Τι σας κάνει να ερωτεύεστε; Τα ζώδια έχουν και πάλι την απάντηση!

Τι σας κάνει να ερωτεύεστε; Τα ζώδια έχουν και πάλι την απάντηση!

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, ειδικά όταν έχεις να σκεφτείς χίλια δυο πράγματα. Όταν γνωρίζουμε κάποιον η μεγάλη πρόκληση είναι να καταλάβουμε, αν ταιριάζουμε μαζί του ή όχι. Κάποιες φορές είναι εύκολα κατανοητό γιατί μας ελκύει ο άλλος, ενώ άλλες, η έλξη που νιώθουμε αποτελεί πραγματικό αίνιγμα. Οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι το ζώδιό μας φανερώνει τι μας έλκει στους άλλους. Και μας δίνουν τις απαντήσεις!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός είναι ζώδιο με αυτοπεποίθηση και μπόλικες φιλοδοξίες. Του αρέσει να ξεπερνάει τις προκλήσεις της ζωής και ψάχνει έναν ερωτικό σύντροφο με την ίδια όρεξη για ζωή όπως αυτός.

Το πιο πιθανό είναι να ερωτευτεί κάποιον που δεν φοβάται να πει τη γνώμη του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και ενώ έχει συνηθίσει να δείχνει την αγάπη του με εντυπωσιακά δώρα, του αρέσει εξίσου να τον κακομαθαίνουν. Θέλει δίπλα του έναν σύντροφο που θα έχει όρεξη για βόλτες και θα δημιουργήσουν μαζί αναμνήσεις ζωής.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Αν και μοιράζεται την ίδια επιμονή και φιλοδοξία με τον Κριό, ο Ταύρος είναι σίγουρα πιο χαλαρός όσον αφορά τον έρωτα. Ξέρει ότι το καλό πράγμα αργεί, και ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν στηρίζονται μόνο στο πάθος. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και της έλξης, ο Ταύρος δίνει έμφαση στο να πατάει καλά στα πόδια του για να δημιουργεί υγιείς σχέσεις.

Ο τύπος ανθρώπου που του αρέσει συνήθως είναι κάποιος που μπορεί να του δώσει σταθερότητα και δεν θα τον πιέσει να προχωρήσουν. Στον Ταύρο αρέσει οι σχέσεις του να εξελίσσονται με φυσιολογικούς ρυθμούς γι’ αυτό και θέλει δίπλα του κάποιον που θα είναι τόσο χαλαρός και συνειδητοποιημένος σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις όσο και αυτός.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Φιλικός, γοητευτικός και φιλομαθής, ο Δίδυμος δεν δυσκολεύεται καθόλου να γνωρίζει νέους ανθρώπους, όπου κι αν βρίσκεται. Παρ’ όλα αυτά, το να δεσμεύεται νωρίς δεν είναι του γούστου του. Ενώ θέλει τη συντροφικότητα χρειάζεται επίσης και χώρο να είναι ο εαυτός του και να νιώθει ελεύθερος.

Και καθώς κυβερνάται από τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας, το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Δίδυμο είναι να τον καταλαβαίνουν. Θα ερωτευτεί εύκολα κάποιον που τον κάνει να γελάει και θα του τραβήξει την προσοχή με το χιούμορ και τον έξυπνο χαρακτήρα του. Ο ιδανικός σύντροφος για έναν Δίδυμο είναι κάποιος που εκτιμάει και ο ίδιος την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Όλοι ξέρουμε πόσο περιποιητικός και ευαίσθητος είναι ο Καρκίνος. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του, ακούει πάντα την καρδιά του. Δεν θα βγει ποτέ με κάποιον για το στάτους και τη φήμη. Το πιο σημαντικό για αυτόν σε μία σχέση είναι να νιώθει ασφαλής με τον σύντροφό του.

Και σίγουρα θα ερωτευτεί κάποιον που εμπιστεύεται τα συναισθήματά του και δεν φοβάται να τα εκφράζει. Το άτομο αυτό θα πρέπει επίσης να είναι καλός ακροατής που ξέρει να δίνει χώρο στον Καρκίνο για να νιώσει άνετα ακόμα κι όταν είναι ευάλωτος.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Δεν είναι εύκολο να κερδίσει κανείς το ενδιαφέρον ενός Λέοντα. Ως δημιουργικό ζώδιο που τραβάει όλα τα φώτα πάνω του, έχει συνηθίσει στην προσοχή των γύρω του. Και δεν μας κάνει εντύπωση, αφού κυβερνάται από τον Ήλιο που κυβερνά την ενέργεια του «εγώ» και την αίσθηση του εαυτού μας.

Όμως, κάτω από τη δυναμική αυτή προσωπικότητα κρύβεται ένα γλυκό και βαθιά ευαίσθητο άτομο. Στις σχέσεις του φυσικά και θέλει να τον κακομαθαίνουν δίνοντάς του φροντίδα και προσοχή. Ο τύπος συντρόφου που ερωτεύεται ο Λέοντας είναι κάποιος που θα καταλάβει πόσο μοναδικός είναι και θα του το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Επίσης, θα πρέπει να είναι φίλος και εραστής, ώστε κάθε μέρα να είναι μια νέα περιπέτεια.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ο Παρθένος είναι ζώδιο άκρως πρακτικό, κάτι που ισχύει και για τα ερωτικά του. Έχει εξαιρετική ικανότητα στο να προσέχει τις λεπτομέρειες και δεν τον «ρίχνουν» τα ακριβά δώρα και οι υπερβολικές πράξεις αγάπης. Αυτό που προτιμά είναι ο σύντροφός του να θυμάται τα μικρά πράγματα χωρίς να πρέπει να του τα υπενθυμίζει ο ίδιος.

