Τα σημάδια ότι ακόμα είστε σε διάθεση διακοπών!

Τα σημάδια ότι ακόμα είστε σε διάθεση διακοπών!

Το καλοκαίρι μόλις τελείωσε και οι περισσότεροι έχουν ήδη επιστρέψει στην καθημερινότητά τους. Είναι όμως και κάποιοι που ακόμα αρνούνται να δεχτούν ότι δεν είναι πια στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου ή στα στενά σοκάκια του Αιγαίου. Με λίγα λόγια, το σώμα τους είναι στη δουλειά αλλά η ψυχή τους είναι ακόμα διακοπές! Μήπως είστε εσείς αυτή;

Από τη Σοφία Κροκιδά

1. Ό,τι συνήθως σας ενοχλεί, τώρα περνάει απαρατήρητο

Επιθετικά email στη δουλειά; Εκνευριστικά σχόλια στο μετρό το πρωί; Αναποδιές στο πρόγραμμα; Σιγά το πράγμα! Με μια εβδομάδα στην παραλία καταφέρατε να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Και τίποτα δεν μπορεί να σας το χαλάσει αυτό. Ή τουλάχιστον μέχρι να σταματήσετε να σκέφτεστε πόσο όμορφα περάσατε στις διακοπές σας!

2. Μιλάτε σε όλους και ακατάπαυστα για τις διακοπές σας

Μπορεί να είναι το φαγητό που τρώει ο συνάδελφός σας. Μπορεί να είναι η μουσική που ακούει ο φίλος σας. Ακόμα και η φωτογραφία που σας έδειξε η κολλητή σας. Όλα σας θυμίζουν τις διακοπές σας και δεν χάνετε ευκαιρία να το λέτε!

3. Χρησιμοποιείτε νέο λεξιλόγιο

Εάν πήγατε στο εξωτερικό για διακοπές, τότε σίγουρα θα γυρίσατε με κάποιες νέες λέξεις στο μυαλό σας. Hola, merci, gracias, όλα ακούγονται πιο ωραία σε μια άλλη γλώσσα. Κι εσείς το κάνετε πράξη!

4. Ντύνεστε σαν να είστε ακόμα διακοπές

Ναι, μπορεί να κάνει ακόμα 30 βαθμούς εκεί έξω, αλλά καλύτερα να μην πηγαίνετε στο γραφείο με σαγιονάρες! Αν μόλις γυρίσατε από διακοπές και αρνείστε να το αποδεχτείτε, κάτι μας λέει ότι τα καφτάνια και τις ψάθινες τσάντες σας δεν τα βλέπει μόνο η ντουλάπα σας αλλά και οι συνάδελφοί σας!

Δείτε Επίσης
Οι διακοπές μεγαλώνουν μαζί με εμάς και περνάνε κι αυτές τη φάση τους!

5. Ανεβάζετε συνεχώς φωτογραφίες των διακοπών σας

Ίσως η απόλυτη ένδειξη ότι…δεν γυρίσατε ποτέ από τις διακοπές σας είναι οι φωτογραφίες. Εάν ακόμα και ένα μήνα μετά εξακολουθείτε να ποστάρετε στα social φωτογραφίες από τις παραλίες και τα σοκάκια που επισκεφθήκατε, μαζί με ατάκες του τύπου «take me back”, τότε μάλλον ακόμα ταξιδεύετε!

Και μπορεί κάποιοι ακόμη και να ενοχλούνται από αυτή την ανάλαφρη διάθεση και την ονειρική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, αλλά η συμβουλή μας είναι μία: Απολαύστε το όσο διαρκεί! Μπορεί μάλιστα, να σας δώσει μία άλλη οπτική στην καθημερινότητα που έπεται…

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.