Με τα φτερά της… Four Seasons

Με τα φτερά της... Four Seasons
Με τα φτερά της... Four Seasons
Με τα φτερά της... Four Seasons
Με τα φτερά της... Four Seasons
Προβολή Φωτογραφιών
Με τα φτερά της... Four Seasons

Ένα ειδικά διαμορφωμένο Boeing 757 προσφέρει μία διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία με την υπογραφή της πολυτελούς ξενοδοχειακής αλυσίδας Four Seasons.

από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Αν δεν είστε στενός φίλος του Μπιλ Γκέιτς ή του Ντόνταλντ Τραμπ, το πιθανότερο είναι να μην έχετε ταξιδεύσει με ένα Boeing 757, όπως το αεροσκάφος που διαμόρφωσαν ειδικά για εσάς η διάσημη αλυσίδα ξενοδοχείων Four Seasons και το τουριστικό γραφείο TCS προκειμένου να εγκαινιάσουν το πρώτο privé  τζετ του ξενοδοχειακού κολοσσού.

Έτσι, αντί για τους κλασικούς 233 επιβάτες που χωράει το Boeing 757, το συγκεκριμένο αεροπλάνο έχει θέσεις μόνο για 52 εκλεκτούς ταξιδιώτες, οι οποίοι θα μπορούν να το χρησιμοποιούν ως μέσο μεταφοράς για ειδικά σχεδιασμένα ταξίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Μέσα στην τιμή των ονειρεμένων πραγματικά πακέτων διακοπών που μπορούν να ξεπεράσουν τα 100.000 ευρώ(!), και που έχουν επιμεληθεί από κοινού τα Four Seasons και η TCS, περιλαμβάνονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες (π.χ. διαδρομή με το πολυτελές τρένο Hiram Bingham στο Περού, βόλτες με ποδήλατο και ψάρεμα στα Νησιά του Πάσχα, επίσκεψη με καταμαράν στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας) καθώς και διαμονή υψηλού επιπέδου σε καταλύματα της αλυσίδας ή σε ανάλογα πεντάστερα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τα Four Seasons. Το νέο τζετ απλά έχει σκοπό να κάνει τη μετάβασή σας στους παραπάνω προορισμούς όσο πιο χαλαρή και VIP γίνεται.

Μέσα στο αεροσκάφος, οι επιβάτες απολαμβάνουν την άνεση και τη διακριτική πολυτέλεια που χαρίζουν πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα από απαλό ιταλικό δέρμα, ενώ εξυπηρετούνται από μια πλειάδα εξαιρετικά έμπειρων επαγγελματιών.

Η σαμπάνια είναι Dom Pérignon στις πτήσεις Four Seasons και Perrier-Jouët στα γκρουπ της TCS, iPad με προεπιλεγμένες ταινίες και σειρές, και ακουστικά Bose μοιράζονται στους επιβάτες προκειμένου να τα κρατήσουν και για μελλοντική προσωπική χρήση, ενώ τα προϊόντα περιποίησης φέρουν την κομψή υπογραφή Bulgari. Παράλληλα, τα γεύματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά από τον executive chef Kerry Sear με στόχο, ωστόσο, να μην αποσπούν από τη γευστική εμπειρία που περιμένει τους ταξιδιώτες στους εξωτικούς προορισμούς τους.

Δείτε Επίσης
Ελάτε τώρα, μην ντρέπεστε!

Οι πτήσεις για τα ταξίδια 20 και 25 ημερών που προσφέρει η Four Seasons είναι πάντοτε χωρίς στάσεις, δεν διαρκούν περισσότερες από οκτώ ώρες και έχουν δυτική πορεία προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τις παρενέργειες του jet lag.

Επιπλέον, πάντοτε στο αεροσκάφος υπάρχει παρουσία γιατρού, υπηρεσία concierge για να προγραμματίσει κάποια απόδραση της τελευταίας στιγμής (τι θα λέγατε για γιόγκα με έναν γκουρού του είδους σε κάποιο βουνό στο Μπαλί;), ενώ για τη δική σας άνεση, προσφέρονται στιλάτες κουβέρτες από κασμίρ Μογγολίας…

Για περισσότερες πληροφορίες: www.fourseasons.com

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.