Ο Παρθένος ξέρει ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια και ότι η πραγματική αγάπη έρχεται γνωρίζοντας τον άλλο πραγματικά, όπως το αγαπημένο του φαγητό, πώς πίνει τον καφέ του και τι μουσική του αρέσει να ακούει όταν ξυπνάει.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ρομαντικός από κούνια, ο Ζυγός έχει τις σχέσεις στο τσεπάκι του. Του αρέσει να τραβάει τα βλέμματα και να αφήνει ανοιχτές επιλογές, και γι’ αυτό ακριβώς του είναι ταυτόχρονα εύκολο και δύσκολο να ερωτευτεί πραγματικά.

Όταν όμως γίνει αυτό, θα είναι με κάποιον που του φέρεται με σεβασμό και ισότητα, χωρίς να προσπαθεί να τον επισκιάσει. Ο Ζυγός ξέρει ότι το πράγμα προχωράει καλά όταν περιλαμβάνει τον σύντροφό του στα μελλοντικά του σχέδια.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ο Σκορπιός παίζει τον έρωτα στα δάχτυλα και ξέρει ότι οι σχέσεις μπορούν να γίνουν αρκετά περίπλοκες. Ο λόγος που το ζώδιο αυτό δείχνει τόσο μυστηριώδες είναι γιατί του αρέσει να κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του.

Δείτε Επίσης

Τα αδύναμα σημεία των σχέσεων για κάθε ζώδιο: Τι πρέπει να προσέξετε;

Ο άνθρωπος που θα τον ενθουσιάσει θα είναι κάποιος που τον αγαπάει, τον κακομαθαίνει και δεν φοβάται να κουβεντιάσει για οτιδήποτε. Ο Σκορπιός ξέρει ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και χρειάζεται κάποιον που θα τον αγαπάει ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες του.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τίποτα δεν σταματάει έναν Τοξότη. Η φλογερή ενέργειά του δεν περιορίζεται, και αν και λατρεύει το πάθος σε μια σχέση δεν είναι άνθρωπος που θα συμβιβαστεί. Θα ερωτευτεί κάποιον πραγματικά μοναδικό που θα κάνει τον έρωτα να φαίνεται σαν μια περιπέτεια γεμάτη αδρεναλίνη.

Ο ιδανικός σύντροφός του Τοξότη όχι μόνο θέλει να γνωρίσει τα ενδιαφέροντα του αλλά έχει και ο ίδιος πολλά ενδιαφέροντα. Και σε μια ιδανική σχέση, ο Τοξότης πρέπει να νιώθει ελεύθερος, σαν να είναι σε διακοπές διαρκείας με κάποιον καλό φίλο.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να δουλέψει σκληρά για να το αποκτήσει. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο πλανήτη της πειθαρχίας και της ρουτίνας κάνει τα πράγματα με τον τρόπο που πρέπει, συμπεριλαμβανομένων των ερωτικών.

Θέλει έναν σύντροφο με αξίες ίδιες με τις δικές του και που οι φιλοδοξίες του μπορούν να συμβαδίσουν με τη ζωή που θέλει να χτίσει. Του αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ένα σχέδιο στη ζωή τους και θέλουν δίπλα τους κάποιον που μοιράζεται το πάθος τους και τη δημιουργία μιας σχέσης υγιούς και μακροχρόνιας.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αν και δεν είναι των συμβατικών σχέσεων, ο Υδροχόος έχει και τη ρομαντική πλευρά του. Του αρέσει να νιώθει συνδεδεμένος με την κοινότητα και τους γύρω του και συνήθως περνά χρόνο με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες βλέψεις για το μέλλον.

Θα ερωτευτεί κάποιον με τον οποίο πρώτα θα είναι καλοί φίλοι. Στον Υδροχόο αρέσει να γνωρίζει την αληθινή πλευρά των ανθρώπων και να καταλαβαίνει τι τους κάνει μοναδικούς. Ξέρει ότι την έχει «πατήσει» με κάποιον, όταν του ανοίγεται και μοιράζεται μαζί του ακόμα και τις πιο κρυφές του σκέψεις.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Γοητευτικός, γλυκός και ευαίσθητος ο Ιχθύς είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο του κύκλου. Κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, και γι’ αυτό λατρεύει να γνωρίζει κάποιον βαθιά και να μαθαίνει τις αληθινές επιθυμίες του.

Όμως, είναι σημαντικό για τον Ιχθύ να βρει κάποιον που ενδιαφέρεται εξίσου για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Έχει την τάση να αυτο-θυσιάζεται σε μια σχέση, γι’ αυτό και αυτό που θα τον κάνει να ερωτευτεί είναι ένας σύντροφος που ξέρει να ανοίγεται και τον ενθαρρύνει να κυνηγήσει τα όνειρά του.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.