Οι 7 καλύτερες ταράτσες με θέα το Λονδίνο

Οι 7 καλύτερες ταράτσες με θέα το Λονδίνο

Η πανδημία στέρησε σε όλους μας τη δυνατότητα να βγούμε για ένα ποτό με τους φίλους μας σε ένα όμορφο, προσεγμένο περιβάλλον. Παρόλο που δεν είμαστε βέβαιοι για το πότε θα έρθει ακριβώς το τέλος της κοινωνικής αποστασιοποίησης, εδώ θα βρείτε τα καλύτερα σημεία για να απολαύσετε το ποτό σας από ψηλά, σε περίπτωση που βρεθείτε στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι.

Pergola, Paddington

Το Pergola Paddington είναι “κρυμμένο” κοντά στο κανάλι στο Δυτικό Λονδίνο. Εκεί θα βρείτε μια τεράστια έκταση πνιγμένη στο πράσινο με τέσσερα εστιατόρια και δύο μπαρ με χωρητικότητα 850 ατόμων. Φέτος το καλοκαίρι το Pergola θα φιλοξενήσει σε συνεργασία με τη Miraval Rose καμπίνες παραλίας, παρόμοιες με αυτές των ακτών της Γαλλικής Ριβιέρας με χωρητικότητα από 6 έως 10 άτομα, για τις οποίες θα πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση.
4 Kingdom Street, London W2. pergolapaddington.com

Δείτε Επίσης
Vesper Bar: Ο Τζέιμς Μποντ σας προσκαλεί… για μαρτίνι!

Seabird

Με σκηνικό που θυμίζει παραλία, με τα καθίσματα από μπαμπού, το πάτωμα-σκακιέρα και τα φοινικόδεντρα, το Seabird παραπέμπει μάλλον σε Νότια Καλιφόρνια παρά στο λονδρέζικο Southwark. Προσθέτοντας σε όλα αυτά το μεγαλύτερο μενού με οστρακοειδή που υπάρχει στο Λονδίνο και τη λίστα με τα κρασιά του, το γεύμα στο Seabird γίνεται πραγματική ιεροτελεστία που θέλει κανείς να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. Ενδώστε στις κροκέτες γαρίδας και τη μαραθοσαλάτα πριν από τα μπριός χταποδιού με καπνιστή σάλτσα από σκόρδο, ελαιόλαδο και αλάτι.
40 Blackfriars Road, London SE1. seabirdlondon.com

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.