Η Έκλειψη Σελήνης στην Πανσέληνο ωθεί όλα τα ζώδια σε συναισθηματική υπερένταση

Η Έκλειψη Σελήνης στην Πανσέληνο ωθεί όλα τα ζώδια σε συναισθηματική υπερένταση

Η σεληνιακή έκλειψη της Πανσελήνου στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου, χρησιμεύει ως ο ουράνιος καθρέφτης μας. Μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα, προκαλώντας ενδοσκόπηση. Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον αινιγματικό Σκορπιό, μας ενθαρρύνει να εξασκήσουμε την τέχνη της σιωπηλής ενατένισης πριν ενεργήσουμε ή μιλήσουμε. Η σοφία γεννιέται από τον περιορισμό και τον προβληματισμό.

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Ταύρο σας καλεί να σκεφτείτε το εξελικτικό σας ταξίδι. Η δυτική αστρολογία μας προσφέρει αυτούς τους σεληνιακούς οδηγούς, ενθαρρύνοντάς μας να θέσουμε και να βαθμολογήσουμε εκ νέου τις προθέσεις μας.

Το ωροσκόπιό σας δεν είναι απλώς μια πρόβλεψη, αλλά ένα διορατικό εργαλείο για βαθιά αυτογνωσία. Στιγμές που μπορεί να είναι και δύσκολες, είναι οι απαλές ωθήσεις του σύμπαντος. Μας ωθούν προς την ενδοσκόπηση και την αυτοβελτίωση. Αντί να ρίχνουμε ευθύνες, ας αγκαλιάσουμε και ας μάθουμε από τις κοινές μας ανθρώπινες ατέλειες.

Το ωροσκόπιό σας για την Έκλειψη Σελήνης στην Πανσέληνο στον Ταύρο:

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Κριός, η ζωή έχει τον τρόπο να κάνει κύκλους, δοκιμάζοντας τις βασικές σας αξίες. Τα υψηλά σας στάνταρ είναι αξιέπαινα, αλλά όχι αλάνθαστα. Λάθη συμβαίνουν, αλλά θυμηθείτε να μην παίξετε το παιχνίδι της ευθυνών. Συχνά, οι αλλαγές της ζωής δεν έρχονται πάντα με σαφείς εξηγήσεις.

