Τι δείχνει η στάση του σώματός του;

Τι δείχνει η στάση του σώματός του;

Με τους άνδρες, είναι πραγματικά πολύ συνηθισμένο ότι οι κινήσεις και οι δράσεις τους «φωνάζουν» περισσότερο από τα λόγια τους. Η κατανόηση μερικών στάσεων του σώματός τους μπορεί να αποδειχτεί εξίσου σημαντικό με το τι σας λέει. Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο συχνές στάσεις, οι οποίες λένε τελικά περισσότερα από τις λέξεις.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Είναι συνεχώς αλλού η προσοχή του

Όσο είναι μαζί σας κοιτάζει το τηλέφωνό του, τσεκάρει κάθε τρεις και μία τα μηνύματά του ή το βλέμμα του περνά… πάνω από τον ώμο σας ή κοιτάζει στο κενό. Η διάσπαση της προσοχής είναι ένδειξη έλλειψης ενδιαφέροντος, ακόμη και αν σας λέει: «Με νοιάζεις πολύ! Τι έκανες σήμερα;». Την ίδια στιγμή μπορείτε να στοιχηματίσετε με ασφάλεια ότι τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το τελευταίο mail που ήρθε στο κινητό του ή η συζήτηση στο facebook ή πάλι η καστανή που κάθεται στο απέναντι τραπέζι.

Έχει τα χέρια του σταυρωμένα μπροστά του ή στις πίσω τσέπες του παντελονιού

Και οι δύο αυτές στάσεις σηματοδοτούν ότι δεν συμφωνεί καθόλου μαζί σας. Αν έχει μία από τις δύο στάσεις απέναντί σας, να ξέρετε ότι έχει αντιρρήσεις ακόμη και αν το στόμα του λέει… ότι συμφωνεί. Καλύτερα να τον ρωτήσετε τι σκέφτεται ή πώς αισθάνεται και αφήστε του περιθώρια να το εκφράσει.

Δείτε Επίσης
Πώς «διαβάζουμε» τους ανθρώπους;

Ανοιγοκλείνει τα μάτια ή κοκκινίζει

Μάτια που ανοιγοκλείνουν είναι το σούπερ σημάδι ότι τον ελκύεται ή ενδιαφέρεται πολύ για σας, ακόμη κι αν δεν το παραδέχεται ή θεωρεί ότι δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να το πει. Φυσικά, το κοκκίνισμα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο σημάδι, τόσο μάλιστα που μπορεί να εκληφθεί και ως δείγμα του πόσο ντρέπεται για το γεγονός ότι του αρέσετε πολύ!

Καμπουριάζει

Αν καμπουριάζει ή έχει σκυφτή στάση, μπορεί να είχε μία πολύ άσχημη μέρα στη δουλειά ή κάτι άσχημο του έχει συμβεί που τον έχει καταβάλει. Συχνά, οι άνδρες δεν θέλουν να μοιραστούν ιστορίες… ήττας γιατί φοβούνται ότι θα δείξουν ένα αδύναμο εαυτό. Βρείτε έναν τρόπο να τον «ξεκλειδώσετε».

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.