Ένα φιλί την ημέρα κάνει τον γιατρό πέρα!

Ένα φιλί την ημέρα κάνει τον γιατρό πέρα!

Το φιλί είναι μέρος ενός ρομάντσου. Το φιλί είναι μία τέλεια πράξη για να δεθεί κανείς ερωτικά αλλά είναι εξίσου τέλειο και για την υγεία μας! Αποδιώχνει το στρες και εκλύει επινεφρίνη στον αίμα. Και πραγματικά, παραφράζοντας τη γνωστή παροιμία, ένα φιλί την ημέρα μπορεί να κάνει τον γιατρό πέρα! Δείτε τι μας προσφέρει και πράξτε τα δέοντα!

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

  1. Μειώνει την πίεση του αίματος: Το φιλί βοηθά στη διάνοιξη των φλεβών, κάτι που κάνει το αίμα να κυλάει καλύτερα, μειώνοντας την πίεση.
  2. Καταπολεμά τα σφραγίσματα: Όταν φιλιόμαστε, αυξάνεται η έκκριση σιέλου στο στόμα. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά στη μείωση εμφάνισης της πλάκας στα δόντια, συχνή αιτία για να καταλήξουμε… σε σφραγίσματα.
  3. Καίει θερμίδες: Εντάξει, ένα φιλί δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη γυμναστική ή την άσκηση. Αλλά ένα παθιασμένο φιλί καίει 8-16 θερμίδες.
  4. Tονώνει τους μύες του προσώπου: Ένα παθιασμένο ή άγριο φιλί ανορθώνει τον λαιμό και τη γραμμή κάτω από το πηγούνι, κάνοντας να «εργαστούν» πολλοί μύες.
  5. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα: Το φιλί τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και χαρίζει σημαντική ανακούφιση από το στρες.

Κι επειδή το φιλί συχνά είναι ο προάγγελος του σεξ, περάστε και στο επόμενο επίπεδο!

  1. Έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα που κάνουν συχνά σεξ αρρωσταίνουν σπανιότερα και λιγότερο.
  2. Το σεξ όχι μόνο προσφέρει στην καρδιά μας ανάλογα οφέλη με την άσκηση, αλλά ταυτόχρονα εξισορροπεί τα οιστρογόνα και την τεστοστερόνη κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την υγεία της καρδιάς.
  3. Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι με το σεξ οι άνδρες καίνε 5-6 θερμίδες το λεπτό, αντίστοιχα 3-4 οι γυναίκες. Το σεξ όμως βοηθά και στην ευλυγισία του σώματός μας.
  4. Το σεξ είναι ένα φυσικό υπνωτικό…
  5. Μία καλή σεξουαλική ζωή είναι το κλειδί για να φαινόμαστε πιο νέοι. Είναι κάτι σαν θεραπεία ομορφιάς.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.