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ταύροι, η ανάπτυξη συχνά προέρχεται από το να παραμερίσεις το εγώ και να υιοθετήσεις την εμπιστοσύνη. Η ευαλωτότητα, ειδικά μετά από τραυματικές εμπειρίες είναι πρόκληση. Αλλά να θυμάστε, ότι το να εμπιστεύεστε τους γύρω σας είναι ο δρόμος για να εμπιστευτείτε ξανά τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να ξαναχτίσετε αυτήν την εσωτερική εμπιστοσύνη. Αγαπητέ Ταύρε, η θεραπεία είναι ένα ταξίδι.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Δίδυμοι, είναι απαραίτητο να διακρίνουμε μεταξύ των βαθιών κοσμικών ωθήσεων και των απλών περισπασμών. Κάθε σημάδι δεν στέλνει απαραίτητα κι ένα μήνυμα. Βάλτε τον εαυτό σας στο παρόν και αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Σε αυτή τη σεληνιακή φάση, η γειωμένη σοφία είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Δίδυμοι, η γείωση είναι απαραίτητη.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Καρκίνε, αυτή η Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να μετατοπίσεις την εστίαση προς τα μέσα. Ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος είναι ζωτικής σημασίας, είναι επίσης σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στα πάθη σας. Βουτήξτε σε προσωπικά σχέδια, παίξτε, πειραματιστείτε και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, απαλλαγμένη από κάθε προσδοκία.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Λέων, μερικές φορές, το να το αφήσεις κάτι να φύγει, είναι το πιο γενναίο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Είτε πρόκειται για ένα πολύτιμο αντικείμενο είτε για έναν αγαπημένο φίλο, αναγνωρίστε τη θετική τους επίδραση και, στη συνέχεια, ανοίξτε την καρδιά σας σε νέες περιπέτειες. Θυμηθείτε, δεν πρόκειται για αντικατάσταση αναμνήσεων αλλά για δημιουργία χώρου για νέες. Λέων, μερικές φορές το να αφήσεις κάτι, φέρνει περισσότερη χαρά από το να κρατάς.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Παρθένε, το να προσπαθείς να κατακτήσεις τη γνώση, δεν σημαίνει ότι έχεις όλες τις απαντήσεις. Η Πανσέληνος σας προτρέπει να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας χωρίς να τα αναλύετε υπερβολικά. Αγκαλιάστε την απεραντοσύνη και τα μυστήρια του κόσμου και καλωσορίστε την απλότητα στις προοπτικές σας. Παρθένε, η κατανόηση των συναισθημάτων είναι δύναμη.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ζυγέ, το να μένεις πιστός στον εαυτό σου είναι η δύναμή σου. Αντισταθείτε στην επιθυμία να ανακατευτείτε στα πάντα, ακόμα κι αν σας φαίνεται δελεαστικό. Στραφείτε στη μοναδική σας ουσία και κατανοήστε ότι το να παραμένετε αυθεντικοί, συχνά φέρνει διαρκή σεβασμό. Ζυγέ, αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας ως μια απόδειξη της δύναμης της αυθεντικότητας και της αυτοεκτίμησης.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Σκορπιοί, ενώ πολλοί κυνηγούν προσωρινές απολαύσεις, εσείς ωθείστε να αγκαλιάσετε την τέχνη της ικανοποίησης. Αυτή η σεληνιακή φάση είναι ιδανική για διατήρηση, εξοικονόμηση και λήψη σοφών επιλογών. Η αφοσίωσή σας τώρα θα δημιουργήσει τις βάσεις για μεγαλύτερες χαρές αργότερα. Σκορπιέ, η σύνεση στις οικονομικές σας αποφάσεις είναι το κλειδί.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τοξότες, συντονιστείτε με την εσωτερική σας πυξίδα. Η διαίσθησή σας, ένα δώρο που σπάνια σας οδηγεί λάθος, είναι ιδιαίτερα οξυμένη τώρα. Μέσα από την καθημερινή «φασαρία», θυμηθείτε να σταματήσετε και να ακούσετε αυτούς τους εσωτερικούς ψίθυρους. Τοξότες εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αιγόκεροι, η αξία σας υπερβαίνει τα νομισματικά μέτρα. Σκεφτείτε τον πλούτο των σχέσεών σας και εξετάστε την εμβάθυνση αυτών των συνδέσεων. Ενεργοποιηθείτε πιο ενεργά σε ομάδες ή κοινότητες που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σας. Αιγόκεροι, οι σχέσεις και η δικτύωση βρίσκονται στον πυρήνα του ταξιδιού σας, καλλιεργήσετε περαιτέρω σημαντικούς δεσμούς.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Καθώς οι Υδροχόοι, σκέφτονται μακροπρόθεσμα, η ιδέα της αλλαγής μπορεί να γίνει δελεαστική. Εάν έχετε σκεφτεί μια σημαντική κίνηση ή αλλαγή, εμπιστευθείτε την κρίση σας. Οραματιστείτε την κληρονομιά που θέλετε να δημιουργήσετε και την εικόνα που θέλετε να προβάλλετε. Υδροχόοι, η αλλαγή βρίσκεται στον ορίζοντα.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθύες, αυτή είναι η στιγμή για να βρείτε τη δική σας ζεστή γωνία. Αγκαλιάστε την ηρεμία, τυλίγοντας τον εαυτό σας με άνεση, πίνοντας ένα ζεστό ποτό και καταδυθείτε σε ένα μαγευτικό βιβλίο που σας συναρπάζει. Οι Ιχθύες είναι έτοιμοι να αποδράσουν  σε έναν κόσμο φαντασίας που τους επιτρέπει να χαλαρώσουν και να χαθούν στη μαγεία του.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.