Πώς να έχετε απίστευτα ρομαντικό σεξ;

Πώς να έχετε απίστευτα ρομαντικό σεξ;

Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι «η εξοικείωση γεννά ανία» και πολλοί άνθρωποι νιώθουν να συμβαίνει στη δική τους σεξουαλική ζωή. Η πρόκληση για πολλά ζευγάρια είναι να φέρουν τον ρομαντισμό στην καθημερινότητά τους και ιδιαίτερα στη σεξουαλικότητά τους. Ποια είναι η καρδιά του ρομαντισμού και πώς θα πετύχετε να ανάψετε τον ρομαντισμό στην κρεβατοκάμαρά σας;

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου 

Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι, αν ο ρομαντισμός δεν υπάρχει στις άλλες σας δραστηριότητες, σίγουρα θα λείπει και από την κρεβατοκάμαρα…

Η σημασία του σεξ

Το ρομαντικό σεξ μπορεί να λείπει από μια σχέση όταν τουλάχιστον το ένα μέλος δεν καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι το σεξ για την ενότητα και τη γενική ευημερία ενός ζευγαριού.

Έρευνες δείχνουν ότι τα οφέλη του ικανοποιητικού σεξ διαρκούν έως και δύο ημέρες για ένα ζευγάρι και συμβάλλουν στην αύξηση του αισθήματος σύνδεσης και εγγύτητας ανάμεσά τους. Αυτοί οι παράγοντες είναι κρίσιμοι για την προώθηση μιας σχέσης αγάπης.

Τα ζευγάρια που προσπαθούν να επαναφέρουν τον ρομαντισμό στην κρεβατοκάμαρα πρέπει πρώτα:

 • Να κατανοήσουν ότι το σεξ είναι μια σημαντική πράξη δεσμού και ως εκ τούτου έχει μεγάλη σημασία.
 • Να δώσουν προτεραιότητα σε αυτήν την πράξη κάνοντας πράγματα ο ένας για τον άλλον σε μια προσπάθεια να γεννήσετε ενθουσιασμό και εκτίμηση.
 • Να βεβαιωθούν ότι το σεξ είναι μια έκφραση αυτής της ουσιαστικής αγάπης.

Η καρδιά του ρομαντισμού

Το ρομαντικό σεξ δεν κουβαλά πάντα τον παθιασμένο ενθουσιασμό μιας περιστασιακής συνεύρεσης με έναν άγνωστο, αλλά αντίθετα, είναι ακόμα πιο αισθησιακό και συναρπαστικό επειδή κουβαλά μαζί του βαθιά συναισθήματα και μια ισχυρή σύνδεση.

Σκεφτείτε το «σεξ επανασύνδεσης» και γιατί μπορεί να είναι τόσο ικανοποιητικό. Είναι επειδή οι καβγάδες και οι χωρισμοί υπενθυμίζουν στους ανθρώπους ποιες ακριβώς απώλειες αντιμετωπίζουν εάν ένα ζευγάρι χωρίσει οριστικά.

Μερικές φορές τα γεγονότα που προκαλούν τον φόβο του χωρισμού είναι πραγματικά υγιείς υπενθυμίσεις της σημασίας να δοθεί προτεραιότητα στην ακεραιότητα της σχέσης. Τα ζευγάρια που κάνουν τακτικό, ουσιαστικό σεξ, στην πραγματικότητα σφυρηλατούν μια ισχυρή σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε μια ακόμη πιο υγιή σεξουαλική ζωή.

Πώς να ανάψετε τον ρομαντισμό

Το ρομαντικό σεξ δεν είναι αποτέλεσμα απλά μίας ατμόσφαιρας. Το να απλώνετε ροδοπέταλα στο κρεβάτι είναι μια κλασική κίνηση, αλλά δεν βοηθά πραγματικά να δημιουργήσετε την απέραντη επιθυμία που απαιτείται για να δημιουργήσετε μια πραγματικά ρομαντική στιγμή.

Δείτε Επίσης
Τι είναι ένα μη ρομαντικό άτομο και ποια τα χαρακτηριστικά του;

Ο ρομαντισμός έρχεται από μέσα μας. Το σεξ που είναι ρομαντικό μπορεί να συμβεί σχεδόν οπουδήποτε ή οποτεδήποτε από ζευγάρια που καταναλώνονται συνεχώς το ένα με το άλλο. Ας πούμε ότι το ρομαντικό σεξ ξεκινά με το φιλί!

Δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον

Προκειμένου να οικοδομήσουμε μια πραγματικά ρομαντική σεξουαλική απόδραση, και τα δύο μέρη πρέπει να έχουν το σωστό πλαίσιο στο μυαλό σας.

Λάβετε υπόψη ότι τα τοξικά εμπόδια όπως ο εθισμός σε ουσίες, η κακοποίηση και η μοιχεία μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητα του ζευγαριού να δώσει τον τόνο στο ρομαντικό σεξ και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατό.

Χρήσιμες συμβουλές για να φτιάξετε τη διάθεση περιλαμβάνουν:
 • Το ζευγάρι καλό είναι να αφιερώσει λίγο χρόνο αναπολώντας τον τρόπο που γνωρίστηκαν, εστιάζοντας σε όποια πτυχή της αρχής της σχέσης τους φαινόταν ρομαντική. Κάνοντας αυτό βοηθά να αναζωπυρωθεί η φωτιά.
 • Είναι σημαντικό και τα δύο άτομα σε μια σχέση να είναι κάπως συναισθηματικά. Το συναίσθημα βοηθά να αποκτήσει νόημα στη ζωή σας. Αυτό θα μεταφερθεί και στην κρεβατοκάμαρα.
 • Βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον σας είναι καθαρό, τακτοποιημένο και ευνοϊκό για οικειότητα.
 • Οι γλυκές χειρονομίες μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε τον τόνο για μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή.
Μόλις το περιβάλλον είναι έτοιμο, βοηθήστε εσάς και τον σύντροφό σας να φτιάξετε τη διάθεση:
 • Ψιθυρίζοντας γλυκά ή σέξι λόγια ο ένας στα αυτιά του άλλου.
 • Κάνοντας ο ένας τον άλλο αισθησιακό μασάζ.
 • Μιλήστε στον σύντροφό σας ποια κίνησή του σας κεντρίζει περισσότερο.
 • Κάντε κομπλιμέντα για το αγαπημένο σας μέρος του σώματος του συντρόφου σας.
 • Χαϊδεύετε απαλά το πρόσωπο του συντρόφου σας.

Η πρώτη φορά

Ο ρομαντισμός και το σεξ δεν είναι ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν μόνο τα μακροχρόνια δεσμευμένα ζευγάρια. Είναι εξίσου σημαντικός για άτομα σε μια νέα σχέση που θέλουν να την ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Όλοι θέλουν η πρώτη φορά με έναν νέο σύντροφο να είναι ρομαντική και ξεχωριστή. Για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα, μπορεί να είναι χρήσιμο να:

 • Αποφύγετε τον προγραμματισμό. Μια προγραμματισμένη σεξουαλική εμπειρία για πρώτη φορά μπορεί στην πραγματικότητα να δημιουργήσει περισσότερο άγχος παρά ρομαντισμό.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο με αυτό το άτομο για να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι είναι πραγματικά ξεχωριστό.
 • Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το ρομαντικό σεξ έχει να κάνει με μία νέα ή ιδιαίτερη τοποθεσία. Αυτό ισχύει για μερικά ζευγάρια. Ωστόσο, άλλοι μπορεί στην πραγματικότητα να βρουν το οικείο περιβάλλον ως το πιο ρομαντικό, καθώς αυτό είναι μια ευχάριστη υπενθύμιση των πρώτων συναντήσεων ενός ζευγαριού ή του γενικά του χρόνου που περνούν μαζί.
 • Περίμενε! Κρατήστε το σεξ… αργό, ώστε και οι δύο να μπορείτε να απολαύσετε κάθε λεπτό μαζί. Το συναισθηματικό προκαταρκτικό παιχνίδι είναι εξίσου δυνατό με το σωματικό. Όσο περισσότερο αντέχετε, τόσο περισσότερο χρόνο θα αφιερώνετε και οι δύο για να φαντασιώνεστε ο ένας τον άλλον, καθιστώντας την πράξη ακόμη πιο παθιασμένη.
 • Συζητήστε το! Οι άνθρωποι διαφέρουν ως προς το τι θεωρούν πραγματικά ρομαντικό, γι’ αυτό και λίγη έρευνα είναι σημαντική. Ακόμα κι αν είστε παντρεμένοι εδώ και χρόνια, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας για να μάθετε περισσότερα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
 • Μια ρομαντική πράξη συχνά προηγείται του ρομαντικού σεξ και οι σύζυγοι είναι συνήθως ευχαριστημένοι να δουν ότι έχετε κάνει αυτό το κάτι παραπάνω για να καλύψετε τις ανάγκες τους.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.