Πώς θα σας χωρίσει (σύμφωνα με το ζώδιό του)

Πώς θα σας χωρίσει (σύμφωνα με το ζώδιό του)

Κανείς δεν θέλει τον χωρισμό, αλλά μερικές φορές, είναι απαραίτητος! Μερικές φορές δύο άνθρωποι απλά δεν είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Δεν είναι σφάλμα κανενός, απλώς έτσι είναι τα πράγματα. Και βέβαια, κάθε χωρισμός είναι διαφορετικός! Δείτε ποιος είναι ο πιθανός τρόπος με βάση το ζώδιό του να σας το ανακοινώσει… και λάβετε μέτρα!

Μερικά ζευγάρια καταφέρνουν να λήξουν τα πράγματα ειρηνικά, ενώ άλλοι καταλήγουν σε ομηρικούς καυγάδες… Άλλοι είναι ευγενείς ακόμη και στα δύσκολα και άλλοι απολύτως προσβλητικοί. Παρατηρήστε τα σημάδια και προετοιμαστείτε, όσο είναι δυνατόν! Αν αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση είναι… ετοιμοθάνατη, μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Μάθετε ποιος είναι ο τρόπος συμπεριφοράς κάθε άνδρα ανάλογα με το ζώδιό του και ποιος είναι ο πιθανός τρόπος του τη στιγμή του χωρισμού…

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ισχυρογνώμονες και μέχρι εκνευρισμού ξεκάθαροι, οι άνδρες Κριοί, θα σας το πουν χωρίς περιστροφές και χωρίς καθόλου τύψεις. Με κάθε ειλικρίνεια, θα σας ξεκαθαρίσει ότι βαρέθηκε, και θα σας το πει αμέσως. Για αυτούς, το όλο θέμα είναι το… κυνήγι, και μόλις αυτό ολοκληρωθεί και δεν αισθάνεται πλέον καμία πρόκληση, δεν βρίσκει τον λόγο να ασχολείται και θα περάσει… στο επόμενο ενδιαφέρον! Ο χωρισμός για έναν Κριό είναι γρήγορος, ακαριαίος και έντονος.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Είναι πράγμα σπάνιο ένας άνδρας Ταύρος να υποκινήσει έναν χωρισμό. Οι Ταύροι είναι «διάσημοι» για το γεγονός ότι όταν αρχίζουν κάτι, εργάζονται γι’ αυτό μέχρι τέλους! Αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις! Αυτοί οι άνδρες είναι αφοσιωμένοι και δεσμεύονται έντονα, κι έτσι θα χρειαστεί να βάλετε πολύ το χεράκι σας για να καταλήξετε σε χωρισμό. Αλλά, έτσι και το αποφασίσει, τότε είναι οριστικό! Ακόμα κι αν και δύο σας μετανιώσετε για τη διάλυση της σχέσης, δυστυχώς, δεν θα τον γυρίσει τίποτα πίσω.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ένας άνδρας Δίδυμος δεν θα θελήσει ΠΟΤΕ να τα «σπάσει» μαζί σας, ακόμα κι αν ξέρει καλά ότι θα έπρεπε! Θα το πηγαινοφέρνει στο μυαλό του προσπαθώντας να καταλάβει και να αποφασίσει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Ο άνδρας Δίδυμος θα παρατείνει τον χωρισμό, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε ακόμη περισσότερο να τον ξεπεράσετε στη συνέχεια. Είναι πιθανόν αυτός να σας στείλει κάποια στιγμή μήνυμα για να σας πει πως λυπάται ή πως θέλει να το ξανασυζητήσετε. Το πραγματικά σπαρακτικό κομμάτι, όταν επέρχεται χωρισμός με έναν Δίδυμο, είναι πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να ολοκληρωθεί…

