Τα 5 ζώδια που μισούν περισσότερο τη μοναξιά!

Τα 5 ζώδια που μισούν περισσότερο τη μοναξιά!

Το να είσαι μόνος μπορεί να είναι πρόκληση για αυτά τα ζώδια, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση και αυτο-ανάπτυξη. Είτε είστε ένα από αυτά τα ζώδια είτε γνωρίζετε κάποιον που είναι, η κατανόηση της ανάγκης του για συντροφιά μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά. Ποια λοιπόν σιχαίνονται περισσότερο τη μοναξιά;

Ενώ όλα τα ζώδια έχουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις τους, μερικά λαχταρούν την παρέα περισσότερο από άλλα. Για τα πέντε ζώδια που ακολουθούν δεν έχουν χειρότερο από το να είναι μόνοι.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι Λέοντες ευδοκιμούν στην προσοχή και τον θαυμασμό. Η χαρισματική και ζωντανή προσωπικότητά τους σημαίνει ότι απολαμβάνουν τα φώτα τής δημοσιότητας και συχνά νιώθουν πιο ζωντανοί με την παρέα των άλλων. Χωρίς κοινό, μπορεί να αισθάνονται υποτιμημένοι.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Οι Δίδυμοι, που αντιπροσωπεύονται από τα δίδυμα, είναι εκ φύσεως κοινωνικά και περίεργα όντα. Έχουν ακόρεστη όρεξη για κουβέντα και μισούν τη σιωπή που συνεπάγεται η μοναξιά. Για να κατανοήσετε καλύτερα δεν έχουν χειρότερο από το να κάθονται στη σιωπή και την απομόνωση.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ως ζώδιο ισορροπίας και συνεργασίας, οι Ζυγοί συχνά αισθάνονται ατελείς χωρίς κάποιον άλλο. Αγαπούν τις αρμονικές σχέσεις και συχνά αισθάνονται εκτός συγχρονισμού όταν είναι μόνοι τους. Για να αισθάνονται σε ισορροπία οι Ζυγοί χρειάζονται άλλους γύρω τους.

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Οι Κριοί είναι φυσικοί ηγέτες που ευδοκιμούν στην αλληλεπίδραση και τον ανταγωνισμό. Η μοναξιά τούς οδηγεί συχνά να αισθάνονται στάσιμοι και εκνευρισμένοι. Για τους Κριούς που αναζητούν κίνητρα, για να αισθάνονται καλά χρειάζονται παρέα.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι φροντίζουν και συντονίζονται συναισθηματικά. Εκτιμούν βαθιά τους δεσμούς και τις συζητήσεις. Μάλιστα, συχνά συνδέουν στο μυαλό τους τον χρόνο που βρίσκονται μόνοι με την έλλειψη συναισθηματικής ολοκλήρωσης.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.