Τα αδιάψευστα σημάδια ότι ΔΕΝ του αρέσουμε!

Τα αδιάψευστα σημάδια ότι ΔΕΝ του αρέσουμε!

Πολύ συχνά οι άνδρες μας στέλνουν διαφορετικά μηνύματα, και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε εάν τους αρέσουμε ή όχι. Μπορεί να φέρονται ευπρεπώς, αλλά δεν κάνουν και το μεγάλο βήμα! Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, αναλύουμε 5 κινήσεις, τις οποίες δεν πρόκειται να κάνει ποτέ ένας άνδρας που ενδιαφέρεται για εμάς…

Από την Άντζελα Μολφέτα

Σίγουρα μπορούμε να κατανοήσουμε τα μηνύματα που μας στέλνει ένας άνδρας, για να καταλάβουμε πως του αρέσουμε ή πως τον ελκύουμε ερωτικά. Σε αυτήν την προσπάθειά του όμως, μπορεί να περιπλεχτούν λίγο τα πράγματα, καθώς από την ανυπομονησία του, ίσως και να τα θαλασσώσει! Ονειρεύεται να αγγίξει τα χείλη μας και μας χαμογελάει διαρκώς. Σκέφτεται να μας κρατήσει στην αγκαλιά του και γελάει με κάθε μας αστείο. Θέλει να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και μας κάνει κομπλιμέντα, ενώ μας φροντίζει διαρκώς. Γενικά, μας αντιμετωπίζει με απόλυτο σεβασμό, όπως θα έκανε με κάθε άτομο που θέλει να τον εμπιστευτεί, να τον εκτιμήσει και να μείνει στη ζωή του. Μήπως μας φέρετε με αυτόν τον τρόπο, απλά και μόνο από ευγένεια ή μήπως είναι υπερβολικός, ως χαρακτήρας; Για να διαπιστώσουμε με σιγουριά τα αισθήματα του προς το άτομο μας, αναλύουμε 5 κινήσεις, που δεν θα έκανε ποτέ ένας άνδρας που ενδιαφέρεται για εμάς…

1. Δεν είναι συνεπής

Όταν βρισκόμαστε περνάμε υπέροχα, με το Υ κεφαλαίο! Όταν είμαστε χώρια, όμως,  επικρατεί σιγή ιχθύος. Εφ’ όσον αισθανόμαστε άνετα μαζί του μπορούμε να του προτείνουμε να βρεθούμε το Σαββατόβραδο και να συμφωνήσει. Αλλά ακόμα και στις 9 το βράδυ του Σαββάτου δεν έχουμε κανένα νέο από τη μεριά του… Ας μην χάνουμε τον χρόνο μας μαζί του, καθώς δεν μας ταιριάζει ένα άτομο που δεν μπαίνει καν στον κόπο να μας ενημερώσει για την ακύρωση του ραντεβού μας.

2. Φλυαρεί για άλλες γυναίκες

Στην αρχή μιας νέας σχέσης είναι λογικό να ξεδιπλώσουμε στοιχεία της ζωής μας. Ενδέχεται να αναφερθούμε σε προηγούμενες σχέσεις, ανταλλάσοντας απόψεις. Εάν όμως, εκείνος επιμένει να μιλάει για την πρώην του, επισημαίνοντας πόσο έχει προσπαθήσει να την ξεπεράσει, πραγματικά και δεν την έχει ξεχάσει. Εάν πάλι, αναφέρεται σε κάθε εμφανίσιμη γυναίκα που περνάει δίπλα μας, αποδεικνύει τις προθέσεις του. Βγαίνοντας με κάποιον που μιλάει με χαριτωμένο ύφος για άλλες γυναίκες, σίγουρα δεν έχει στον νου του να μας εντυπωσιάσει. Είναι ήδη συγκεντρωμένος στην αναζήτηση της γυναίκας που θα ερωτευθεί, και δεν είμαστε εμείς!

3. Σεξ, όχι έρωτας

Εάν κάποιος κάνει σεξ μαζί μας, δεν σημαίνει κιόλας, πως μας συμπαθεί ή πως είναι ερωτευμένος μαζί μας. Κάνοντας μαζί μας σεξ, δηλώνει απλά πως θέλει να έχει οργασμό. Και μπορεί να κάνει σεξ διαρκώς. Και εάν είναι ωραία, ακόμα καλύτερα. Εάν συνειδητοποιήσουμε πως δεν έχουμε διάθεση να συζητήσουμε μαζί του για το τι μας διεγείρει και τι μας χαλάει ή όταν εκείνος δεν κάνει κουβέντα για το εν λόγω θέμα, πέρα από την κρεβατοκάμαρα, τότε τα πράγματα δείχνουν πως δεν έχει συναισθηματική ωριμότητα ή πως δεν πρόκειται να γίνει σύντροφος… πλήρους απασχόλησης.

Δείτε Επίσης
3 θεραπείες που βοηθoύν τη γυναίκα για πιο εύκολους και έντονους οργασμούς

4. Δεν μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα μαζί του

Είμαστε ενήλικες γυναίκες και δεν νοείται να χάνουμε τις ώρες μας μπροστά από την ντουλάπα, ανησυχώντας για το εάν αυτό που θα φορέσουμε θα του αρέσει, να σκεφτόμαστε διαρκώς εάν τα μαλλιά μας είναι εντάξει και άλλα τινά. Όταν ο άνδρας που βγαίνουμε μας βρίσκει ελκυστικές, θα κάνει τα πάντα για να νιώσουμε άνετα. Αν μας προκαλεί άγχος και φόβο και μόνο με τη σκέψη πως θα τον συναντήσουμε… μάλλον  τότε τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

5. Δεν επιδιώκει την επαφή

Διασκεδάζουμε μαζί του, ανταλλάσσουμε όμορφα και έξυπνα μηνύματα. Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν από δικές μας πρωτοβουλίες. Εάν του κάνουμε κλικ, θα κοιτάξει από μόνος του να υπερβεί τον εαυτό του. Εάν όχι, δεν πρόκειται να προκαλέσει εκείνος την επαφή. Σίγουρα έχουμε συναντήσει άνδρες που γράφουν μηνύματα με απόγνωση και οπωσδήποτε έχουμε βρεθεί στη θέση που θεωρούμε πως ο δέκτης των μηνυμάτων μας είναι μέσα στο παιχνίδι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Ξέρουμε καλά για τι μιλάμε και πως οφείλουμε να δίνουμε τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.