Ζώδια: Ποια είναι τα χειρότερα που κάνουν στις σχέσεις (και γιατί)

Ζώδια: Ποια είναι τα χειρότερα που κάνουν στις σχέσεις (και γιατί)

Τα όνειρα για την καινούργια μας σχέση μοιάζει να ναυάγησαν, παρά τις θετικές προβλέψεις στο ωροσκόπιο μας; Ο δεσμός μας τελείωσε, πριν ακόμα αρχίσει πραγματικά; Εάν αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει κατά βάθος, τότε οι ιδιαιτερότητες που αφορούν κάθε ζώδιο στον τομέα των σχέσεων μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από διαφωτιστικές!

Τις περισσότερες φορές όταν μια σχέση αποτυγχάνει πρόκειται για κάτι καλό, ακόμα και εάν θρηνούμε με οδυρμό το τέλος της. Ως γενικό κανόνα, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως και τα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στη σχέση θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.

Ειδικά, οι προθέσεις μας θα πρέπει να είναι παράλληλες. Δεν γίνεται ο ένας να νιώθει μόνο μια έντονη ανάγκη για σεξ και ο άλλος να ονειρεύεται παιδιά! Και φυσικά, γιατί να χάσουμε τον χρόνο μας προσπαθώντας να αλλάξουμε τη γνώμη του άλλου, χειραγωγώντας τον ώστε να μας αγαπήσει και να θελήσει τα ίδια πράγματα με εμάς;

Επίσης, οι προτεραιότητες και οι στόχοι που θέτουμε εμείς και το έτερον ήμισυ στη ζωή μας, θα πρέπει να είναι συγχρονισμένα. Μπορεί να είχαμε καταπληκτική χημεία στο σεξουαλικό κομμάτι, αλλά να μην είχαμε πολλά κοινά ή τους ίδιους στόχους. Ακόμα και εάν νοιαζόμαστε για κάποιον, υπάρχουν περιπτώσεις που και η πιο δυνατή κόλλα, δεν μπορεί να κρατήσει αυτή τη σχέση.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να απεγκλωβιστούμε από μια σχέση που μόλις ξεκίνησε, παρά από μια ιστορία που διαρκεί για δεκαετίες. Τα ζώδια αποκαλύπτουν τις αδυναμίες τους και ποιο είναι αυτό το κάτι, το οποίο και συντέλεσε στο να αποτύχει η σχέση μας, τελικά…

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση σας είχε τελειώσει, πριν καν ξεκινήσει πραγματικά! Ποτέ δεν δώσατε τη φροντίδα και το ενδιαφέρον που είναι απαραίτητα. Τα σχέδια σας δεν συμπεριελάμβαναν ποτέ κι εκείνον. Και σας έκανε έκπληξη,  όταν επικοινωνούσε μαζί σας, λες κι έπρεπε να σας έχει παρατήσει. Είναι ολοφάνερο πως δεν επενδύσετε τίποτα σε αυτήν τη σχέση.

Είναι ωραίο να είμαστε κουλ, αλλά όχι και να φθάνουμε στο σημείο να «παγώνουμε» τον πιθανό σύντροφό μας και να το πετάμε από τη ζωή μας.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Υπάρχει ένα πολύ περίπλοκο σύνολο δοκιμών και τεστ, για να βεβαιωθείτε πως ένα νέο φλερτ είναι άξιο της εμπιστοσύνης σας. Το πρόβλημα παρουσιάζεται άμεσα, καθώς χρειάζεστε τόσο πολύ χρόνο για να βεβαιωθείτε πως ο άλλος είναι κατάλληλος για να εξελιχθεί η σχέση σας μαζί του, ώστε  τελικά η υπομονή του εξαντλείται αφήνοντάς σας με την απορία εάν αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός!

