Belmond Andean Explorer: Το τρένο της… πολυτελούς φυγής!

Έργα τέχνης στους τοίχους αλλά και μαξιλάρια ή κουβέρτες από το υπέροχο μεταξένιο μαλλί των νεαρών ζώων αλπακά δίνουν το ποπ στίγμα της χειροποίητης πολυτέλειας στους χώρους, όπως σε ένα από τα μπαρ
Έργα τέχνης στους τοίχους αλλά και μαξιλάρια ή κουβέρτες από το υπέροχο μεταξένιο μαλλί των νεαρών ζώων αλπακά δίνουν το ποπ στίγμα της χειροποίητης πολυτέλειας στους χώρους, όπως σε ένα από τα μπαρ
Το τρένο με τα μπλε βαγόνια ξεκίνησε τα ταξίδια του τον Μάιο του 2017 συνδυάζοντας διαδρομές απόλυτης κομψότητας στα μοναδικά τοπία των Περουβιανών Άνδεων
Φυσικές αποχρώσεις που παίζουν από το υπόλευκο μέχρι το κρεμ, ξύλινες επενδύσεις στους τοίχους, λινά ρόμαν πλαισιώνουν τα παράθυρα με την εκπληκτική θέα?
Θα μπορούσε να είναι δωμάτιο σε ένα πολυτελές boutique hotel +6
Προβολή Φωτογραφιών
Έργα τέχνης στους τοίχους αλλά και μαξιλάρια ή κουβέρτες από το υπέροχο μεταξένιο μαλλί των νεαρών ζώων αλπακά δίνουν το ποπ στίγμα της χειροποίητης πολυτέλειας στους χώρους, όπως σε ένα από τα μπαρ

Θα μπορούσε να ήταν ένα boutique ξενοδοχείο που κινείται πάνω σε ράγες. Η πρώτη πολυτελής αμαξοστοιχία της Νότιας Αμερικής, το Belmond Andean Explorer, διασχίζει τη συγκλονιστική νοτιοδυτική πλευρά της αμερικανικής ηπείρου στο Περού, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες.

Από την Δέσποινα Σάμψων

Διαθέτει τη σφραγίδα της βραβευμένης σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων Inge Moore και του Nathan Hitchins  του MUZA Lab στο Λονδίνο και ξεκίνησε τα ταξίδια του τον Μάιο του 2017 συνδυάζοντας διαδρομές απόλυτης κομψότητας στα μοναδικά τοπία των Περουβιανών Άνδεων. Το όραμα της ντιζάινερ ήταν να σχεδιάσει ένα μέρος που θα μπορούσε κάποιος να χαθεί στις σκέψεις του και να ονειρευτεί, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, όπου η ομορφιά της φύσης θα μπορούσε να εμπνεύσει την ψυχή.

Και από τη στιγμή που ο καθένας από τους προνομιούχους μόλις 48 επιβάτες ανέβει τα σκαλοπάτια του Belmond Andean Explorer και καθίσει αναπαυτικά στα εξαιρετικά μπλε βαγόνια της αμαξοστοιχίας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τον περιμένει μια αξέχαστη εμπειρία – η δική του ιστορία περιπέτειας.

Όνειρο φτιαγμένο από ντιζάινερ

Τα βαγόνια αποτελούν κορυφαία δείγματα της σύγχρονης εσωτερικής διακόσμησης που βασίζεται σε απαλούς τόνους ήσυχης πολυτέλειας που επιτρέπουν στα απροσδόκητα χρώματα του τοπίου να εισχωρήσουν μέσα από τα μεγάλα ανοίγματα. Φυσικές αποχρώσεις που παίζουν από το υπόλευκο μέχρι το κρεμ, ξύλινες επενδύσεις στους τοίχους, λινά ρόμαν που πλαισιώνουν τα παράθυρα με την εκπληκτική θέα συνδυάζονται με τοπικές δημιουργίες και αξεσουάρ που δημιουργούν εκπλήξεις με τα χαρακτηριστικά έντονα χρώματα της παραδοσιακής περουβιανής υφαντουργίας.

Έργα τέχνης στους τοίχους αλλά και μαξιλάρια ή κουβέρτες από το υπέροχο μεταξένιο μαλλί των νεαρών ζώων αλπακά δίνουν το ποπ στίγμα της χειροποίητης πολυτέλειας στα κρεβάτια, τις πολυθρόνες και τους καναπέδες που κυριαρχούν στους χώρους ανάπαυσης αλλά και ψυχαγωγίας. Σε αυτό το μείγμα τοπικής παράδοσης και εκλεπτυσμένης κομψότητας, όλα θυμίζουν πού βρίσκεται ακριβώς ο ταξιδιώτης. Τα σφυρηλατημένα σε ορείχαλκο κλειδιά της καμπίνας που κρατάει στο χέρι έχουν το ιδιαίτερο σχήμα του σταυρού Τσακάνα με την οπή στο κέντρο που συμβολίζει τους τρεις στύλους του Κόσμου σύμφωνα με τον πολιτισμό των Ίνκας .Όλα τα βαγόνια με τα δωμάτια των ταξιδιωτών καθώς και εκείνα που είναι αφιερωμένα σε υπηρεσίες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης – το Παρατηρητήριο, το Πιάνο, το Spa και τα Εστιατόρια έχουν πάρει τις ονομασίες τους από την περουβιανή χλωρίδα και πανίδα – Ichu, Maca, Picaflor, Llama και Muña, αντίστοιχα.

Μοναδικές υπηρεσίες

Στο Belmond Andean Explorer όλα έχουν σχεδιαστεί για να τονίσουν πόσο γοητευτικές είναι οι διαδρομές με το τρένο. Το Ichu Παρατηρητήριο διαθέτει ένα ανοιχτό ντεκ με γοητευτικά κιγκλιδώματα που θυμίζουν άλλες εποχές ενώ τα κυκλικά καθίσματα στο κέντρο επιτρέπουν θέα 360 μοιρών στις Άνδεις, καθώς η αμαξοστοιχία φτάνει σε υψόμετρο 4.900 μέτρων.

Δείτε Επίσης
Κινόα: Το

Στο Picaflor Spa οι υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος εμπνέονται από τη φύση που προσφέρει το ταξίδι. Η απόλαυση δεν σταματάει εδώ: στο Maca Piano Bar ή στα βαγόνια των εστιατορίων γεύσεις αστέρων, εκλεπτυσμένες ετικέτες αλκοόλ και νότες από το εντυπωσιακό μαύρο πιάνο βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο όνειρο.

Πριν αποβιβαστεί ο τυχερός ταξιδιώτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα δείγμα της πλούσιας περουβιανής τοπικής τέχνης από την boutique – ενθύμιο μίας ξεχωριστής εμπειρίας που ορίζει διαφορετικά την πολυτέλεια του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.belmond.com

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.