Οι 4 χειρότεροι τύποι ανθρώπου στο Facebook

Οι 4 χειρότεροι τύποι ανθρώπου στο Facebook

Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε! Ποιες είναι οι πιο ενοχλητικές συνήθειες ορισμένων χρηστών στο Facebook; Εάν κάτι από αυτά σας θυμίζουν κάποιον φίλο σας, φροντίστε να του στείλετε το άρθρο μας. Εάν κάποιος σας το έστειλε, φροντίστε να τις αλλάξετε!

Από τη Μαρία Αγγελακοπούλου

Το Facebook είναι μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Κοινωνικός σημαίνει ταυτόχρονα και διαδραστικός. Οτιδήποτε κοινοποιείτε στο Facebook μπορεί πιθανά να προκαλέσει ανταπόκριση από τους φίλους σας. Και εάν, παρόλο που κοινοποιήσατε κάτι, δεν το θεωρείτε πια αστείο, έξυπνο, σχετικό ή ενδιαφέρον, μπορείτε πάντοτε να το διαγράψετε.

Διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω κατηγορίες ατόμων και εάν βρείτε κοινά με τον εαυτό σας, κάντε κάτι γρήγορα!

Ο Σπαστικός στις διακοπές και τις γιορτές

Οι επαφές σας στο Facebook, είτε είναι κοντινοί φίλοι είτε σχεδόν άγνωστοι, διαβάζουν τις δημοσιεύσεις σας κατεβαίνοντας τις αρχικές σελίδες τους, εισπράττοντας μικρά κομματάκια από σας όταν μοιράζεστε πράγματα για τον εαυτό σας. Εάν έχετε μια άθλια μέρα, θα συμπάσχουν. Εάν έχετε κάτι να γιορτάσετε θα σας συγχαρούν. Σκεφτείτε όμως πολύ καλά πριν δημοσιεύσετε πράγματα που είναι καταθλιπτικά ή προσβλητικά. Εάν π.χ. την παρούσα στιγμή δεν έχετε σχέση, είναι πολύ καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση του Facebook για τη μία και μοναδική μέρα του χρόνου που γιορτάζεται ο Άγιος Βαλεντίνος, παρά να συντάσσετε επιδεικτικά στάτους της διακήρυξης της ανεξαρτησίας σας λες και είστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ή να κοροϊδεύετε τα ερωτευμένα ζευγαράκια.

Η «Ιατρική Μαφία»

Είστε γιατρός ή νοσοκόμα; Εάν ναι, προχωρήστε στην επόμενη κατηγορία. Εάν όχι, προσέξτε καλά. Οι περισσότεροι χρήστες του Facebook (δικαίως) ενοχλούνται με τα άτομα που κατηγορούν μέσω των δημοσιεύσεών τους τη συμβατική ιατρική και τις θεραπείες με συνδέσμους άρθρων για τις θεραπευτικές ιδιότητες των κάσιους, των σμούθι λαχανικών ή του σάλιου της καμηλοπάρδαλης και της κοπριάς του κροταλία για την αντιμετώπιση των πάντων, από απλό κρυολόγημα έως τον καρκίνο. Όχι μόνο είναι ανεύθυνη η σύνταξη των άρθρων αυτών από τους εκτός ιατρικής συντάκτες, είναι και προσβλητικό να λες σε άτομα που χρησιμοποιούν φάρμακα στην καθημερινότητά τους για -απλές ή μη- ασθένειες, ότι είναι χαζοί.

Δείτε Επίσης
Είστε αθεράπευτα ρομαντικές;

Ο «Ταπεινοκαυχησιάρης»

«Ουάου! Δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο ή διακοπές χαλάρωσης στη Ζανζιβάρη! Δεκτή κάθε πρόταση για βοήθεια!». «OMG ο φάκελος των εισερχόμενων μηνυμάτων μου είναι τόσο γεμάτος που δεν θα τελειώσω ποτέ! Είμαι τόσο απασχολημένη!». Σταματήστε. Απλά σταματήστε. Εάν έχετε καλά νέα, μοιραστείτε τα οπωσδήποτε. Μην προσπαθείτε όμως να το κάνετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνετε τους φίλους σας να διακηρύσσουν πόσο καταπληκτικοί είστε. Εάν αξίζετε, θα το κάνουν χωρίς τέτοιου τύπου δημοσιεύσεις.

Ο Υπαινικτικός Αοριστολόγος

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος φίλος μου θα μου φερόταν έτσι. Μήνυμα ελήφθη.», «Η καλύτερη μέρα έβερ!!! Η ζωή μου δεν θα ναι ποτέ η ίδια!!», «Τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Η μέρα είναι απλά χάλια». Ω ελάτε τώρα! Πείτε μας τι έγινε ή μη μας λέτε καθόλου! Μην προσπαθείτε να αναγκάσετε τους φίλους σας να ρωτήσουν τι σας συνέβη εάν έχετε σκοπό να το πείτε ούτως ή άλλως. Απλά γράψτε το.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.