Η τυχερή που κέρδισε τον διαγωνισμό της Rowenta!

Womanidol loves best cleaning!

To womanidol κάνει δώρο μία επαναφορτιζόμενη σκούπα χειρός Rowenta XForce Flex 11.60 Animal Care που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την κορυφαία εμπειρία στην κατηγορία της. Απόδοση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, χάρη στις τελευταίες τεχνολογίες της Rowenta. Γιατί αγαπάμε την τέλεια καθαριότητα που τώρα θα είναι στα χέρια σας! Πολύ απλά, η καλύτερη εμπειρία καθαρίσματος που είχατε ποτέ!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΝΑΙ:

ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΤΣΙΝΗ

Η επαναφορτιζόμενη σκούπα χειρός Rowenta XForce Flex 11.60 συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την κορυφαία εμπειρία στην κατηγορία της. Απόδοση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, χάρη στις τελευταίες τεχνολογίες της Rowenta.

Καθαρίστε παντού, από σκληρά δάπεδα έως χαλιά, τάπητες και μεγάλες επιφάνειες, χάρη στο πέλμα με φωτισμό Deep Power LED, που συλλέγει ακόμα και μεγάλα υπολείμματα, όπως κορν φλέικς ή φιστίκια.

Με απόλυτο φιλτράρισμα με την τεχνολογία φιλτραρίσματος 99,9% παγιδεύει ακόμα και την πιο ψιλή σκόνη, για απελευθέρωση καθαρού αέρα. Η XForce Flex 11.60 προσφέρει απόλυτη υγιεινή.

Με εύκολη συντήρηση αφού διαθέτει δοχείο σκόνης XL, χωρητικότητας έως και 0,9 λίτρων. Εύκολο άδειασμα χωρίς αφαίρεση του σωλήνα και 100% πλενόμενο.

Δείτε Επίσης

Womanidol loves best cleaning!

Ενώ το Κιτ για κατοικίδια που περιλαμβάνει μία μίνι ηλεκτρική βούρτσα για αφαίρεση τριχών και βρωμιάς, ένα ρύγχος για δύσκολες γωνίες, μία βούρτσα για καναπέδες συν δύο εύχρηστες βούρτσες για καθαρισμό όλων των επιφανειών δίνει την απόλυτη καθαριότητα!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Περιμένετε τον επόμενο πολύ σύντομα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.