Γιατί σας ραγίζουν την καρδιά (με βάση το ζώδιό σας)

Γιατί σας ραγίζουν την καρδιά (με βάση το ζώδιό σας)

Η προδοσία της καρδιάς είναι ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που αισθανόμαστε στη ζωή μας. Είτε κάποιος μας εξαπατά, είτε μας εγκαταλείπει, ή ο έρωτας της ζωής μας δεν μας αγαπά πια, η θλίψη είναι μεγάλη… Για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε… μοιραζόμαστε μαζί σας τον βασικό λόγο που κάποιος θα σας ραγίσει την καρδιά με βάση το ζώδιό σας.

Είτε σας είχε τυφλώσει ο έρωτας είτε το αισθανόσασταν ότι έρχεται… ο πόνος του χωρισμού παραμένει… πόνος. Και το γεγονός ότι δεν σας θέλει πια… είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Κανείς όμως δεν γλιτώνει από μία τέτοια ιστορία κάποια στιγμή στη ζωή του. Θα το ξεπεράσετε; Φυσικά! Τα καλά νέα είναι ότι κάθε φορά που βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση… κάτι μαθαίνουμε. Αν η καρδιά πληγώνεται και οι αδυναμίες μας βγαίνουν στην επιφάνεια, τι να κάνουμε, εδώ είμαστε, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις στις σχέσεις. Την επόμενη φορά θα ξέρουμε καλύτερα! Ας δούμε τι λένε τα άστρα για το… αναπόφευκτο!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Οι μεταβολές της διάθεσής σας μπορούν να κλονίσουν τις σχέσεις σας. Αρχικά, ο αγαπημένος σας λέει ότι μπορεί να σας χειριστεί στα καλύτερα και στα χειρότερά σας, αλλά δεν συνειδητοποιεί με τι έχει… μπλέξει! Μόλις αρχίσετε εσείς να τον ερωτεύεστε, εκείνος ανακαλύπτει ότι οι δυσκολίες είναι μεγαλύτερες… από όσο φανταζόταν. Κι αν δεν φροντίσετε να του δείξετε την καλή σας πλευρά… τότε το τέλος είναι αναπόφευκτα να το βάλει στα πόδια.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Στην αρχή μίας σχέσης το «παίζετε» cool, οπότε το άλλο πρόσωπο πιάνετε στον ύπνο… όταν εσείς αρχίζετε να «κολλάτε» μαζί του, μερικές φορές και με υπερβολή! Η ξαφνική κτητικότητα είναι ο τρόπος για να τον διώξετε μακριά σας, ιδιαίτερα, αν αναζητάτε συνεχώς την προσοχή του και προσκολλάστε πάνω του. Ο χωρισμός για εσάς, είναι τόσο συντριπτικός που μπορεί να αισθάνεστε ότι η καρδιά σας ξεκολλά από το στήθος σας!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Μπορείτε να είστε τόσο ασυνεπής με τον αγαπημένο σας, ώστε εκείνος δεν έχει ιδέα πόσο σοβαρή ή όχι είναι η σχέση για εσας. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και φοβάστε να εκτεθείτε, σε σημείο που μπορεί να τον χάσετε… χωρίς λόγο! Ο σημαντικός σας άλλος συνήθως τελειώνει τα πράγματα μαζί σας, πριν να έχετε την ευκαιρία να τελειώσετε τα πράγματα μαζί του.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Δεν υπάρχει τίποτα που να απομακρύνει τους ανθρώπους από τη μεγάλη ανασφάλεια! Χρειάζεστε συνεχώς από τον σύντροφό σας την επιβεβαίωση ότι σας αγαπά και ότι δεν θέλει κανέναν άλλο. Εξαιτίας αυτής της ανασφάλειας, γίνεστε καχύποπτες για τις πράξεις τους και τι κάνουν, όταν δεν είστε εκεί. Κάθε φορά που συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο… τα πράγματα φθάνουν στο τέλος, πριν καν το καταλάβετε.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Συχνά είστε πολύ απασχολημένες με τον εαυτό σας και ο σύντροφός σας το καταλαβαίνει αργά ή γρήγορα. Μπορεί απλά να σκεφτεί ότι αυτή η αυτοπεποίθηση είναι γοητευτική αρχικά, αλλά μετά από λίγο αρχίζει να παρατηρεί ότι είναι κάτι παραπάνω. Μερικές φορές, αυτό μετατρέπεται σε αλαζονεία που θα οδηγήσει σε μία ραγισμένη καρδιά!