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Πρόκειται να κλάψει, σχεδόν… εγγυημένα. Δεν πρόκειται να είναι… όμορφο και υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να ξεσπάσει σε αναφιλητά, όσο θα σας ανακοινώνει τη διάλυση της σχέσης. Κι εδώ είναι που θα σας το κάνει ακόμη πιο δύσκολο, αφού θα σας στενοχωρήσει ακόμη περισσότερο, να βλέπετε κάποιον που σας ενδιαφέρει να δείχνει τόσο πολύ πόνο! Οι άνδρες Καρκίνοι αφήνουν ελεύθερη την καρδιά τους και εκφράζουν έντονα συναισθήματα. Από την άλλη, μπορεί να σας αποκαρδιώσει εντελώς, γιατί σας είναι αδύνατον να καταλάβετε πώς είναι δυνατόν να μιλά για χωρισμό και να έχει τέτοια θλίψη. Αν καταλάβετε ότι πλησιάζει ο χωρισμός… προμηθευτείτε πολλά χαρτομάντιλα!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι Λέοντες θα σας αφήσουν μόνο όταν υπάρξει κάποια άλλη. Είναι… διαβόητοι για το ότι «παίζει το ματάκι τους», αναζητώντας κάποιον ή κάτι να τους δώσει την προσοχή του. Αν αισθανθούν ότι δεν βρίσκονται πλέον στο κέντρο της δικής σας προσοχής, θα πηδήξουν από το… πλοίο. Η υπερηφάνειά τους είναι υψίστης σημασίας, και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να την αμαυρώσει, ούτε και σε εσάς! Θα σας ανακοινώσει τον χωρισμό σε δημόσιο χώρο, γιατί Θεός φυλάξοι (!) μην αρχίσετε να κλαίτε, να φωνάζετε και να ουρλιάζετε, δεν μπορεί να το αντέξει! Οι άνδρες του ζωδίου είναι έξυπνοι, και μερικές φορές, τους αρέσει να χειραγωγούν. Μείνετε σε επιφυλακή!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αν αυτός είναι ένας Παρθένος, θα προσπαθήσει να κάνει ΕΣΑΣ να τον χωρίσετε! Οι άνδρες Παρθένοι είναι ευγενικοί και παίζουν ακολουθώντας τους κανόνες, και έτσι ποτέ μα ποτέ δεν είναι έτοιμος να αλλάξει το “αθώο” προφίλ του. Ακολουθώντας τη μεθοδική φύση τους, οι άνδρες του ζωδίου, θα σας το αναλύσουν διεξοδικά και θα βρουν τον καλύτερο τρόπο για να σας κάνουν να θέλετε να πείτε εσείς τις λέξεις: «μέχρι εδώ ήταν, τελείωσε», αντί να το κάνουν οι ίδιοι.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί θα εξηγήσουν τα υπέρ και τα κατά ενός χωρισμού και θα τεκμηριώσουν γιατί ο χωρισμός σας είναι τελικά απαραίτητος, φθάνοντας στο σημείο να μην υπάρχει πλέον καθόλου συναίσθημα. Για να μην πούμε ότι ένας άνδρας Ζυγός είναι απαθής, πάντως θα διατηρήσει μια πολύ ουδέτερη συμπεριφορά καθ ‘όλη τη συνομιλία. Μπορεί ακόμη και να φαίνεται σαν να απλοποιεί το σύνολο της σχέσης σας, σαν ένα διάγραμμα του καλού και του κακού, όπου όλη την ώρα θα αποδεικνύει γιατί η σχέση σας δεν λειτουργεί, επαναλαμβάνοντας τη φράση, «βλέπεις τι εννοώ;». Μην το πάρετε προσωπικά, απλώς έτσι είναι η συμπεριφορά τους!