Οι «καυτές» ερωτήσεις… του διαδικτύου! Και οι απαντήσεις!

Οι «καυτές» ερωτήσεις… του διαδικτύου! Και οι απαντήσεις!

Οι απαντήσεις σε σεξουαλικά ζητήματα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κι όμως, φαίνεται πως πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως επιλέγουμε να στραφούμε στον «παντογνώστη» Google για να μάθουμε την αλήθεια. Δείτε ποιες είναι οι πιο συχνές «καυτές» ερωτήσεις που αναζητούν οι χρήστες, και μην ψάχνετε άλλο γιατί εμείς σας δίνουμε τις απαντήσεις!

επιμέλεια: Σοφία Κροκιδά

Πώς μπορώ να γίνω καλύτερη στο σεξ;

Γνωρίστε το σώμα σας και τι σας κάνει να νιώθετε καλά. Μπορεί για τους άντρες το σεξ για την απόλαυση και την αναπαραγωγή να είναι το ίδιο, αλλά για τις γυναίκες το κύριο σεξουαλικό όργανο είναι η κλειτορίδα.

Η κλειτορίδα έχει 8000 νευρικές απολήξεις γι’ αυτό και όσο παίζετε με το άγγιγμα, την αίσθηση και την υφή της μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και η καλή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων, γι’ αυτό πρέπει να νιώθετε άνετα στο να καθοδηγείτε τον παρτενέρ σας, ώστε να φτάσετε στην απόλυτη απόλαυση.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνει σεξ ένα ζευγάρι;

Αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με το ζευγάρι. Δεν υπάρχει άλλωστε κάποια έρευνα που να δίνει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα αυτό. Μια συνηθισμένη διαφωνία ανάμεσα στο ζευγάρι είναι το πόσο συχνά θέλουν οι ίδιοι να κάνουν σεξ, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο.

Γι’ αυτό και το σημαντικό είναι πρώτα απ’ όλα να τα βρείτε μεταξύ σας. Υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν ελάχιστο σεξ αλλά είναι εξαιρετικά δεμένα και αν αυτό τους φτάνει, τότε που είναι το κακό; Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν κάνουμε πάντα σεξ για τον ίδιο λόγο ούτε και με την ίδια ερωτική διάθεση.

Γιατί είναι σημαντικό το σεξ;

Όπως έχει πει και ο Γούντι Άλεν, η σεξουαλική απόλαυση είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης μας και δεν χρειαζόμαστε παρτενέρ για να τη βιώσουμε.

Σε μια σχέση όμως μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, μοναδικό για κάθε ζευγάρι. Για κάποιους το σεξ είναι αδιάφορο ενώ για άλλους προτεραιότητα.

Υπάρχουν επίσης ένα σωρό ιδιαιτερότητες που μπορεί να μην επιτρέπουν σε κάποιους ανθρώπους να κάνουν σεξ όπως οι υπόλοιποι. Γι΄αυτό, όταν μιλάμε για σεξ μιλάμε για μια σεξουαλική και απολαυστική σχέση που ξεφεύγει από τα στερεότυπα της έννοιας. Το νόημα του σεξ αλλάζει ανάλογα με ποιον έχουμε απέναντί μας γι’ αυτό και παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο στις ανθρώπινες σχέσεις.

Τι να φάω πριν το σεξ για να κρατήσει περισσότερο;

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιο φαγητό που να εντείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Συχνά όμως δυσκολευόμαστε να κάνουμε σεξ, αν έχουμε φάει πολύ. Η πέψη χρειάζεται πολύ ενέργεια και αίμα και γι΄αυτό πολλές φορές μετά το φαγητό νιώθουμε έναν γλυκό λήθαργο. Που φυσικά δεν βοηθάει καθόλου στην ερωτική μας διάθεση.

Τι θα γίνει αν κάνω σεξ 6 εβδομάδες αφού γεννήσω;

Αν κάνετε σεξ έξι εβδομάδες μετά τη γέννα μπορεί να συναντήσετε μερικά…προβλήματα. Γιατί όταν γεννάτε το σώμα σας εκκρίνει έναν συνδυασμό αίματος και βλέννας, το οποίο τρεις εβδομάδες μετά μετατρέπεται σε ένα κίτρινο υγρό.

Μέχρι τις έξι εβδομάδες ο τράχηλος είναι ανοιχτός και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση. Γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγετε την ερωτική επαφή μέχρι τις έξι εβδομάδες.

