Τεστ προσωπικότητας: Η στάση σας όταν στέκεστε, αποκαλύπτει πολλά για εσάς!

Τεστ προσωπικότητας: Η στάση σας όταν στέκεστε, αποκαλύπτει πολλά για εσάς!

Στέκεστε με τα πόδια σας παράλληλα μεταξύ τους ή μήπως με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά; Κρατάτε το ένα πόδι μπροστά ή συνηθίζετε να σταυρώνετε τα πόδια; Γνωρίζατε αυτό το ενδιαφέρον γεγονός ότι η θέση των ποδιών σας αποκαλύπτει σημαντικά χαρακτηριστικά σας; Διαβάστε για να μάθετε τι αποκαλύπτει η όρθια θέση σας για την προσωπικότητά σας.

Μοιραστείτε αυτό το ενδιαφέρον τεστ προσωπικότητας με τους φίλους και την οικογένειά σας για να τους βοηθήσετε να ανακαλύψουν τι αποκαλύπτει η στάση τους όταν στέκονται για την προσωπικότητά τους!

#1 Όρθια θέση με πόδια παράλληλα μεταξύ τους

Εάν στέκεστε με τα πόδια σας παράλληλα μεταξύ τους, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε υποχωρητικός και συμπαθητικός και με υψηλό αίσθημα σεβασμού.

Μπορεί να είναι λιγότερο πιθανό να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας ή να αναλάβετε την ευθύνη και μπορεί να προτιμήσετε να ακολουθήσετε το παράδειγμα άλλων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε αδύναμοι ή δεν έχετε αυτοπεποίθηση. Απλώς μπορεί να έχετε έναν διαφορετικό τρόπο να εκφράσετε τη δύναμη και την εξουσία σας.

Συχνά φαίνεστε υποχωρητικός στους άλλους, είναι λιγότερο πιθανό να μιλήσετε ή να διαφωνήσετε. Είναι πιο πιθανό να ακολουθήσετε τους κανόνες και να υπακούσετε στις εντολές, δύσκολά θα αμφισβητήσετε τα πρόσωπα εξουσίας. Ίσως είναι πιο πιθανό να συμβιβαστείτε και να βρείτε κοινό έδαφος.

Επίσης είστε διακριτικοί και διπλωματικοί, επιλέγετε τα λόγια σας προσεκτικά και αποφεύγετε να πείτε οτιδήποτε θα μπορούσε να προσβάλει ή να αναστατώσει τους άλλους. Προτιμάτε να είστε αντικειμενικοί και αμερόληπτοι.

Είναι πιο πιθανό να εξετάσετε όλες τις πλευρές ενός ζητήματος πριν πάρετε μια απόφαση, ενώ δύσκολα θα αφήσετε τα προσωπικά σας συναισθήματα να θολώσουν την κρίση σας.

Βασικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Υποτακτική, ευχάριστη, σεβαστή, ουδέτερη, ήρεμη, οργανωμένη, ευγενική, ευσυνείδητη, σεμνή και αξιόπιστη.

Αρνητικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Υποτακτική, συγκρατημένη, συνεσταλμένη, ανεπιτήδευτη, συμμορφούμενη

Θετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Ισορροπημένο, ήρεμο, τακτοποιημένο, ευγενικό, στοχαστικό άτομο

#2 Όρθια θέση με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά

Αν στέκεστε με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά, τα χαρακτηριστικά τής προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι έχει αυτοπεποίθηση, δυναμικοί και εκφράζετε τις σκέψεις σας.

Ίσως είναι πιο πιθανό να είστε σε θέση που αναλαμβάνετε την ευθύνη και παίρνετε αποφάσεις. Μπορεί επίσης να φαίνεστε συχνά ότι είστε κυρίαρχοι και έχετε τον έλεγχο, ενώ δύσκολα θα σας εκφοβήσουν.

Μπορεί να είναι πιο πιθανό να εμείνετε  και να υπερασπιστείτε τη θέση σας και δεν φοβάστε τις προκλήσεις. Έχετε την τάση να διατηρείτε μια ανοιχτή και προσιτή προσωπικότητα. Σας αρέσει να κοιτάτε τους άλλους στα μάτια και να χαμογελάτε. Σπάνια  φαίνεστε κλειστοί ή απόμακροι.

Δεν σας αρέσει να φαίνεστε ευάλωτοι ή αδύναμοι. Αποπνέετε φυσικά μια άνετη και χαλαρή συμπεριφορά. Είναι πιο πιθανό να στέκεστε με τους ώμους σας ίσιους και το κεφάλι ψηλά.

Βασικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Αυτοπεποίθηση, εγκυρότητα ασφάλεια, ανοιχτή, στιβαρή, ισορροπημένη, ισχυρή, διεκδικητική, διορατική και κυρίαρχη.

Αρνητικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Νευρική, ανασφαλής, αβέβαιη, αναξιοπαθής

Θετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Ανοιχτή, προσιτή, έμπιστη, άνετη, ασφαλής

#3 Όρθια θέση με το ένα πόδι μπροστά

Αν στέκεστε με το ένα πόδι μπροστά, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε τολμηροί και αναζητάτε πάντα νέες εμπειρίες. Δεν φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ακόμα κι αν βρίσκονται εκτός της ζώνης άνεσής σας.

Συχνά σας ελκύουν τα ταξίδια, τα extreme sports και άλλες δραστηριότητες που προσφέρουν μια αίσθηση ενθουσιασμού και πρόκλησης. Είστε περίεργοι για τον κόσμο γύρω σας, πάντα κάνετε ερωτήσεις και αναζητάτε νέες πληροφορίες, θέλοντας να κερδίσετε όσα περισσότερα μπορείτε.

Μπορεί να σας ελκύουν σταδιοδρομίες στην έρευνα, την εκπαίδευση ή άλλους τομείς που απαιτούν δίψα για γνώση. Είστε δημιουργικοί. Μπορείτε να δείτε τον κόσμο με νέους και διαφορετικούς τρόπους. Είστε συχνά καλοί στο να βρίσκετε νέες ιδέες και λύσεις σε προβλήματα. Μπορεί να σας ενδιαφέρει η τέχνη, η μουσική, η συγγραφή ή άλλες δημιουργικές αναζητήσεις.

Έχετε ενσυναίσθηση, κάτι που σας βοηθά να κατανοήσετε και να σχετιστείτε με τα συναισθήματα των άλλων. Είστε συχνά καλοί στο να ακούτε και να υποστηρίζετε τους άλλους.

Είστε αισιόδοξοι, έχετε θετική άποψη για τη ζωή και πιστεύετε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά στο τέλος, ακόμα κι αν οι καταστάσεις είναι δύσκολες αυτή τη στιγμή.

Δείτε Επίσης
6 ζωδιακά ζευγάρια που δεν ταιριάζουν, αλλά είναι μαζί!

Βασικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Προσιτή, ελκυστική, προσεκτική, ανοιχτόμυαλη, σίγουρη, διεκδικητική, ενεργητική, αισιόδοξη, περιπετειώδης.

Αρνητικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Ανυπόμονη, επιθετική, διεκδικητική, κυριαρχική, παρορμητική

Θετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια, ανάληψη πρωτοβουλιών, ηγετική

#4 Όρθια θέση με σταυρωμένα πόδια

Αν στέκεστε με σταυρωμένα πόδια, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι συχνά είστε συγκρατημένοι ή εσωστρεφείς. Ίσως είναι λιγότερο πιθανό να μιλήσετε σε ομάδες ή να ξεκινήσετε συνομιλίες.

Μπορεί επίσης να είναι πιο πιθανό να κρατήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να εξαρτάστε από άλλους για να πολεμήσετε τις μάχες σας. Αντίθετα, είστε επίσης ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι.

Ίσως είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστείτε την έγκριση άλλων ή να ακολουθήσετε το πλήθος και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να ακολουθήσετε τον δρόμο σας και να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

Μπορεί συχνά να φαίνεστε άνετοι και χαλαροί σε μια συζήτηση, αν και ταυτόχρονα αξιολογείτε την κατάσταση ή το άτομο. Μπορεί επίσης να είστε προστατευτικοί με τον εαυτό σας και τον προσωπικό σας χώρο και δεν αφήνετε εύκολα τους άλλους να σας πλησιάσουν πολύ σωματικά ή συναισθηματικά.

Μπορεί επίσης να είναι πιο πιθανό να είστε σε επιφυλακή ή να αισθάνεστε απειλή σε νέες ή άγνωστες καταστάσεις. Είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Είναι πιο πιθανό να ακούσετε τι λένε οι άλλοι και να κάνετε ερωτήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Συγκρατημένοι, εσωστρεφείς, ασφαλείς, ήρεμοι, ψύχραιμοι, στοχαστικοί, ανεξάρτητοι, αγαπούν την ιδιωτικότητά τους, επηρεάζουν εύκολα τους άλλους και είναι αμυντικοί.

Αρνητικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Κλειστή, απροσπέλαστη, ανασφαλής, αμυντική

Θετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Άνεση, ασφάλεια, ηρεμία, προσεκτική και διατηρεί τον έλεγχο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.