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Όταν ένας Σκορπιός αποφασίζει να σας χωρίσει, θα σας πληγώσει πολύ. Οι άνδρες Σκορπιοί θα χωρίσουν μαζί σας πάνω σε κάποιον καυγά. Όταν θα σας φωνάξουν «τέλειωσε, μέχρι εδώ», είναι επειδή θέλουν να σας τσιγκλίσουν άγρια. Ακόμη, κι αν στην πραγματικότητα δεν το εννοούν, και είναι μόνο πάνω στα νεύρα της στιγμής, οι λέξεις που θα βγουν από το στόμα τους, θα σας κάψουν! Είναι οι άνδρες που δύσκολα μπορείτε να τα βάλετε μαζί τους σε μία τέτοια κατάσταση. Αφήστε, που αν βαρέθηκαν, θα σας ενημερώσουν… μερικές φορές βάναυσα.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι άνδρες Τοξότες ίσως είναι οι πιο συμπαθητικοί, όταν τελειώνουν μια σχέση. Δεν είναι επιρρεπείς σε προκαταλήψεις ή σε εχθροπραξίες, αυτοί είναι χαρούμενοι άνθρωποι. Έτσι, θα μπει στη διαδικασία να σας μιλήσει ήσυχα και κατ’ ιδίαν, θα σας δείξει συμπόνια και κατανόηση, και θα σας εξηγήσει τι συνέβη και γιατί παίρνει αυτή την απόφαση. Μην τον παρεξηγήσετε! Δεν σας το «ζαχαρώνει», απλώς, θέλει να σας εξηγήσει, ότι αυτό θα είναι καλό και για τους δυο σας. Ο άνδρας Τοξότης είναι ο καλύτερος υποψήφιος για να μείνει φίλος μετά τον χωρισμό.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ένας Αιγόκερως θα αρχίσει τα παράπονα, μέχρι να φθάσει στον χωρισμό. Θα σας φτιάξει λίστα με όσα δεν του αρέσουν, θα γκρινιάζει με όλα όσα κάνετε λάθος και θα εκφράζει σε όλους τους τόνους πόσο κατάφωρα τον στενοχωρείτε. Οι άνδρες Αιγόκεροι είναι λίγο δραματικοί κατά τη φάση του χωρισμού: θα θυμηθεί και το παραμικρό πράγμα που κάνατε και τον ενόχλησε έστω και λίγο, θα σας υποβαθμίσει, θα σας προσβάλει και θα εκφράσει με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά του. Ο χωρισμός με έναν άνδρα Αιγόκερω θα είναι μακράς διάρκειας… με παρατεταμένη γκρίνια και γεμάτη από φωνές.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ένας άνδρας Υδροχόος θα έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ συναίσθημα στη φάση του χωρισμού. Έχει βαρεθεί, σας έχει ξεπεράσει, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην νοιάζετε πραγματικά καθόλου, αν σας πληγώνει ή αν θα σας πληγώσει. Το έχει σκεφτεί από καιρό και πολύ σοβαρά, και το πήρε απόφαση. Το αποτέλεσμα; Είναι έτοιμος να προχωρήσει. Θα σας πει ξεκάθαρα πώς αισθάνεται και θα φύγει περίπου… αγέρωχος. Οι άνδρες Υδροχόοι μπορεί να είναι ψυχροί και σκληροί στο σενάριο του χωρισμού.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

«Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω!», είναι η κλασική γραμμή για τους άνδρες Ιχθείς σε ένα σενάριο χωρισμού. Καλόκαρδοι και πρόθυμοι να ευχαριστήσουν τους άλλους, ο Ιχθείς μισεί το γεγονός ότι ξέρει πως πρόκειται να σας πληγώσει (και, ενδεχομένως, να πληγωθεί και ο ίδιος). Έτσι, θα κάνει και θα πει τα πάντα (σχεδόν σε σημείο υπερβολής) για να σας δείξει ότι δεν είναι δική σας η υπαιτιότητα, αλλά δική του. Αλλά δεν το κάνει για εσάς, το κάνει για τον εαυτό του! Για να αισθανθεί καλύτερα με τις ενέργειές του και την απόφασή του. Οπότε, μην πάρετε τις μετρητοίς τα λόγιά του, κατά πάσα πιθανότητα, απλά θέλει να κοιμηθεί λίγο καλύτερα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.