Η νέα εποχή των super yachts

Η νέα εποχή των super yachts
Η νέα εποχή των super yachts
Η νέα εποχή των super yachts
Η νέα εποχή των super yachts
Η νέα εποχή των super yachts
Προβολή Φωτογραφιών
Η νέα εποχή των super yachts

Πολυτέλεια, άνεση και design περιβάλλον περιμένουν τους τυχερούς που θα επιβιβαστούν στα πλωτά πεντάστερα ξενοδοχεία της Sunborn.

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Αν για εσάς διακοπές δεν σημαίνει απαραίτητα ήλιος, θάλασσα και κατά συνέπεια κρουαζιέρα, ή απλά αρνείστε να συμβιβαστείτε με τις συνηθισμένες, αν μη τι άλλο, επιλογές που συνήθως προσφέρουν τα τεράστια πλοία που ταξιδεύουν στους εξωτικούς προορισμούς –και μπορεί μεν να έχουν καλές κι αγαθές προθέσεις, δεν διαθέτουν, όμως, την τεχνογνωσία για κάτι πιο… συναρπαστικό– τα νέα είναι μάλλον ενθαρρυντικά.

Η φινλανδική Sunborn, που διαθέτει ξενοδοχεία στην Ευρώπη, μόλις έκανε μια επένδυση της τάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία ενός διαφορετικού τουριστικού καταλύματος: ενός super yacht που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει σε ένα εντυπωσιακά ατμοσφαιρικό περιβάλλον τον ταξιδιώτη που δεν θέλει να συμβιβάσει την άνεση αλλά ούτε και την αισθητική του.

Λιτό, ελαφρώς φουτουριστικό, με μήκος 120 μέτρα και με παροχές πολυτελούς ξενοδοχείου, το Sunborn London που ανοίγει άμεσα τις πόρτες του δεν είναι, ωστόσο, ένα κλασικό κρουαζιερόπλοιο –και σίγουρα δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι απέχει παρασάγγας από τα υπόλοιπα του είδους.

Άλλωστε, ποτέ δεν θα σαλπάρει από την προβλήτα, όπου βρίσκεται αγκυροβολημένο (εκτός εάν η βρετανική πρωτεύουσα υποστεί είτε χρηματιστηριακό κραχ ή ανατραπεί βίαια το καθεστώς), και συγκεκριμένα την Royal Victoria Dock, και στην οποία από αρχές Απριλίου θα υποδέχεται όλους όσοι αναζητούν το διαφορετικό στη διαμονή τους στο Λονδίνο.

Γιατί να το προτιμήσετε;

Αν δεν σας ενοχλεί να κοιμάστε επάνω στον Τάμεση, αν η λέξη καινοτομία βρίσκεται στο καθημερινό σας λεξιλόγιο, αν ψάχνετε γενικά κάτι το διαφορετικό για να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας, αν θέλετε να σας παραχαϊδέψουν σε μία από τις 130 σουίτες και δωμάτια με σάουνα, jacuzzi, ιδιωτική βεράντα, εστιατόριο και μπαρ αξιώσεων, αλλά και αν απλώς σας αρέσει να θαυμάζετε πανοραμικά τον μοντέρνο ορίζοντα του Λονδίνου, μια κράτηση στο Sunborn London επιβάλλεται.

Δείτε Επίσης
Vesper Bar: Ο Τζέιμς Μποντ σας προσκαλεί… για μαρτίνι!

Εναλλακτικά, αν η βρετανική μητρόπολη δεν σας πείθει ως ο ιδανικός προορισμός, υπάρχει και άλλη λύση, το σαφώς πιο ηλιόλουστο Sunborn Gibraltar στο Γιβραλτάρ, ενώ σύντομα αναμένεται άλλο ένα πολυτελές γιοτ να «δέσει» στη Βαρκελώνη.

Κρουαζιέρα χωρίς την ταλαιπωρία; Ακούγεται καλή ιδέα. Γιατί δεν το δοκιμάζετε;

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τα http://sunbornlondon.com/  και http://sunborn.com/

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.