6 εκφράσεις προσώπου που σημαίνουν ότι ελκύετε κάποιον

6 εκφράσεις προσώπου που σημαίνουν ότι ελκύετε κάποιον

Είναι ωραίο να σου λέει κάποιος ότι είσαι ελκυστικός. Αλλά κάποιες φορές δεν χρειάζεται καν να στο πει. Αν ξέρετε πού να κοιτάξετε, το πρόσωπό τους θα τα μαρτυρήσει όλα. Φυσικά, αυτό απαιτεί κάποια εκπαίδευση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι πρέπει να ψάχνετε.

Από τη Σοφία Κροκιδά

Η απάντηση που ψάχνετε κρύβεται στο πρόσωπο! Δώστε προσοχή στα μάτια, στο στόμα, ακόμα και στα φρύδια του.

1. Αληθινό χαμόγελο

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η πρώτη και πιο εμφανής έκφραση προσώπου που πρέπει να αναζητήσετε είναι ένα μεγάλο, ειλικρινές χαμόγελο. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί παρά να χαμογελάσει όταν είναι με κάποιον που του αρέσει και τον ελκύει.

Επίσης, κάποιος μπορεί να χαμογελάσει για να εκφράσει την έλξη του όταν είναι πολύ νευρικός για να το πει. Θα καταλάβετε ότι είναι ένα πραγματικό χαμόγελο, αν φωτίσει το πρόσωπό του και φτάσει στα μάτια του.

2. Επαφή με τα μάτια

Τα μάτια λένε πολλά. Η παρατεταμένη οπτική επαφή είναι ένα σημαντικό σημάδι έλξης, όπως είναι το να σας κρυφοκοιτάζουν γρήγορα, να χαμογελούν και μετά να κοιτάζουν αλλού.

Επίσης, είναι σημαντικό να προσέξετε εάν τα μάτια τού άλλου τείνουν να απομακρύνονται από εσάς, ακόμη και όταν μιλάτε, ή είναι εστιασμένα στο πρόσωπο, στα μάτια ή στα χείλη σας. Δώστε προσοχή όποτε ένα άτομο κάνει οπτική επαφή μαζί σας και ανταποδώστε το βλέμμα για να επιβεβαιώσετε την έλξη.

3. Κινήσεις φρυδιών

Ένα ανασηκωμένο φρύδι θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό σημάδι έλξης. Γρήγορα ή διακριτικά, το ανασήκωμα των φρυδιών γίνεται η υπογραφή τής έκπληξης, του ενθουσιασμού και της άρρητης αναγνώρισης της συνάντησης με κάποιον αναμφισβήτητα ελκυστικό. Επίσης, η κίνηση των φρυδιών κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σηματοδοτεί αφοσίωση και συναισθηματική ανταπόκριση.

4. Δάγκωμα χειλιών

Δείτε Επίσης
«Δεν θα σε φιλήσω εκτός αν…», με βάση το ζώδιο του!

Το δάγκωμα των χειλιών είναι ένα σίγουρο σημάδι έλξης και επιθυμίας. Αν κάποιος δαγκώνει τα χείλη του και χαμογελάει όταν σας κοιτά, σίγουρα νιώθει κάποιο καρδιοχτύπι.

Ακόμα, το να αγγίζει κανείς διακριτικά τα χείλη του είναι πρόσθετο σημάδι. Και όταν κάποιος χωρίζει τα χείλη του, τα πιέζει μεταξύ τους ή κοιτάζει τα δικά σας, μπορεί να είναι εν αναμονή ενός φιλιού.

5. Διεσταλμένες κόρες

Όπως το ανασηκωμένο φρύδι, έτσι και οι διεσταλμένες κόρες μπορούν να φανερώνουν ενθουσιασμό και έλξη. Στη γλώσσα των ματιών, οι διεσταλμένες κόρες αποτελούν μια φυσιολογική απόκριση, μια σιωπηλή συμφωνία αυξημένης διέγερσης και έλξης. Όταν κάποιος σου κλείνει το μάτι, είναι συχνά επίσης καλό σημάδι.

6. Απαλή κλίση της κεφαλής

Η κλίση του κεφαλιού στο πλάι όχι μόνο σηματοδοτεί έλξη, αλλά σημαίνει επίσης ότι τον ενδιαφέρουν αυτά που λέτε. Είναι μια σιωπηλή δήλωση έλξης.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.