Εσείς πώς… επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας; Κάθε ζώδιο έχει τον τρόπο του!

Εσείς πως...επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας; Κάθε ζώδιο έχει τον τρόπο του!

Όποιον ρωτήσετε θα σας πει ότι η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί μιας μακροχρόνιας σχέσης. Και όλοι έχουμε τον τρόπο μας που επικοινωνούμε με τον σύντροφό μας. Κάποιοι μιλάνε πολύ, ενώ άλλοι προτιμούν να ακούνε. Ευτυχώς τα ζώδια μας δίνουν την απάντηση και σε αυτό το θέμα!

Επικοινωνία μεταξύ ζευγαριών; Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ξέρουμε πώς επικοινωνεί κάποιος, ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε πιο εύκολα πώς νιώθει, ειδικά στο ξεκίνημα μιας σχέσης.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ένα από τα επικοινωνιακά ταλέντα του Κριού είναι ότι αντιμετωπίζει όποιο πρόβλημα προκύψει χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, το πρόβλημα λύνεται και δεν γιγαντώνεται στο κεφάλι το δικό του και του συντρόφου του. Ο Κριός πάντα προτιμά να χειρίζεται τα προβλήματα όταν προκύπτουν και όχι να περιμένει μέχρι να λυθούν από μόνα τους.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος χρησιμοποιεί σωματική επαφή για να επικοινωνήσει. Και όχι πάντα με σεξουαλικό τρόπο. Ένα απλό άγγιγμα αρκεί ώστε να δώσει στον άλλο να καταλάβει ότι ενδιαφέρεται, χωρίς ποτέ να κάνει υπερβολές. Απλά η επαφή, μια αγκαλιά ή ένα φιλί στο μάγουλο αρκεί για να νιώσει ότι εκφράζει τα συναισθήματά του.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Μάστερ της επικοινωνίας, ο Δίδυμος ξέρει πότε να λέει τι και ποτέ δεν υποκρίνεται ότι ξέρει πώς νιώθει ή τι σκέφτεται ο άλλος. Ξέρει επίσης πόσο σημαντικό είναι να κάνει ανοιχτό διάλογο με τον σύντροφό του χωρίς να τον κολλάει στον τοίχο. Στόχος ενός Δίδυμου είναι να συζητάει ένα πρόβλημα χωρίς να προκαλεί εντάσεις.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι κάνουν τα πάντα για να φτιάξουν μια όμορφη και άνετη ατμόσφαιρα στο σπίτι κι αυτό φαίνεται και στον τρόπο που επικοινωνούν. Θέλουν δηλαδή να είναι σίγουροι ότι ο σύντροφός τους νιώθει ασφάλεια και ελευθερία για να πει οτιδήποτε τον απασχολεί. Ο Καρκίνος ξέρει ότι δεν μπορεί να υπάρξει υγιής επικοινωνία σε μια σχέση στην οποία κυριαρχεί η ένταση και ο αρνητισμός. Αντίθετα, η κατανόηση έρχεται μέσα από την ηρεμία.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι Λέοντες έχουν συνεχώς πολλά στο κεφάλι τους. Γι’ αυτό και συνήθως μοιράζουν την προσοχή τους σε πολλά διαφορετικά πράγματα. Έχουν μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία, και αυτό φαίνεται όταν δίνουν όλη τους την προσοχή στον σύντροφό τους. Για έναν Λέοντα δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά εφόσον λατρεύουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Αλλά για χάρη της σχέσης τους κατεβάζουν ταχύτητες και επικεντρώνονται με ιδιαίτερη επιτυχία στις ανάγκες του συντρόφου τους.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Οι Παρθένοι ενδιαφέρονται για το τι έχει να πει ο σύντροφός τους. Και αυτό σημαίνει ότι πραγματικά τους ακούνε! Όταν μιλάει ένας Παρθένος, κάνει σχετικές ερωτήσεις και λέει πράγματα τα οποία ανοίγουν την κουβέντα ακόμα πιο πολύ. Αν χαθεί η προσοχή τους κάποια στιγμή, φροντίζουν να συγκεντρώνονται πάλι πολύ γρήγορα “σημειώνοντας” όλα όσα είχαν χάσει πριν λίγο.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Μία από τις πιο σημαντικές επικοινωνιακές ικανότητες του Ζυγού είναι η ικανότητά του να κοιτάζει πάντα τα θετικά σε μία κατάσταση, ή να μπορεί να τα βλέπει από άλλη σκοπιά. Εκφράζει την συμπόνια του χωρίς ντροπές και προσπαθεί πάντα να μπαίνει στη θέση του συντρόφου του. Θέλει να σκέφτεται τα καλύτερα για τον άλλο, γι’ αυτό και ξεκινά μια κουβέντα πάντα με ανοιχτό μυαλό. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο Ζυγός δεν θα αποφασίσει τίποτα προτού ακούσει και τη γνώμη του συντρόφου του.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Το ταλέντο του Σκορπιού στην επικοινωνία είναι η λεκτική αλλά και η μη-λεκτική επικοινωνία. Γιατί προσέχει τα πάντα, από τον τόνο της φωνής κάποιου μέχρι τη στάση του σώματός του. Πάντα προσπαθεί να μαθαίνει την αλήθεια και να ανακαλύπτει ακόμα και όλα όσα ο σύντροφός του ντρέπεται να του πει. Το ζώδιο αυτό δίνει τεράστια σημασία στη λεπτομέρεια και κάποιες φορές αυτά που δεν λέει κάποιος είναι αυτά ακριβώς που κρύβουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μηνύματα, τηλέφωνα, email, όλα αυτά μπορούν να “αλλοιώσουν” τα λόγια και τις σκέψεις κάποιου. Ο Τοξότης το ξέρει καλά αυτό κι έτσι προτιμάει την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο, ειδικά όταν θέλει να συζητήσει κάτι σημαντικό. Από κοντά, μπορεί να μιλήσει με τον τρόπο που θέλει αλλά και να καταλάβει βαθύτερα τον συνομιλητή του.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ένα από τα ταλέντα του Αιγόκερου είναι ότι δεν διακόπτει ποτέ τον συνομιλητή του. Το ενδιαφέρον του παραμένει αμείωτο όση ώρα ο σύντροφός του μιλάει και περιμένει υπομονετικά μέχρι να τελειώσει για να μιλήσει αυτός. Οι Αιγόκεροι είναι ήρεμοι και δύσκολα εκνευρίζονται. Η σχέση τους είναι πολύ σημαντική για αυτούς και η καλή επικοινωνία τους βοηθάει να τη διατηρήσουν.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Δεν χρειάζεται οτιδήποτε συζητάτε με τον σύντροφό σας να είναι σοβαρό ή σημαντικό. Ο Υδροχόος ξέρει ότι το να μιλάς για μικρά, καμιά φορά, χαζά πράγματα είναι που δένει ένα ζευγάρι. Κάνει ερωτήσεις για τη μέρα του συντρόφου του, μοιράζεται μαζί του νέα που έμαθε ή τον διασκεδάζει με ένα αστείο. Η κουβέντα και το γέλιο βοηθάει στη μείωση του στρες και αυτό είναι κάτι που ο Υδροχόος ξέρει να κάνει καλά!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς είναι ιδιαίτερα ευγενικός, γι’ αυτό και ξέρει να επικοινωνεί με τον σύντροφό του ήρεμα και καλοσυνάτα. Προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος με ευαισθησία και κατανόηση και ποτέ δεν κατηγορεί. Για να κάνει τον σύντροφ’ο του να νιώσει αγάπη, ο Ιχθύς λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν με δημιουργικότητα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.