Τα πιο «εορταστικά» ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Τα πιο «εορταστικά» ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Μερικοί άνθρωποι ζουν για την περίοδο των Γιορτών, ενώ άλλοι ακολουθούν μια πιο αποστασιοποιημένη προσέγγιση. Είστε από αυτούς που θα αρπάξετε κάθε ευκαιρία για να διακοσμήσετε, να γιορτάσετε και να κάνετε πάρτι; Αποδεικνύεται ότι ακόμη και η εορταστική διάθεση μπορεί να καθοριστεί από το ζώδιο σας. Τι λένε οι αστρολόγοι για τα έξι ζώδια που απολαμβάνουν πιο πολύ τις χριστουγεννιάτικες ημέρες;

Δίδυμοι
6. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, είναι χαρούμενοι και περίεργοι, τους αρέσουν οι χριστουγεννιάτικες συγκεντρώσεις, τα κάλαντα και πάνω απ’ όλα να μοιράζονται το κέφι των Γιορτών. Το να τους αναθέτουν οποιονδήποτε τομέα που απαιτεί επικοινωνία είναι η ειδικότητά τους.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από τον φίλο σας Δίδυμο να κάνει ένα γιορτινό πάρτι ή να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν αισθάνεται αποκλεισμένος από τη συζήτηση κατά τη διάρκεια του σουαρέ σας. Δεν θα σας απογοητεύσουν.

Λέων
5. Λέων

Κυβερνούμενο από τον Ήλιο, αυτό το ζώδιο λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι εξαιρετικά «εορταστικά», καθώς οι συγκεντρώσεις διασφαλίζουν ότι μπορούν να απολαύσουν τη δημοσιότητα.

Τα Λιοντάρια έχουν φωτιά και μπορούν να είναι η ζωή και η ψυχή του πάρτι, λάμποντας έντονα και τραβώντας την προσοχή στον εαυτό τους. «Είναι η ψυχή της έμπνευσης, της θετικότητας και της χαράς. Περιμένετε από αυτούς να ρίξουν το… χριστουγεννιάτικο σύνθημα.

Υδροχόος
4. Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο ζει για την περίοδο των Γιορτών. Οι Υδροχόοι αγαπούν τις κοινωνικές συναναστροφές και παρόλο που είναι συνήθως οι πιο ήσυχοι και μινιμαλιστικοί από τα ζώδια του Αέρα, λατρεύουν κάθε ευκαιρία να συναντηθούν με τους φίλους τους, τους φίλους των φίλων τους… και τους φανταστικούς φίλους. Ακόμα κι αν δεν ήταν προσκεκλημένος, ένας Υδροχόος μπορεί να είναι ξεδιάντροπος μερικές φορές.

Ως οικοδεσπότης, ο Υδροχόος θα ακολουθήσει μια προσέγγιση χαλαρή και άνετη. Αντί να σχεδιάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια, θα θέλουν απλώς όλοι να περνούν διασκεδαστικά και χαλαρωτικά.

Καρκίνος
3. Καρκίνος

Σε αντίθεση με τους Υδροχόους, οι Καρκίνοι φτάνουν στα άκρα τη φιλοξενία και δεν θα χάσουν ούτε μια λεπτομέρεια την περίοδο των Γιορτών. Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι εμμονικοί όταν πρόκειται για πράγματα που τους ενδιαφέρουν και αυτός ο φυσικός εσωστρεφής χαρακτήρας νοιάζεται για την οικογένειά του και το πώς νιώθουν οι άλλοι.

Οι εορταστικές στιγμές είναι ένας τρόπος για να επιδεικνύονται χωρίς να δείχνουν τα εσωτερικά τους συναισθήματα. Τους αρέσει να εξυπηρετούν τους γύρω τους, επομένως όχι μόνο θα έχουν την πιο ωραία διακόσμηση, θα κάνουν ένα πάρτι και θα παίξουν τους σούπερ οικοδεσπότες, εξασφαλίζοντας το ποτήρι κάθε ατόμου να είναι γεμάτο όλες τις γιορτινές ημέρες.

Παρθένος
2. Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που δίνει σοβαρή σημασία στη λεπτομέρεια όταν πρόκειται για Γιορτές. Αυτό το ζώδιο στοχεύει στην εξυπηρέτηση των άλλων πριν από τον εαυτό τους, καθιστώντας τους, τους πιο αφοσιωμένους στην προετοιμασία μιας εορταστικής στιγμής για όλους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Δείτε Επίσης

Πώς συνδέονται η τζαζ και η μόδα του ‘20; Τα κορίτσια Flapper ήταν αληθινές επαναστάτριες!

Αυτό το ζώδιο της Γης έχει την ικανότητα να κάνει πολλές εργασίες και μπορεί να χειριστεί πολλά πράγματα ταυτόχρονα με χάρη και ευκολία, είτε πρόκειται για ψήσιμο εδεσμάτων και λιχουδιές, προετοιμασία λίστας καλεσμένων ή φιλοξενία ενός γεμάτου εξοχικού σπιτιού με μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Ταύρος
1. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ο δημιουργός των γευστικών απολαύσεων του ζωδιακού κύκλου – και η ευχαρίστηση των Γιορτών δεν αφήνει τίποτα να είναι πιο επιθυμητό. Όταν πρόκειται για το μαγείρεμα και το ψήσιμο, τη διακόσμηση και τη διασφάλιση ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι στις γιορτινές συγκεντρώσεις, τότε αυτές του Ταύρου θεωρούνται οι πιο εορταστικές.

Αυτό το ζώδιο έχει έντονο ενδιαφέρον για την αισθητική και την ομορφιά από τον κυρίαρχο πλανήτη του την Αφροδίτη και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να προσφέρει το πιο εορταστικό περιβάλλον για την οικογένεια και τους φίλους του».

Η πρακτική φύση του Ταύρου λάμπει και στις Γιορτές. Βρίσκουν χαρά στις τέχνες της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Επιπλέον, έχουν τις δεξιότητες οργάνωσης για να εξασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν τέλεια!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.