Η τυχερή που κέρδισε το υπέροχο βραχιόλι Pandora!

Διαγωνισμός ένα υπέροχο βραχιόλι Pandora μαζί με το πρώτο σύμβολο που θα λατρέψετε

Το womanidol.com κάνει δώρο σε μία τυχερή ένα υπέροχο βραχιόλι Pandora μαζί με το πρώτο σύμβολο που θα λατρέψετε! Ευχόμαστε να είναι το βραχιόλι που θα καθορίσει την πρώτη αξέχαστη στιγμή σας για τη χρονιά που τελειώνει ή τη χρονιά… που αρχίζει!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΙΝΑΙ:

ΧΡΥΣΑ ΒΕΪΖΗ

Υποδεχθείτε τα πιο διάσημα charm bracelets στον κόσμο!

Γιατί τα σύμβολα Pandora ξεχωρίζουν; Πώς θα δημιουργήσετε το δικό σας;

Με έτος ίδρυσης το 1982 στη Δανία, η Pandora γρήγορα μεταμορφώθηκε από ένα σεμνό κοσμηματοπωλείο σε εταιρεία με διεθνή ακτινοβολία, και κατέκτησε τον κόσμο με τα μοναδικά, ιδιαίτερα charm bracelets (βραχιόλια με πολύτιμα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής) που το 2000 εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες Per και Winnie Enevoldsen. Γρήγορα, τα εντυπωσιακά αυτά βραχιόλια –κάθε ένα και διαφορετικό, ανάλογα με το στιλ και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη τους– αγαπήθηκαν από το κοινό, έγιναν σήμα κατατεθέν του brand και συνέβαλαν στην επέκταση της εταιρείας στις παγκόσμιες αγορές. Έτσι, η Pandora έγινε ένα παράδειγμα σκανδιναβικού success story και το όνομά της συνώνυμο με δημιουργίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Η φιλοσοφία του charm bracelet

Μοναδικά, ιδιαίτερα, ξεχωριστά… Δεν υπάρχουν δύο ίδια charm bracelets, αφού κάθε ένα σχεδιάζεται από εσάς την ίδια!

Charm bracelet Pandora

Κάθε σύμβολο που επιλέγετε να μπει στο δικό σας βραχιόλι αποτελεί ανάμνηση μιας ξεχωριστής στιγμής. Από το πρώτο σας ραντεβού μέχρι τη χρυσή σας επέτειο –και όχι μόνο–, ένα charm bracelet συγκεντρώνει όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα της ζωής γύρω από τον καρπό και αποτελεί το πιο κομψό ενθύμιο.

Ξεκινήστε σήμερα μια «ιεροτελεστία» που θα σας θυμίζει ότι η ζωή δεν είναι οι στιγμές που χάνονται, αλλά αυτές που επιλέγουμε να μένουν για πάντα μαζί μας!

Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στην Ελλάδα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας στο www.pandora.net/el-gr/stores 

Δείτε Επίσης

Womanidol loves spring home ideas!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.pandora.net και www.facebook.com/PandoraGreece

Για online αγορές: www.pandorashop.gr

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Περιμένετε τον επόμενο πολύ σύντομα!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.