Οι τυχεροί που κέρδισαν από ένα σετ σεντόνια NEF-NEF Homeware

Womanidol loves spring home ideas!

To womanidol κάνει δώρο σε τρεις τυχερούς σετ σεντόνια για το κρεβάτι σας ή σετ σεντόνια για το αγαπημένο σας παιδάκι! Τα υπέροχα αισθητικά και ποιοτικά προϊόντα NEF-NEF Homeware μας φέρνουν τα χρώματα και τα σχέδια στη άνοιξης στο σπίτι μας και κάνουν τον ύπνο αληθινή απόλαυση!

ΟΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ:

ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΑΝΔΡΗ

ΒΟΥΛΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ

Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις στα χρώματα και τα σχέδια της άνοιξης με άψογη ποιότητα και απαράμιλλο στιλ! Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring – Summer 2020, σήμερα περισσότερο από ποτέ, μας εμπνέει να φτιάξουμε το σπίτι μας ακριβώς όπως το θέλουμε! Βάλτε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας για να συνθέσετε ένα ξεχωριστό προσωπικό στιλ στο σπίτι σας.

Δείτε Επίσης


Κάθε δωμάτιο βρίσκει τη δική του πνοή ανανέωσης στη νέα συλλογή Collection Spring-Summer 2020 της NEF-NEF Homeware, κάθε προσωπικό ύφος βρίσκει τη δική του έκφραση στη δημιουργία χώρων σχεδιασμένων να τους απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

Το δώρο του διαγωνισμού NEF NEF Homeware

Οι νικητές του διαγωνισμού θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ακόλουθα δώρα:
  • 1 ΣΕΤ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑ ΣΕΤ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ SMART LINE ΣΧΕΔΙΟ GORDON, ΧΡΩΜΑΤΑ AQUA ή PINK (Η νικήτρια θα μπορεί να επιλέξει όποιο από τα 2 χρώματα της αρέσει περισσότερο)
  • 1 ΣΕΤ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ SAFARI DAY ή FROM PARIS (ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΑΝ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ)

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Περιμένετε τον επόμενο πολύ σύντομα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.