Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον έρωτα…

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον έρωτα…

Πώς ταξιδεύει ο έρωτας άραγε; Καβάλα σε άλογα αφηνιασμένα, σε πλοία μεθυσμένα, σε τρένα χωρίς ράγες, σε αυτοκίνητα δίχως οδηγούς; Κάνει στάσεις για να πάρει ανάσα ή είναι το ταξίδι χωρίς αναπνοή μέχρι… το τέλος του κόσμου; Το σίγουρο είναι ότι χτυπάει σαν κεραυνός και δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο από το κρατηθείτε από το χέρι σε ένα ταξίδι εμπειρία και όπου σας βγάλει! Γιατί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην αγάπη…

Από τη Μαρία Καλοπούλου 

Αχ αυτός ο έρωτας! Μπαίνει στα σώματα σαν βέλος και δεν βγαίνει παρά μονάχα αν τραβηχτεί βίαια. Χτυπάει σαν κεραυνός και μας φέρνει στα όρια της τρέλας!

Τα εισιτήρια πανάκριβα και οι αποσκευές ελάχιστες! Και παρόλα αυτά ο δρόμος είναι γεμάτος από ταξιδιώτες. Ταξιδιώτες που τον αναζητούν ενώ ξέρουν ότι θα καούν.

Απλά πρέπει να συνεχίσεις να περπατάς στον δρόμο που χαράσσει. Περπατήστε τον, ανεξάρτητα από το πόσο χαμένοι αισθάνεστε, και εμπιστευτείτε ότι αυτός ο δρόμος, αυτός ακριβώς ο δρόμος στον οποίο νιώθετε τόσο απελπιστικά χαμένος, ξέρει πού πηγαίνει.

Σε οδηγεί πίσω στο φως σου.

Σε οδηγεί πίσω στην αγάπη σου.

Σε οδηγεί πίσω στον εαυτό σου.

Και όταν επιστρέψετε για άλλη μια φορά στη μνήμη της λήθης σας – στη μνήμη όλων όσων έχετε ξεχάσει – θα δείτε την αλήθεια σας, τη ζωή σας και τον εαυτό σας, πιο καθαρά και ζωντανά από ποτέ.

Το φως σου είναι η αλήθεια σου. Και η ζωή σας είναι η αγάπη σας, είναι η ίδια η Αγάπη. Γιατί η Αγάπη είναι αυτό που είσαι. Αυτός που ήσουν πάντα.

Γιατί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην αγάπη.

Όλοι οι δρόμοι, συμπεριλαμβανομένου αυτού του πολύ τέλειου, μπερδεμένου δρόμου στον οποίο βρίσκεστε, οδηγούν στην αγάπη — αν περπατούσατε αρκετά μακριά, αρκετά βαθιά, αρκετά γενναία, για να τη βρείτε, παντού, παντού, σε όλους και σε όλα, ξανά.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην αγάπη. Σε αυτόν που αγαπάς με όλη σου την καρδιά και για τον οποίο θα έκανες τα πάντα. Ακόμη και το μεγαλύτερο και απρόσμενο ταξίδι.

Η αγάπη είναι ένα όμορφο πράγμα.

Το να βρεις την αγάπη της ζωής σου είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να συμβεί.

Εκείνο το ξεχωριστό άτομο θα σας κάνει πάντα να χαμογελάτε και να αισθάνεστε καλύτερα, θα συμβιβάζεται μαζί σας, θα σας ακούει και θα είναι μια συνεχής πηγή υποστήριξης.

Δείτε Επίσης
Απέραντο μοβ!

Εκείνο το άτομο που θα σας ανυψώσει και θα σας εμπνεύσει να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους που πάντα θέλατε να επιδιώξετε.

Γιατί τα ταξίδια του έρωτα δεν προγραμματίζονται. Τυχαίνουν. Και αυτή την τύχη άλλοι την υμνούν και άλλοι την καταδικάζουν αλλά όλοι την κυνηγούν.

Λένε πως ο έρωτας είναι μια πράξη ηρωική! Ίσως είναι αλήθεια, αφού χρειάζεται θάρρος για να αφήσεις την ψυχή σου να απογυμνωθεί απέναντι στα μάτια ενός άλλου ανθρώπου. Χρειάζεται θάρρος για να μπορέσεις να ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου, να δεχτείς το άγνωστο κι ύστερα να το αφήσεις να σε ταξιδέψει μαζί του.

Ο έρωτας, από τη γέννηση του κόσμου, υπάρχει πάντα για να σε παίρνει μαζί του. Να δημιουργεί επανάσταση μέσα σου, να κάνει το αίμα σου να βράζει και την καρδιά σου να καίγεται, να σε κινεί να μετακινήσεις βουνά και να προσπεράσεις εμπόδια… να σε τρελαίνει και να σε γιατρεύει την ίδια στιγμή! Άνεμος είναι, και κανείς ποτέ δεν θα μπορέσει να μας δώσει εγγυήσεις για το ταξίδι του.

Μόνο αν τον ακολουθήσεις θα μάθεις πού θα σε πάει. Τι λέτε λοιπόν να ακολουθήσετε μία από τις πιο μαγικές διαδρομές που θα μπορούσατε να ζήσετε!

ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ;
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ;

Πάρτε λοιπόν το αγαπημένο σας πρόσωπο και ακολουθήστε την Ολυμπία Οδό που σας περνά από υπέροχα τοπία, αρχαιολογικούς χώρους και όμορφες περιοχές. Κάντε ένα ταξίδι στην καρδιά του χειμώνα που είναι από μόνο του μια ξεχωριστή εμπειρία. Γιατί μία ευχάριστη διακοπή από τα τετριμμένα και καθημερινά, μόνο καλό μπορεί να μας κάνει, τελικά! Για την ακρίβεια, πολλά καλά!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.