Έξι μυστικοί τρόποι για να κάνετε οποιονδήποτε να σας κυνηγήσει

Έξι μυστικοί τρόποι για να κάνετε οποιονδήποτε να σας κυνηγήσει

Στους ανθρώπους αρέσει γενικά να είναι επιθυμητοί. Είναι απλώς κάτι έμφυτο. Αλλά, κατά γενική ομολογία, υπάρχουν συνήθως δύο τύποι ανθρώπων: αυτοί που κυνηγούν και αυτοί που κυνηγούνται. Εάν είστε συνήθως ο «κυνηγός», τότε πιθανότατα έχετε αυτόν τον χαρακτήρα.  Ωστόσο, μήπως θέλετε αλλαγή ρόλου; Αν αναρωτιέστε πώς ακριβώς να είστε εσείς που σας κυνηγούν, εδώ θα βρείτε 6 χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς των σχέσεων.

Αν τείνετε να είστε αυτή που συνήθως κυνηγάει τους άλλους, μπορεί να γεράσετε… γρήγορα. Ωστόσο, εάν είστε έτοιμες για μια αλλαγή, συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί υπάρχουν έξι μυστικά για να κάνετε άλλους να αρχίσουν να σας κυνηγούν!

1. Σταμάτα να κυνηγάς τους άλλους

Πρέπει να γίνετε η ενέργεια που θέλετε να προσελκύσετε. Αυτό που εννοούν οι ειδικοί με αυτό είναι ότι αν θέλετε να σας κυνηγήσουν, πρέπει να σταματήσετε να κυνηγάτε τους άλλους.

Αντίθετα, να θυμάστε, ότι δεν χρειάζεται να κυνηγήσετε κανέναν και είστε άξιες να σας κυνηγήσουν. Εάν δυσκολεύεστε με την εικόνα του εαυτού σας, εστιάστε στην επόμενη συμβουλή, ειδικά.

2. Δούλεψε με τον εαυτό σου

Δεν χρειάζεται να είστε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για να κάνετε κάποιον να σας κυνηγήσει. Εάν έχετε προβλήματα με τον εαυτό σας, δουλέψτε πάνω σε αυτά. Αφιερώστε χρόνο για να εστιάσετε στην υγιεινή σας, να φορέσετε ωραία ρούχα, να είστε ευγενικές και να γίνετε ένα άτομο που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάτι νέο.

Δεν σημαίνει ότι δεν αξίζετε να σας κυνηγήσουν όπως είστε, αλλά αν παλεύετε να πιστέψετε ότι αξίζετε να σας κυνηγήσουν, τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι σας κρατάει πίσω; Σκεφτείτε το και δουλέψτε με τον εαυτό σας!

3. Να έχεις τη δική σου ζωή

Τίποτα δεν είναι πιο κουραστικό από το να υπάρχει κάποιος που περιστρέφει όλη του την ύπαρξη γύρω από κάποιον. Ένα άτομο θα χάσει γρήγορα τον σεβασμό για εσάς εάν πιστεύει ότι είναι το κέντρο του σύμπαντός σας.

Φτιάξτε τη δική σας ζωή, περάστε χρόνο με φίλους, συμμετέχετε σε δραστηριότητες, αποκτήστε χόμπι και ασχολίας, βγείτε έξω και δημιουργήστε τη δική σας ζωή. Όταν έχετε τη δική σας ζωή, δεν παραμερίζετε τις δικές σας προτεραιότητες για κάποιο άλλο άτομο. Τέλος!

Δείτε Επίσης
Κόψτε τις κακές συνήθειες... στο ερωτικό παιχνίδι!

4. ΜΗΝ δείχνεις απελπισμένη

Εάν φέρεστε εμμονικά με κάποιον και μοιάζει σαν να τον χρειάζεστε απεγνωσμένα, θα τον… διώξετε! Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το ακούσουμε, αλλά είναι η απόλυτη αλήθεια.

Όταν σας στέλνει μήνυμα, μην τα παρατάτε όλα όσα κάνετε για να τρέξετε στο τηλέφωνο και να απαντήσετε. Με την ησυχία σας! Αφήστε τους να κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. Είναι εντάξει να δείξετε ενδιαφέρον, αλλά μην φέρεστε σαν παρανοϊκή και σαν να μην υπάρχει τίποτε άλλο!

5. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου

Εάν δεν σας απαντήσει αμέσως ή αναβάλει μία συνάντηση, μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Υπομονή! Και αφήστε τον να επιστρέψει σε εσάς μόνος του. Αν δεν το κάνει, αφήστε τον να φύγει.

6. Κάνε τον, να του λείψεις

Μην είστε πάντα διαθέσιμη. Κάντε τον να έρθει σε εσάς. Και είναι μία χαρά να σας χάνει από καιρό σε καιρό. Αφιερώστε λίγο χρόνο με τους φίλους σας, μην απαντήσετε αμέσως σε αυτόν και ασχοληθείτε λίγο και με τον εαυτό σας. Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε χώρο για να του λείψετε.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.