Γιατί το φλερτ είναι το αγαπημένο “παιχνίδι” της γυναίκας;

Γιατί το φλερτ είναι το αγαπημένο

Ποιοι λόγοι μετατρέπουν το φλερτ σε μία από τις πιο ευχάριστες ασχολίες μιας γυναίκας; Παρακάτω θα βοηθήσουμε τους άντρες, αλλά και τις ίδιες τις γυναίκες, να καταλάβουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την «αθώα» κουβεντούλα.

Eπιμέλεια: Δέσποινα Αρκουλάκη

Οι περισσότεροι άντρες έχουν πάντοτε στο μυαλό τους ότι,  για να προσελκύσουν μια γυναίκα, χρειάζεται να είναι γυμνασμένοι, ψηλοί, ευκατάστατοι, με ακριβό αυτοκίνητο, πολυτελές διαμέρισμα, κομψή γκαρνταρόμπα και με τα πολλά θα καταφέρουν να κατακτήσουν ΤΟ κορίτσι.

Φίλοι μου καλοί… πόσο λάθος αντιλαμβάνεστε τα πράγματα και το μυαλό μιας γυναίκας, το οποίο φυσικά είναι πολυδιάστατο και θέλει αρκετά διαφορετικά πράγματα για να «πέσει» στην παγίδα του έρωτα. Δεν είναι τυχαία η έκφραση «Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» – και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα το κρατήσουμε για την εισαγωγή του θέματός μας.

Ναι, οι γυναίκες προσελκύονται από όμορφους άντρες. Ναι, το ίδιο και από ψηλούς ή πλούσιους. Αλλά δεν είναι τα βασικά κριτήρια! Πέσατε από τα σύννεφα; Συχνά θα βλέπετε κάποια όχι και τόσο αρμονικά ζευγάρια και θα αναρωτιέστε πώς στο καλό αυτός ο «γεματούλης» ή ο άσχημος άντρας «έριξε» μια τόσο όμορφη κοπέλα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πώς γίνεται αρκετές γυναίκες ενώ μπορούν, να μην επιλέγουν εν τέλει άντρες που εμφανισιακά κυμαίνονται  στα standards Κριστιάνο Ρονάλντο; Τι στο καλό γίνεται;

Μια λέξη κλειδί θέλουμε να σας εκμυστηρευτούμε και βάλτε την καλά στο μυαλό σας, λέγεται «συμπεριφορά». Ναι. μάλιστα η κατάλληλη συμπεριδορά κάνει πράγματα και θαύματα κάνοντας τα αδύνατα… δυνατά! Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες δεν περιορίζονται απλά σε μια εξωτερική εμφάνιση ή κάτι επιφανειακό, όπως αυτοκίνητα και λεφτά. Ίσως κάποιες τις τραβήξει, αλλά αυτό που θα τις κάνει να μείνουν είναι σίγουρα ο τρόπος και το στιλ με το οποίο τις φλερτάρει ένας άνδρας.

Φλερτάροντας μια γυναίκα λοιπόν σωστά, ένας άνδρας έχει και δείχνει:
  • Αυτοπεποίθηση
  • Κοινωνική νοημοσύνη
  • Γοητεία στον μέγιστο βαθμό
  • Αρρενωπότητα

Ένας άντρας γεμάτος αυτοπεποίθηση αλλά και κοινωνική νοημοσύνη, καταλαβαίνει «τι εστί» φλερτ και ότι είναι πραγματικά αναγκαίο για μια γυναίκα για να μπορέσει να «λειτουργήσει» με το αντίθετο φύλο.

Δείτε Επίσης
Aυτό που θέλουν οι γυναίκες... από έναν άντρα!

Αποδεικνύεται αρρενωπός γιατί την κάνει να αισθάνεται πραγματικό θηλυκό, και δεν διστάζει να το εκδηλώσει δημόσια. Γίνεται επίσης γοητευτικός ανάλογα φυσικά τον τύπο του φλερτ που έχει επιλέξει.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να νιώσει μια γυναίκα έλξη απέναντι σε έναν άνδρα καθώς την φλερτάρει. Αν καλοσκεφτείτε τι σημαίνει η λέξη «έλξη», θα καταλάβετε και πώς λειτουργεί. Ο ορισμός της λέξης «έλξης» στο λεξικό ερμηνεύεται ως η ικανότητα ή το χαρακτηριστικό που έχει κάποιος, ο οποίος μας προκαλεί το αίσθημα του ενδιαφέροντος και όχι «το αίσθημα που έχει μια γυναίκα, όταν βλέπει έναν εμφανίσιμο άντρα».

Άντρες, τον νου σας! Όταν έρθει η ώρα να φλερτάρετε μια γυναίκα, έχετε πάρα πολλή δύναμη, τόση δύναμη που ούτε μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να προσελκύσετε μια γυναίκα με πάρα πολλούς τρόπους. Φορέστε την αυτοπεποίθησή σας και βγείτε με ευχάριστη διάθεση έξω. Καλή τύχη… (μαζί μας)!

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.