Τι επιφυλάσσει η εποχή του Σκορπιού για εσάς, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τι επιφυλάσσει η εποχή του Σκορπιού για εσάς, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Στις 23 Οκτωβρίου, η εποχή του Σκορπιού ξεκίνησε και, καθώς ο Ήλιος φεύγει από τον Ζυγό «χορεύει» στον Σκορπιό. Όταν συμβαίνει αυτό, είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την υπερβατική ενέργεια του Σκορπιού – η οποία μπορεί να επηρεάσει τον καθένα μας διαφορετικά. Δείτε πώς η εποχή του Σκορπιού θα διαδραματίσει τη μεταμορφωτική ενέργεια στη ζωή σας.

Ακόμη και στη φύση, μπορούμε να δούμε τον Σκορπιό στη δουλειά, καθώς αρχίζουμε να βλέπουμε τους κύκλους του θανάτου και της αναγέννησης να εναλλάσσονται γύρω μας. Καθώς τα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα και ο αέρας αρχίζει να κρυώνει, μας υπενθυμίζεται ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, αλλά ότι πάντα επιστρέφει σε πλήρη κύκλο. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης και της εμβάθυνσης.

Προσθέτοντας κι ένα ακόμη «συστατικό» στο μείγμα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι επίσης εποχή των εκλείψεων, που είναι επίσης μια εποχή μεταμόρφωσης. Καθώς μεταμορφωνόμαστε, αναγκαζόμαστε να κοιτάξουμε τον εαυτό μας βαθιά, και αυτό είναι το νόημα του Σκορπιού. Τι θα συμβεί λοιπόν;

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Αυτή η εποχή του Σκορπιού μπορεί να είναι δύσκολη αλλά και θετική με διαφορετικούς τρόπους. Η έκλειψη θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε τα οικονομικά σας, αλλά επειδή ο Δίας είναι στο ζώδιό σας, αν εστιάσετε στους οικονομικούς σας στόχους-θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα για εσάς.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Είστε στην αντίθετη πλευρά του Σκορπιού, οπότε η εποχή του Σκορπιού μπορεί να είναι αρκετά έντονη για εσάς. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα στεγαστεί δίπλα στον Ήλιο καθώς ξεκινά η εποχή του Σκορπιού, ωθώντας σας να εστιάσετε σε θέματα της καρδιάς.

Εστιάστε σε πράγματα που ενισχύουν τις αξίες σας και αφιερώστε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο ή ακόμα και σε αυτούς από τους οποίους έχετε αποστασιοποιηθεί για να επαναφέρετε τη σχέση στη ζωή σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Τυπικά, είστε αρκετά εκφραστικοί, ωστόσο, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα, είναι πιθανό να αισθανθείτε μία διάθεση εσωστρέφειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αποσυμπιεστείτε και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Εστιάστε σε αυτά που σας παρακινούν και αλλά και στις δράσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη σεζόν.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ως ζώδιο του Νερού, είστε επίσης καλά συνδεδεμένοι με την ενέργεια του Σκορπιού. Η ενέργεια της Αφροδίτης θα σας επηρεάσει πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανοίγοντας την καρδιά σας στην αγάπη και τη συμπόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι σχέσεις σας θα ανθίσουν και μπορεί να βρεθείτε σε πλήρη ευθυγράμμιση με αυτούς που αγαπάτε περισσότερο.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Η επιρροή του Ήλιου είναι μεγάλη, αφού βρίσκεται σε ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να έχετε κάποια δύσκολα συναισθήματα. Ωστόσο, η Αφροδίτη θα έρθει προς… διάσωσή σας, προσθέτοντας την ενέργειά της με υψηλές δονήσεις, καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή σας σε νέες προοπτικές και καταστάσεις.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ως ζώδιο που είναι πάντα σε κίνηση, μπορεί να είναι δύσκολο να επιβραδύνετε και να δώσετε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο διαλείμματος. Ωστόσο, πρέπει να μάθετε να βάζετε όρια, όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Καθώς ο Ήλιος μετακινείται από το ζώδιό σας στον Σκορπιό, νιώθετε το βάρος μιας νέας αρχής. Χρησιμοποιήστε αυτό το νέο κίνητρο για να ωθήσετε τον εαυτό σας μπροστά στη ζωή και να προχωρήσετε σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Ενώ και ο ανάδρομος Άρης, θα σας ωθήσει επίσης να ξανασκεφτείτε τι επιθυμείτε και προς τα πού θέλετε να πάτε.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Είναι η εποχή σου! Και με όλα όσα συμβαίνουν – ήρθε η ώρα για κάποια αναγκαία αυτοφροντίδα. Όχι μόνο θα υπάρξουν δύο εκλείψεις κατά τη διάρκεια της περιόδου σας, αλλά υπάρχει και ένας ανάδρομος Άρης. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να νιώσετε διχασμένοι προς πολλές κατευθύνσεις αλλά και να χάσετε τον προσανατολισμό σας. Γι’ αυτό θυμηθείτε να εστιάζετε στο παρόν  και να επικεντρωθείτε στα θετικά.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Επειδή πολύ σύντομα έρχεται η δική σας εποχή, κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, μπορεί να νιώσετε το βάρος της ολοκλήρωσης. Καθώς πλησιάζετε όλο και πιο κοντά στη δική σας περίοδο, πιέζεστε όλο και περισσότερο για να κλείσετε και να ολοκληρώσετε επιτέλους ένα κεφάλαιο, ώστε να ξεκινήσετε το επόμενο. Ο ανάδρομος Άρης σας ωθεί να σκεφτείτε τι σας βοήθησε  τον περασμένο χρόνο και ποια ήταν τα εμπόδια. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εστιάσετε σε αυτό.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Είστε συνήθως αρκετά ορμητικοί και ξεροκέφαλοι, αλλά η εποχή του Σκορπιού μπορεί να σας κάνει να… κατεβάσετε στροφές. Αφιερώστε αυτό το διάστημα για να περάσετε χρόνο με πολύτιμους φίλους και την οικογένειά σας και επικεντρωθείτε στους ανθρώπους που είναι πιο σημαντικοί για εσάς. Καθώς η σεζόν του Σκορπιού πλησιάζει στο τέλος της, θα αρχίσετε να νιώθετε περισσότερο σαν τον εαυτό σας.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Είστε αρκετά ευαίσθητοι στις ενέργειες που «παίζονται» κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάτι που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο διασκορπισμένοι. Αν και αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, καθώς θέλετε να γνωρίζετε πού βρίσκεστε, πρέπει να παραμείνετε στην πορεία. Η διαύγεια θα έρθει σε σας, κυρίως προς το τέλος αυτής της σεζόν.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ως ζώδιο του Νερού, μπορείτε πραγματικά να νιώσετε την ενέργεια στη δουλειά αυτή τη στιγμή. Αυτή την περίοδο θα νιώσετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και στο στοιχείο σας. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη σε εξέλιξη, μπορεί να γίνει εύκολο για εσάς να χαθείτε λίγο – επομένως μείνετε σε καλό δρόμο με μια λεπτομερή λίστα υποχρεώσεων για να τα καταφέρετε.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.