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η συνεχής τάση για κριτική, συχνά γίνεται κάτι πολύ δύσκολο για να το χειριστεί ο απέναντί σας. Αναλύετε υπερβολικά τα πάντα και γίνεστε συχνά επικριτικές με τον σύντροφό σας. Αυτό τον κάνει να αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετά καλός για εσάς και ότι νομίζετε ότι ποτέ δεν κάνει τίποτα σωστό. Θα «σπάσει» η καρδιά του χωρίς καν να το συνειδητοποιήσει, αναγκάζοντάς τον να «σπάσει» και τη δική σας.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η μεμψιμοιρία είναι ο σίγουρος τρόπος για να κάνετε τον αγαπημένο σας να χάσει το ενδιαφέρον του, γρήγορα! Κανείς δεν θέλει κάποιον που συνεχώς κλαίγεται για τον εαυτό του, εστιάζοντας στα αρνητικά πράγματα όλη την ώρα. Ο σημαντικός σας άλλος δεν θέλει να αισθάνεται σαν να μην έχει κανένα θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Εάν συνεχίσετε να λυπάστε για τον εαυτό σας, ο άνθρωπος που αγαπάτε θα αναζητήσει κάποιον που θα τον εκτιμήσει.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Κρατάτε πάρα πολλά μυστικά από το άλλο σας μισό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σας εμπιστευτεί. Η εμπιστοσύνη μετράει πολύ σε μια σχέση και αν ο σύντροφός σας αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σας εμπιστευτεί, τότε η σχέση δεν θα διαρκέσει πολύ. Αν δεν αρχίσετε να είστε ειλικρινείς, περιμένετε μία ραγισμένη καρδιά!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Κανείς δεν θέλει να είναι σε μια σχέση γεμάτη από άδειες υποσχέσεις. Εάν συνεχίζετε να υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε, πώς θα γνωρίζει ο σύντροφός σας τι μπορεί να περιμένει και τι όχι; Συχνά, οι ακυρωμένες προσδοκίες, τον κάνουν να περιμένει… τα χειρότερα από εσάς. Ο σύντροφός σας δεν θέλει να απογοητεύεται όλη την ώρα, κι έτσι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν πάρει τον δρόμο του.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Πρέπει να μάθετε να δίνετε τις μάχες σας. Αγνοήστε τα ανόητα μικρά πράγματα που είναι κοινός τόπος σε κάθε σχέση και δεχτείτε τα! Πρέπει να συγχωρείτε τον σύντροφό σας για τα πράγματα που δεν έχουν σημασία και να κρατάτε τη μεγάλη εικόνα. Εάν συνεχίζετε να του κρατάτε ή να του «χτυπάτε» κάθε μικρολεπτομέρεια, τότε τελικά θα τον στείλετε να πακετάρει… τα πράγματά του!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας και να αφήσετε κάποιον να μπει μέσα. Δεν μπορείτε να περιμένετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο να σταθεί δίπλα σας, αν δεν είστε ειλικρινής μαζί του για τα αληθινά σας συναισθήματα. Ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο τρέχοντας μακριά… από τα αισθήματά σας και αρνείστε να ομολογήσετε… επειδή φοβάστε. Δυστυχώς, ο φόβος μήπως πληγωθείτε, πιθανότατα θα είναι ο λόγος που θα βρεθείτε να υποφέρετε!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ποτέ δεν είστε πλήρως ικανοποιημένες με την πραγματικότητα της ζωής σας. Συνεχώς ψάχνετε για κάτι (ή κάποιον) καλύτερο. Η τάση σας να θέλετε να αποδράσετε από την πραγματικότητά σας, σας οδηγεί να πετάτε τους ανθρώπους που προσπαθούν να αποτελέσουν μέρος της ζωής σας. Εάν κάνετε κάποιον να αισθάνεται σαν να μην είναι αρκετά καλός για να σας επαναφέρει… στη Γη, και εξακολουθείτε να ψάχνετε για περισσότερα (ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά εκείνος προσπαθεί), πρόκειται τελικά να σας εγκαταλείψει και να προχωρήσει…

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.