Πώς να νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο σεξ;

Πρέπει να νιώθετε αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας και το σώμα σας, να επικοινωνείτε ανοιχτά με τον σύντροφό σας, να σας επιτρέπετε να ζείτε τη στιγμή και να έχετε ανοιχτό μυαλό κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Το άγχος και οι αρνητικές σκέψεις το μόνο που κάνουν είναι να σας στερούν την απόλαυση του σεξ. Και μην ξεχνάτε, το να είσαι σέξι δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση αλλά με το πώς νιώθεις.

Γιατί έχει μειωθεί η όρεξη μου για σεξ;

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι αυτό που λέμε “αποκριτική”. Δηλαδή, αντί να ανεβαίνει έτσι απλά, ανταποκρίνεται σε κάτι όπως ένα άγγιγμα, μια εικόνα ή μια φαντασίωση. Θα πρέπει λοιπόν να ανοίγετε την πόρτα σε τέτοιου είδους ευκαιρίες.

Επίσης, εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο στον σύντροφό σας ώστε να μπορέσετε να περάσετε από τη μία φάση στην άλλη. Πολλές φορές νιώθουμε ότι δεν έχουμε όρεξη για σεξ, αλλά όταν ξεκινήσει το απολαμβάνουμε, που σημαίνει ότι θέλουμε χρόνο για να ανταποκριθούμε στα σεξουαλικά ερεθίσματα.

Γιατί πρέπει να πηγαίνω στην τουαλέτα μετά το σεξ;

Αν και πολλοί πιστεύουν το αντίθετο, δεν είναι σημαντικό να πηγαίνετε στην τουαλέτα μετά το σεξ.  Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα “διώξουν” οποιαδήποτε βακτήρια, τα οποία ίσως πέρασαν στην ουρήθρα κατά τη διάρκεια της επαφής. Δεν υπάρχει όμως επιστημονική απόδειξη για κάτι τέτοιο.

Γιατί ο κόλπος μου μυρίζει άσχημα μετά το σεξ;

Κανονικά ο κόλπος σας δεν θα πρέπει να έχει άσχημη οσμή μετά την ερωτική επαφή, αλλά απλά να μυρίζει τη δική σας μυρωδιά και αυτή του σπέρματος. Αν μυρίζει άσχημα ίσως θα ήταν καλό να επισκεφτείτε τον γυναικολόγο σας γιατί μπορεί αυτό να σημαίνει κάποια μόλυνση.

Είναι ασφαλές να κάνω σεξ έγκυος;

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απόλυτα ασφαλές να κάνει σεξ μια έγκυος. Μην ξεχνάτε όμως να είστε απαλή στις κινήσεις σας γιατί έχετε ένα μωρό μόλις 5 εκατοστά από τον κόλπο σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις το σεξ πρέπει να αποφεύγεται, όπως εάν αιμορραγείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ειδικά, αν ο πλακούντας βρίσκεται χαμηλά και καλύπτει τον τράχηλο.

Είναι σωστό να κάνω σεξ όταν έχω περίοδο;

Υπάρχουν πολλές απόψεις σχετικά με το θέμα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε σεξ ενώ είστε αδιάθετη. Είναι απόλυτα ασφαλές και εξαρτάται από το αν σας αρέσει ή όχι.

Ποιος απολαμβάνει περισσότερο το σεξ, οι άντρες ή οι γυναίκες;

Στο συγκεκριμένο κομμάτι, το κάθε φύλο νιώθει διαφορετικά πράγματα. Η κλειτορίδα και το πέος είναι παρόμοια στην κατασκευή τους και δημιουργούνται από τον ίδιο ιστό.

Όπως λοιπόν το πέος, έτσι και η κλειτορίδα μπορεί να διασταλεί όταν μια γυναίκα ερεθιστεί. Οι άντρες και οι γυναίκες βιώνουν τη σεξουαλική απόλαυση με διαφορετικούς τρόπους, όπως διαφορετικά είναι και τα σώματά τους μορφολογικά και φυσιολογικά.

Παρ’ όλα αυτά, τα προκαταρκτικά είναι απολύτως απαραίτητα ανεξαρτήτως φύλου, καθώς βοηθάνε το σώμα να νιώσει άνετα για την επόμενη φάση και διεγείρει τον πόθο και τη σεξουαλικότητα. Και πολλές φορές, όσο καλύτερα είναι τα προκαταρκτικά, τόσο καλύτερο είναι και το σεξ και για τα δύο φύλα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.