης, αναζήτηση επιβεβαίωσης ή απλός πόθος, όσο κατανοητοί και ανθρώπινοι κι αν είναι, πάντα είναι δύσκολο να το δεχτούμε. Αν λοιπόν, υποψιάζεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, έχετε στον νου σας τα παρακάτω σημάδια που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Eπιμέλεια: Σοφία Κροκίδα

Εάν θεωρείτε ότι έχετε χτίσει μια όμορφη και υγιή σχέση, το να τον εμπιστευτείτε και αυτός να σας προδώσει είναι αρκετό για να κάνει την καρδιά σας να ραγίσει. Πώς θα καταλάβετε τι διαφορά;

Έχει αλλαγμένη συμπεριφορά από τη συνηθισμένη

Προφανώς και τον ξέρετε απ’ έξω και ανακατωτά. Ξέρετε πώς συμπεριφέρεται όταν είναι χαρούμενος, εκνευρισμένος, όταν έχει στρες ή όταν πεινάει. Παρ’ όλα αυτά, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά όσων απατούν είναι ότι κάνουν πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα τους και αρχίζουν να αλλάζουν συμπεριφορές που είχαν στο κάθε τι. Για παράδειγμα, ίσως είναι από τους άντρες που δεν χάνουν κανέναν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά τελευταία κλείνεται στο δωμάτιο μακριά από την τηλεόραση. Ίσως παλιά να λάτρευε να καλεί τους φίλους σας σε βραδιές ταινίας, αλλά τελευταία λέει πως προτιμάει να περάσει ένα ήσυχο βράδυ μόνος του στο σπίτι. Μπορεί ακόμα να παρατηρήσετε κάποια μικρότερη αλλαγή, όπως το κάθε πότε και το πού φορτίζει το κινητό του, ή το πόσο χρόνο περνάει στην τουαλέτα. Εφ’ όσον ξέρετε καλά τον άνθρωπό σας, οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις.

Ασχολείται (ξαφνικά) υπερβολικά με την εμφάνισή του

Επειδή μία από τις πιο σημαντικές ενδείξεις απιστίας είναι η αλλαγή συμπεριφοράς, αυτό είναι ακόμα πιο σαφές όταν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Εάν ξαφνικά περνάει πολύ περισσότερο χρόνο στον καθρέφτη, ψωνίζει ακριβά ρούχα ή υιοθετεί ένα στιλ ντυσίματος που δεν είναι δικό του, ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε.  Όταν ο σύντροφός σας ξαφνικά ενδιαφέρεται υπερβολικά για την εμφάνισή του, μπορεί στην αρχή να σας φανεί καλό, αλλά όταν δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για να το κάνει, αυτό ίσως σημαίνει ότι προσπαθεί να γίνει ελκυστικός όχι για σένα αλλά για κάποια άλλη.

Δείτε Επίσης
Ένας άπιστος σύντροφος κάνει αυτά τα 8 πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνει!

Το παρακάνει με τα κομπλιμέντα

Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, αλλά το να σας κάνει υπερβολικά κομπλιμέντα σπάνια είναι καλό σημάδι. Και μπορεί να νιώθετε κολακευμένη από κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα μέσα σας θα απορείτε. Γιατί ξαφνικά σου λέει πόσο όμορφη είσαι με ασυνήθιστη συχνότητα; Και από πότε εκτιμάει το παραμικρό που κάνεις; Όταν αρχίσει να γίνεται υπερβολικός, έχετε στον νου σας πως μπορεί να το κάνει έχοντας μια στρατηγική είτε απέναντι σ’ εσάς είτε απέναντι στους φίλους και συγγενείς σας, ώστε να μην μπορείτε να τον υποψιαστείτε. Ακόμα, θυμηθείτε πως το να γίνεται ξαφνικά γλυκός και ευγενικός μαζί σας μπορεί απλά να συμβαίνει επειδή νιώθει ενοχές γιατί κάνει κάτι λάθος πίσω από την πλάτη σας. Πείθοντάς σας ότι είναι καλός και τρυφερός, ίσως πείσει και τον εαυτό του ότι δεν είναι και τόσο κακός τελικά.

Είναι απόμακρος

Από την άλλη πλευρά, μια ακόμα ισχυρή ένδειξη πως ο σύντροφός σας σας απατάει είναι το να απομακρύνεται αισθητά από εσάς και την κοινή σας ζωή. Μήπως νιώθετε ότι έχει σταματήσει να σας δίνει σημασία και σας αγνοεί συνεχώς; Ή μήπως, ενώ κάποτε ήσαστε η προτεραιότητά του, σας άκουγε και σας στήριζε, τώρα φαίνεται να μην νοιάζεται για αυτά που σας απασχολούν; Μπορεί ακόμα να είναι συνεχώς αφηρημένος ή να ενοχλείται στο λεπτό με μικροπράγματα. Δεν είναι περίεργο ότι όταν οι άντρες απατούν τη σύντροφό τους, προσπαθούν τόσο έντονα να δώσουν την ενέργεια και την προσοχή στον εαυτό τους και το νέο πρόσωπο που τους απασχολεί, ώστε να γίνονται αδιάφοροι για εσάς και όσα κάνετε σαν ζευγάρι. Εάν νιώθετε ότι ξαφνικά σας καλύπτουν χιλιόμετρα χωρίς εξήγηση, το να έχει μπει κάποια άλλη στη ζωή του δεν είναι πια σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.