Womanidol loves unforgettable moments!

Διαγωνισμός ένα υπέροχο βραχιόλι Pandora μαζί με το πρώτο σύμβολο που θα λατρέψετε

Το womanidol.com κάνει δώρο σε μία τυχερή ένα υπέροχο βραχιόλι Pandora μαζί με το πρώτο σύμβολο που θα λατρέψετε! Ευχόμαστε να είναι το βραχιόλι που θα καθορίσει την πρώτη αξέχαστη στιγμή σας για τη χρονιά που τελειώνει ή τη νέα χρονιά… που αρχίζει!

Γιατί τα σύμβολα Pandora ξεχωρίζουν; Πώς θα δημιουργήσετε το δικό σας;

Με έτος ίδρυσης το 1982 στη Δανία, η Pandora γρήγορα μεταμορφώθηκε από ένα σεμνό κοσμηματοπωλείο σε εταιρεία με διεθνή ακτινοβολία, και κατέκτησε τον κόσμο με τα μοναδικά, ιδιαίτερα charm bracelets (βραχιόλια με πολύτιμα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής) που το 2000 εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες Per και Winnie Enevoldsen. Γρήγορα, τα εντυπωσιακά αυτά βραχιόλια – κάθε ένα και διαφορετικό, ανάλογα με το στιλ και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη τους – αγαπήθηκαν από το κοινό, έγιναν σήμα κατατεθέν του brand και συνέβαλαν στην επέκταση της εταιρείας στις παγκόσμιες αγορές. Έτσι, η Pandora έγινε ένα παράδειγμα σκανδιναβικού success story και το όνομά της συνώνυμο με δημιουργίες υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές.

Η φιλοσοφία του charm bracelet

Μοναδικά, ιδιαίτερα, ξεχωριστά… Δεν υπάρχουν δύο ίδια charm bracelets, αφού κάθε ένα σχεδιάζεται από εσάς την ίδια! Κάθε σύμβολο που επιλέγετε να μπει στο δικό σας βραχιόλι αποτελεί ανάμνηση μιας ξεχωριστής στιγμής.

Charm bracelet Pandora

Από το πρώτο σας ραντεβού μέχρι τη χρυσή σας επέτειο –και όχι μόνο–, ένα charm bracelet συγκεντρώνει όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα της ζωής γύρω από τον καρπό και αποτελεί το πιο κομψό ενθύμιο.

Ξεκινήστε σήμερα μια «ιεροτελεστία» που θα σας θυμίζει ότι η ζωή δεν είναι οι στιγμές που χάνονται, αλλά αυτές που επιλέγουμε να μένουν για πάντα μαζί μας!

Πώς θα φτιάξετε το δικό σας

Μετατρέψτε τις δικές σας, προσωπικές, ιδιαίτερες στιγμές σε ένα μοναδικό βραχιόλι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 4 πράγματα:

1.    Βραχιόλι: Από μασίφ ασήμι 925ο  ή χρυσό 14Κ (για πιο λαμπερές εμφανίσεις), ή δερμάτινα (για πιο casual look) τα κομψά βραχιόλια αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία του ιδανικού charm bracelet.

2.    Διαχωριστικά: Κομψά και διακριτικά, τοποθετούνται στο βραχιόλι και εξισορροπούν τα πιο μεγάλα σύμβολα.

3.    Clips: Εφαρμόζονται σε ειδικά σημεία πάνω στο βραχιόλι και το χωρίζουν σε τρία ισομερή τμήματα, δημιουργώντας τέλεια ισορροπία.

4.    Σύμβολα: Περισσότερες από 600 επιλογές που αντιστοιχούν και σε μία ξεχωριστή στιγμή της ζωής: το πρώτο σας φιλί, την επέτειο, τη γέννηση του παιδιού σας, τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί… Επιλέξτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει και δημιουργήστε ένα μοναδικό κόσμημα!

Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στην Ελλάδα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας στο www.pandora.net/el-gr/stores

Για περισσότερες πληροφορίες: www.pandora.net και www.facebook.com/PandoraGreece

Για online αγορές: www.pandorashop.gr

Μπείτε στον μεγάλο διαγωνισμό του womanidol.com

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, εγγραφείτε στο newsletter και κάντε share στο facebook τη φωτογραφία του διαγωνισμού, για να κερδίσετε ένα υπέροχο βραχιόλι Pandora!

Kαι μην ξεχνάτε! Kάντε like στη σελίδα του womanidol.com στο facebook για να βλέπετε όλους τους διαγωνισμούς!

Δείτε Επίσης

Womanidol loves pink fresh!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής για να γίνετε μία από τις τυχερές του διαγωνισμού!

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site και στο facebook την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.

Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με mail για το δώρο τους και τον τρόπο παραλαβής.

E-mail επικοινωνίας για τα δώρα των διαγωνισμών: info@womanidol.gr

Ημερομηνία λήξης: Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:30

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.