Μερικές φορές είναι προτιμότερο να κάνουμε ένα άλμα πίστης και να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν, διότι ό,τι είναι να συμβεί, θα γίνει.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Δεν χρειάζεται να έχετε τύψεις συνειδήσεως, επειδή δεν νιώσατε τον ενθουσιασμό και τη βεβαιότητα να συνδεθείτε με αυτόν τον τύπο. Προτιμήσατε να κρατήσετε αποστάσεις, μήπως και παρουσιαστεί ο ιδανικός. Και τι θα γινόταν εάν ήσασταν σε σχέση και ξαφνικά συναντήσατε τον τέλειο άνδρα; Οι συναισθηματικές τρικυμίες δεν είναι και το φόρτε σας!

Είναι προτιμότερο να κρατάμε κάποιον σε απόσταση αναπνοής, ώστε σε περίπτωση που αυτή η σχέση δεν μετατραπεί τελικά σε κάτι σοβαρό να υπάρχει η επιλογή της διαφυγής, χωρίς προβλήματα.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Από την αρχή, ήταν ειλικρινής μαζί σας αποκαλύπτοντας πως σε αυτή τη φάση δεν τον ενδιέφερε να κάνει σχέση. Εσείς, όμως, ήσασταν πεπεισμένες ότι μόλις περνούσε λίγο καιρό μαζί σας και σας γνώριζε, θα άλλαζε γνώμη. Μόνο που αυτό δεν συνέβη! Αν και εκείνος ήταν ειλικρινής, εσείς δεν ήσασταν με τον εαυτό μας. Δεν γίνεται να λαμβάνετε ως πρόκληση τα θέλω του άλλου, επενδύοντας σε μια μάταιη νίκη.

Την επόμενη φορά, όταν κάποιος μας δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει σχέση τη δεδομένη στιγμή, καλό είναι να τον πιστέψουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Είστε πολύ απασχολημένες για να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε κάτι που ήδη φαίνεται πως δεν έχει μέλλον. Οπότε η απόφασή σας να δώσετε ένα τέλος σε αυτήν τη χλιαρή κατάσταση είναι απόλυτα υγιής. Γνωρίζοντας πως έχετε όλο το πακέτο, δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστείτε με λιγότερα και φυσικά, δεν οφείλετε να κάνετε χάρη σε κανέναν!

Η αυτοπεποίθησή μας τραβάει τους γύρω μας σαν μαγνήτης, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια εξαιρετική έλξη. Το πιθανότερο λοιπόν, είναι να μην είμαστε για πολύ ακόμα ελεύθερες…

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Και οι δύο βρισκόσασταν σε μια διαφορετική φάση στη ζωή σας, οπότε ήταν εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει θετική εξέλιξη. Ίσως, εάν συναντηθείτε ξανά, κάποια στιγμή στο μέλλον και τα πράγματα είναι πιο συγχρονισμένα, αυτή η σχέση να προχωρήσει. Σε αυτό το σημείο, όμως, είναι προτιμότερο να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους.

Δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε μια σχέση, ειδικά όταν ο ένας από τους δύο αδυνατεί να επενδύσει συναισθηματικά, ώστε να δημιουργηθεί ένας δεσμός.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Μπορεί οι λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά, αλλά η εμμονή σας στο να προσέξετε να μην πείτε ή να μην κάνετε κάτι λάθος, σας έκανε να χάσετε τον εαυτό σας, τελικά. Με τον ίδιο ζήλο μπορεί να συμπεριφέρθηκε και ο έτερος ενδιαφερόμενος, βέβαια. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει περίτρανα πως καμία σχέση δεν μπορεί να έχει εξέλιξη εάν είστε ευάλωτοι και καθόλου ειλικρινείς.

