Έρευνα: Οι 10 πιο περίεργες παραγγελίες της υπηρεσίας δωματίου σε όλο τον κόσμο

Έρευνα: Οι 10 πιο περίεργες παραγγελίες της υπηρεσίας δωματίου σε όλο τον κόσμο

Μετά από μια κουραστική μέρα ταξιδιού ή εξερεύνησης, μερικές φορές θέλετε απλώς να ησυχάσετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Στο σωστό ξενοδοχείο, το φαγητό μπορεί να είναι μία εξίσου πολυτελής εμπειρία με το φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο. Τι γίνεται όμως με τα πιο παράξενα αιτήματα στις παραγγελίες υπηρεσίας δωματίου, όπως καταγράφηκαν από περίπου 500 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο;

Η Hotels.com μόλις κυκλοφόρησε την Έκθεση της Υπηρεσίας δωματίου, η οποία διαπίστωσε ότι οι επισκέπτες προτιμούν να δαπανούν αρκετά, όταν παραγγέλνουν υπηρεσία δωματίου.

Σύμφωνα με την έκθεση, το 27% των ξενοδοχείων των ΗΠΑ που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι οι επισκέπτες ξοδεύουν εύκολα περισσότερα από 100 $ στην υπηρεσία δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Μπορεί να μην προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα χάμπουργκερ είναι το πιο συχνά παραγγελθέν γεύμα στα ξενοδοχεία παγκοσμίως—πιο συνηθισμένο από την πίτσα, τα tacos, τις τηγανιτές πατάτες και τα σάντουιτς. Τι γίνεται όμως με τα πιο ασυνήθιστα αιτήματα για υπηρεσία δωματίου;

Αν και δεν είναι ασυνήθιστο να κάνετε απλές αντικαταστάσεις σε μια παραγγελία υπηρεσίας δωματίου – όπως ένα χάμπουργκερ χωρίς τυρί ή να ανταλλάξετε τηγανητές πατάτες με μια συνοδευτική σαλάτα – ορισμένοι επισκέπτες αντιμετωπίζουν το προσωπικό της κουζίνας του ξενοδοχείου σαν τους προσωπικούς τους σεφ.

Η έρευνα και τα ευτράπελα…

Μεταξύ των 473 ξενοδοχείων παγκοσμίως που συμμετείχαν στην έρευνα, η πλειοψηφία είπε ότι τα αυγά της κόλασης (γνωστά και ως shakshuka) χωρίς αυγά και βίσονα ήταν μερικά από τα πιο συνηθισμένα παράξενα αιτήματα για υπηρεσία δωματίου.

Επιπλέον, συχνά ζητείται από τα ξενοδοχεία να ετοιμάσουν μπολ ρυζιού για επισκέπτες που ταξιδεύουν με σκύλους.

Μπορεί να έχετε ακούσει για μια ομελέτα μόνο με ασπράδια, αλλά τι γίνεται με μια ομελέτα χωρίς ασπράδι; Το ασυνήθιστο είδος πρωινού που αποτελείται μόνο από κρόκους είναι ένα παράξενο αίτημα, όπως και το ποπ κορν cockle.

Δείτε Επίσης
GB Roof Garden Restaurant: Η εντυπωσιακή ανακαίνιση είναι γεγονός!

Το πέμπτο πιο ασυνήθιστο αίτημα για την υπηρεσία δωματίου είναι λίγο ζοφερό: ένα μαγειρεμένο ψάρι που έφερε μαζί του ο επισκέπτης. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς κλήθηκε να ετοιμάσει η κουζίνα του ξενοδοχείου αφού τα  ψάρια έφτασαν μαγειρεμένα και πόσο κόστισε, αλλά ο καθένας με την τρέλα του!

Στην τέταρτη θέση για το πιο ασυνήθιστο αίτημα υπηρεσίας δωματίου βρίσκεται το βρασμένο εμφιαλωμένο νερό και ακολουθεί στην τρίτη θέση το ψάρι φούσκα (ένα από τα πιο δηλητηριώδη στον κόσμο).

Το λιωμένο παγωτό βρέθηκε επίσης ψηλά στη λίστα στη δεύτερη θέση. Ωστόσο, αυτό φαίνεται σαν ένα από τα πιο εύκολα αιτήματα να εκπληρωθούν;

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το νερό διαίτης, το οποίο μπορεί να ακούγεται σαν ένα παράλογο αίτημα. Αλλά η “δίαιτα” συνήθως εννοείται ότι το νερό περιέχει μέταλλα, βιταμίνες και/ή ηλεκτρολύτες!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.