Δείτε Επίσης

Ο Νο 1 τρόπος να προσελκύσετε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Είναι πολύ όμορφο να μην θέλουμε να πληγώσουμε τα συναισθήματα του άλλου, αλλά δεν πρέπει να υπερβάλλουμε και να μην αποκαλύπτουμε ποιοι είμαστε πραγματικά.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Στην αρχή της σχέσης μας τα πράγματα ήταν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα τη γρήγορη εξέλιξη. Με την ίδια αυξημένη ταχύτητα που εξελίχθηκαν, όμως, ξέφυγαν και στο τέλος!  Αν και η σεξουαλική έλξη που νιώσατε ο ένας για τον άλλον ήταν ακραία, τα υπόλοιπα στοιχεία που δίνουν τη διάρκεια σε μια σχέση δεν αναπτύχθηκαν επαρκώς και με επιτυχία.

Ο συγχρονισμός μας, πέρα από το σεξουαλικό πεδίο, δεν ήταν σε αρμονία. Οπότε έπειτα από το πρώτο διάστημα, η σεξουαλική μας έλξη έμοιαζε με ξαναζεσταμένο φαί!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αισθανθήκατε πως αυτή η σχέση, σας έκανε να νιώσετε ασφυκτικά. Είναι γνωστό άλλωστε, πόσο εκτιμάτε την ανεξαρτησία σας και πόσο ελεύθερες θέλετε να αισθάνεστε, χωρίς να είστε αλυσοδεμένες με κάποιον άλλον. Μόλις λοιπόν, νιώσατε έντονη πίεση απασφαλίσατε, με τη βεβαιότητα πως αυτό είναι και το πιο σωστό.

Αν και θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει αυτή η σχέση, ο φόβος της εξέλιξης μας πάγωσε, κυριολεκτικά. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούμαστε από τα πιο προβληματικά ζώδια στο θέμα των σχέσεων, τελικά!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Κυριολεκτικά και μεταφορικά δεν υπήρχε χρόνος να εξελιχθεί αυτή η σχέση. Ήσασταν πολύ απασχολημένες για να κάνετε οτιδήποτε άλλο και ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, εκτός από το να του δώσετε μια ευκαιρία. Πείσατε τελικά τον εαυτό σας, πως εάν εκείνος ήθελε πραγματικά να συνεχίσει μαζί σας, θα είχε κάνει μια προσπάθεια.

Στην πραγματικότητα, κανείς από τους δύο δεν ήθελε να μπει σε μια σχέση τη δεδομένη στιγμή. Τώρα λοιπόν, υπάρχει άφθονος χρόνος για τα επαγγελματικά μας, εντάξει;

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Στο σύντομο διάστημα της σχέσης σας, σπάνια περάσατε λίγο χρόνο μαζί, μόνοι ως ζευγάρι. Τις περισσότερες φορές συναντηθήκατε σε ομαδικά ραντεβού με τους φίλους σας, και δεν υπήρχε η φλόγα να κάνετε κάτι ξεχωριστά. Μάλιστα, δεν είχατε τη διάθεση ούτε να του κρατήσετε το χέρι δημόσια, σαν να μην νοιαζόσασταν και τόσο πολύ για αυτόν.

Η χαλαρή διάθεσή μας απέναντί του ήταν ολοφάνερη. Συγχαρητήρια! Με ελάχιστες κινήσεις έλαβε το μήνυμα της αδιαφορίας μας, δυνατά και ξεκάθαρα!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Όσο περίεργο και να σας φαίνεται αναζητούσατε, αντί για κάποιον που θα δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση, ένα πρόσωπο με μεταφυσικές ιδιότητες, μάλλον! Η επιθυμία σας να ξέρει τι νιώθετε και τι θέλετε, χωρίς να πείτε το παραμικρό, τον μπέρδεψε ακόμα περισσότερο θεωρώντας πως τον βλέπετε μόνο ως φίλο, οπότε και φέρθηκε ανάλογα.

Η ευθεία επίθεση σε ερωτικό επίπεδο για εμάς, μπορεί να μην είναι και η καλύτερη γραμμή επικοινωνίας, αλλά θα πρέπει με κάποιον τρόπο να δώσουμε στον άλλον να καταλάβει πώς νιώθουμε για αυτόν.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.